!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ems » Sout Al Horeya. - Ems » Sout Al Horeya. -

23.54, godnatt

Publicerat: 2010-11-30 / 23:54:06 / Kategoriserat i:

Jag stängde av datorn, la mig på soffan för att vila och jag vaknade först 20.00 sen kl 21.00 av att mamma ringde och sa att hon ska jobba natt, kul!

Ska försöka lägga mig tidigt idag också, några killar ska komma hit imorgon klockan 08.00, så kommer vakna ungefär vid 06.00 för att fixa det saker som behövs, om jag pallar. Gissa om jag kommer vara död?! Men eftersom ingen annan här hemma förutom jag, så jag måste öppna dörren. Jag hatar att vara ensam när det är folk som ska komma och göra saker i huset, tycker sånt är obehagligt! Varför är inte Fiyadis här när man behöver honom? Nåväl.. Han kommer väl, får man väl hoppas!

Funderar på och lägga ut första dagen av 30-dagars listan.. eller ska den vänta tills imorgon? Äh, den första får vänta tills imorgon. Ser ändå på tv just nu och klockan är ganska mycket. Ser på en skräckfilm på kanal Showtime för er som undrar, den började klockan 23.00 och slutar 01.00 för er som är intresserade.

Ni ska få ett citat men säger godnatt i detta inlägg. Så skriver igen imorgon. Godnatt!


30 November 2010, 18.00

Publicerat: 2010-11-30 / 18:01:01 / Kategoriserat i:
Nu har jag skrivit klart den där 30-dagars listan i förväg så det är bara att klistra in 1 december och så vidare i 30 dagar. Kul va? Så ni kan läsa om mitt hemlighets fulla liv och mitt tyckande och tänkande. :)

Jag är så äckligt trött, inte konstigt kanske? Vaknar tidigt varje dag. Det är bra faktiskt, behöver inte vakna kl 14-15.00 varje dag som vissa andra. Funderar på och vila en stund och sätta alarm till 19.00 och sen ta en runda med hundarna eller om man väntar då tills mamma kommer? Vi får se!

Det är en isbana ute förresten, bilarna flyger när dom bromsar, haha! Jag har inget och skriva just nu som ni kanske märker? Det har ju inte hänt så mycket faktiskt så har lite brist på skrivande. :P

Så återkommer lite senare/imorgon.

Godnatt!

Publicerat: 2010-11-30 / 00:04:40 / Kategoriserat i:

Marwa om Svar på kommentar:
Kan du lunga ner dig lite? du verkar inte mår bra stackarn att ta in våld från ingenstans, du kommer komma långt..NOT!

Svar till Marwa
: Om du inte tål att man blir förbannad när du påstår en sådan sak som du gjorde, varför bryr du dig? Om jag inte tycker att arab är ett fint ord, så är det upp till mig och jag blir fucking lakk när du kallar mig det. Jag tycker att arab inte är ett fint ord. Har du problem med det?! LÄS INTE BLOGGEN DÅ! Lite svårt att utföra våld bakom datorn tyvärr.. Lägg inte din näsa i blöt som du inte har någon aning om. Bry dig mindre och lev ditt eget liv är du snäll? Ingen bad dig lägga en kommentar om sådant du inte har en blekaste aning om, så varför fortsätter du kommentera och kommentera? Kommentera ditt eget liv och ditt eget tyckande! Skriv en kommentar till och den kommer bara raderas.

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, imorgon bär vi av till hon vi köpte Freja av. Jag och mamma har gett upp hoppet om henne, 6 månder blir hon nu i december och hon vägrar fortfarande att göra sina äranden ute.
Skriver imorgon när jag vaknat/när jag är hemma igen. Godnatt!


Måndag, den 29:e November 2010

Publicerat: 2010-11-29 / 12:12:00 / Kategoriserat i:
Halloj!

Idag ska jag bara åka ut och se på kameran och sen åka hem direkt och städa som sagt. Kanske blir lunch ute eller om vi köper kebab/kebabpizza, we'll see! Jag ska börja med 30-dagars-listan på onsdag, dag 1 kommer upp då. Inresting, right?! Kommer nog inte skriva mer just nu, så skriver nog lite mer ikväll!

Hörs lite senare.

Godnatt!

Publicerat: 2010-11-29 / 01:13:56 / Kategoriserat i:

Nu har jag bestämt mig till 1000% vad jag vill ha i julklapp, en enkel, lätt men ändå fin systemkamera! Kostar drygt 6.000-7.000:- men ett bra köpt med tanke på att jag fotar mycket men vi får se helt enkelt. Jag håller mina tummar, ska åka och kolla på den imorgon och sen hem, fixa i julgranen och städa det som inte blivit klart, i badrumemt t.ex, dom ska hit och fixa luftrören kl 08.00 på morgonen.. Blah! :|

En bild på min älsklings julklapp, han vet vad det är men inte hur den ser ut.. Han lyckades få fram vad det var men inte utseende på den! Hoppas att han blir nöjd, men det tror jag.. Ska försöka fixa en snygg bild på hans jacka som han fick av mig förra året.. Tar bild på det när han kommer hit. Nu ska jag sova.. Natti!Svåårt att förståå

Publicerat: 2010-11-28 / 20:08:50 / Kategoriserat i:
Folk verkar inte förstå att vi är TVÅ som äger denna blogg.. Får väl upprepa tills dom förstår, haha!

respekt

Publicerat: 2010-11-28 / 14:39:49 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫


/EmelieHosnyNyman


1a advent today

Publicerat: 2010-11-28 / 14:07:08 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heeej!

Idag har jag varit på julmarknaden som brukar vara här i närheten där jag bor varje år & detta år så hade min systers klass ett "stånd" där dom sålde julgodis typ! Själv införskaffade jag mig ett ljus som såg ut som en snöboll eller det skulle föreställa en snöboll men det såg ut som en vit kula bara!

Som ni SÄKERT vet så är det ju 1a advent idag, inte för att jag firar advent på det sättet men ville ändå passa på att säga " God första advent " säger man ens så?! Förvirrad tjej asso! Hade tänkt att packa mina kläder nu och sen sätta mig ner med skolböckerna och plugga natur som jag har prov i på tosdag, ångest! + så har jag och felicia två ganska stora arbeten som vi ska göra! PANIC..


/ EmelieHosnyNyman


Svar på kommentar

Publicerat: 2010-11-28 / 05:48:40 / Kategoriserat i: Svar på kommentar

Godmorgon.. Uppe med tuppen! :P

Ska snart ta mig en macka och snabbkaffe, samt ta bort gårdagens smink! Jag däckade igår kan man säga.. haha! Kroppen fick sig en omställare! Jag ska svara på en kommentar när jag ändå håller på.

Marwa om They call me Egyptian: The One And Only Egyptian Queen ♥:

vill bara påpeka en grej :), egyptier ÄR araber alltså är du på sätt o vis halv arab.. som bloggaren Kenza! fast hon är halv marockan. Att vara halv egyptier och säga att man inte är halv arab är som att säga att ens föräldrar är svenskar men man själv inte är svensk.

Svar: Jag vill också påpeka en grej, kalla INTE mig arab. Vill du få dig en höger, så kan du kalla mig det (inget som ska verka coolt) utan jag säger sanningen för jag verkligen HATAR det ordet. För mig är arab inte ett fint ord och vad Kenza är skiter jag i. Om jag säger att jag inte är arab, så har det inte med att göra att man säger mina förföräldrar är svenska utan att jag inte TÅL ordet arab. Min mamma är stolt svensk och min pappa var stolt Egyptier. Ett ord som att jag säger att jag inte är arab, tar inte bort hans stolthet för Egypten iallafall.


nelly - just a dream

Publicerat: 2010-11-28 / 01:13:46 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫

Godkväll på er!

Nu blir det att sova faktiskt, ska byta om, borsta tänderna & sedan blir det SOVA! Tänkte avsluta dagen med skönaste låten på jorden, älskar texten och han som sjunger!


/EmelieHosnyNyman


första advent idag ju!

Publicerat: 2010-11-28 / 00:35:15 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heeey systrar & bröder!

Igår var det en fett lycklad kväll alltså, herregud! Allt började med att jag mötte upp Mohammed och vi käkade i donken lite och så! Efter det så ringde jag & frågade om jag fick lämna min väska hos mr X och det gick bra så vi åkte dit och lämnade den, så fick min bror & mr X träffas haha! Mobbat med mr X men it's going to be a secret tills det är 100 % säkert! Spännande. Men efter det så åkte vi till vårberg och jag gick hem till Felicia och fixade mig lite och sen till nivå m lottlott, mr X, felicia & två killar! Efter det så åkte vi till Lobby och chillade där! FETT KUL HADE VI IALLAFALL TJEJER!


F, E, The Dj & L

Nu ska jag lyssna på musik, vi hörs sen lr imorgon!


They call me Egyptian: The One And Only Egyptian Queen ♥

Publicerat: 2010-11-27 / 10:00:03 / Kategoriserat i:

Hej & godmorgon.

Jag vaknade tidigt idag (vaknade kl 06.00), trevligt trevligt. Ska ut på en promenix nu med hundarna, sen fixa mig lite fort! Jag är ju halv masri (egyptie, inte arab) & halv suedi (svensk, svenne, svennebanan.. Vad ni nu vill kalla det är upp till er). Så jag skrev ju i inlägget nedan att jag kommer skriva om Egypten och jag bestämde mig senare för att försöka göra det varje dag, det blir svårt.. huhu! Men jag ska försöka mitt bästa såklart. Kanske blir det med några få dagars mellanrum eftersom jag tar allt ifrån internet men skriver om allt med mina egna ord! Jag gör det bara min egen skull för det är kul tycker jag! Plus mina egyptiska vänner läser ju bloggen från och till, även alla andra. Libaneser, turkar, greker, palestinier, syrianer osv. Det bästa är att dom njuter av det jag skriver.. Bästa är när en egyptier kommenterar på arabiska, haha! Dom är sköna.. Hihi! ;)

Jo förresten, visste ni att egyptier har lätt för att bli svartsjuka/avundsjuka? Det är sant, har hört många egyptier säga att det är så.. Kanske därifrån jag fått min svartsjuka. You know, the jealous GF/över svartsjuk? HAHAHAHAHA! Näe.. nu ska vi inte vara såna, fast det är svårt att lämna den sidan åt sidan. Får behärska mig. ;)

Ska tagga nu, yalla bye!
Dagen börjar med detta:
Ut med hundarna på en promenix. (Pågång) ✔
Fixa mig.
Åka iväg och fixa lite äranden.
Fixa hemma lite.
Duscha.
& som avslut; Ta det lugnt med film eller liknande.


Nilen, Gudarnas Flod

Publicerat: 2010-11-26 / 23:35:00 / Kategoriserat i: Masr/Egypten

Jag såg nyss på tv om Egyptens flod, Nilen. Programet hette som rubriken ovan. Jag tycker sådant är intressant, speciellt eftersom det är om Egypten. Så jag tänkte ge er lite information. Hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör för jag avgudar det! ;) Jag försökte även att hitta en snygg bild på en koptisk (kristen) kyrka i Egypten men det fanns ingen snygg bild så jag skippade det, ni får nöja er med detta sålänge! Självklart kommer det mer information i efterhand, alltid lika kul att veta nya saker om Egypten. Ska även leta efter information och muslimerna och koptiska (kristna) i Egypten. Finns massor att ge ut som är intressant. Håll utkik bara! :)För det forntida Egypten var Nilen, som då kallades iteru och som skrevs med hieroglyferna som är avbildade till vänster, en förutsättning för att den egyptiska civilisationen skulle kunna uppstå. Egyptierna observerade vattenståndet på flera platser med en nilometer. Nästan alla Egyptens invånare och alla dess städer fanns i Nildalen som är världens största oas och Nilen utgjorde civilisationens livsnerv. Floden personifierades i guden Hapi som representerade bördighet och pånyttfödelse. Floden svämmade över varje vår och försåg fälten i Nildalen med näring. På flera ställen utmed floden finns de så kallade katarakterna, sträckor där strömmen är mer intensiv, floden blir mer grund och rymmer många öar och klippor. Katarakterna utgjorde hinder för sjöfarten på Nilen. Den första katarakten, den närmast Medelhavet, ligger vid Assuan norr om Assuandammen. Norr om första katarakten är Nilen segelbar och utgör ett livligt turiststråk med stora kryssningsfartyg och traditionella segelbåtar felucca.

/ Angiie Khiry El Gahly


fixatrix!

Publicerat: 2010-11-26 / 14:45:01 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hey babe's!

Jag sitter hemma och då undrar ni säkert varför jag är hemma, jag var skit trött i morse så jag stannade hemma plus försökte pallra mig iväg till praktiken men mitt huvud dunkade dunk dunk liksom! Nu har jag nyss duschat o så, frääsht liksom! Ikväll ska jag ut på korgen med Felicia & Lott, mys!

Ska åka hemifrån runt 4 lr nått för jag ska in till stan o handla en sak och sen träffa min älskade bror som fyller år idag! Grattis Mohammed !


Bror hoppas din dag blir super bra! Love you!

Nu ska jag ta på mig kläder och sen ska jag ner och käka frulle/lunch!
Bye


08.29

Publicerat: 2010-11-26 / 08:29:07 / Kategoriserat i:

God morgon!

Eller ja, jag har inte sovit! Dags att vända på dygnet igen.. Haha! Anledningen till att jag skriver nu är för att jag ser att det är många som håller på med den här "30-dagars listan". Jag brukar bara klicka mig in på bloggar för att läsa lite, klicka mig runt och tycker jag dom är bra så fortsätter jag klicka mig in på dom och eventuellt följer deras blogg. Jag tycker en blogg är värd mer om dom skriver lite mer än bara "idag gjorde jag blablablabla......". Det är för enformigt! Skriv något kul. Det ger lite liv i bloggen och får den att se lite mer fräsh, stilren och roligare ut!

Denna tjej har jag följt ett tag och hon tar väldigt fina bilder och hon skriver bra texter. Det var hos henne som jag såg listan. Funderar och funderar på att göra samma sak med listan, men jag har ingen ork att skriva "historia" om mig själv med en lång lista.. Nä, vi får allt se hur det blir! Maybe, maybe not! Ska snacka med Emelie, så kanske vi kan köra att vi gör varanan på listan.. Vet att många skulle tycka det vore intressant och det skulle vara kul! Har ju funderat ett par dagar som sagt .. Ni får reda på svaret så fort första "avslöjandet" från listan är med i bloggen.. Huhu!

Nåväl, vi hörs sen!


Kvällens låt; Nancy Ajram - Fe 7agat ♫

Publicerat: 2010-11-25 / 20:28:39 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫

Bjuder på en låt sen ska jag se på en film.
Hörs senare kanske... Lots of love / Angiie Khiry El Gahly


sorry..

Publicerat: 2010-11-25 / 00:39:19 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Förlåt för dålig update, men har haft fullt upp, blir bättre imorgon!
/ EmelieHosnyNyman


klänning & soffa

Publicerat: 2010-11-24 / 21:37:44 / Kategoriserat i: Kläder/Mode/Vill ha

Minns ni när jag sa att jag skall slänga min säng? Det kanske blir av och det börjar närma sig! Men kanske inte ska slänga den, mamma vill ha den och sängen är ny. Säkert några månader gammal bara, köpt i slutet av förra året. Så hade jag tänkt att köpa en bäddsoffa från blocket's e-handel! En rikigt läcker soffa i konstläder, för 1 469:-.

Klänningen jag köpte sist hos bubbleroom, åkte tillbaka igår. Den var inte snygg i verkligheten och den var inte snygg på så jag frågade mamma om hon ville ha den, jag tänkte om den kanske skulle bli snyggare på henne och hon sa nej! Så den åkte tillbaka men jag är inte ledsen för det, för jag hittade denna klänning i röd och svart istället och det braiga är att dom har sänkt dom från 149 till 49:50.

/
Angiie Khiry El Gahly

 


24 november 20.20

Publicerat: 2010-11-24 / 20:20:17 / Kategoriserat i:

Har den där känslan kommit upp att den du älskar inte kommer vara nära dig? Det har jag! Det närmar sig jul och jag känner i mitt hjärta att det gör ont .. Tanken att vara utan honom dödar mig i år igen. Jag köpte ett ljus igår ju, det stod riktigt fina ord på glaset som man ska tända ljuset i och tanken är att jag ska tända den 24 december kl 15.00 då Kalle Anka börjar som en liten tankesändare att pappa ändå är omkring fast han inte sitter bredvid mig så jag kan se honom, men ändå så vet jag att han finns där och ser mig på något sätt och detta är mitt sätt att visa för honom att jag älskar, ser honom, känner honom vid mig och vill att han ska se att jag mår bättre. Jag vet ju att vi ses en dag .. Kanske inte just nu, men om några år och då som sagt, så ska jag inte släppa taget om honom.. Aldrig! Då är vi återförende för alltid! Jag älskar dig pappa, igår, imorgon, idag föralltid och förevigt!24 november 02:01

Publicerat: 2010-11-24 / 02:01:54 / Kategoriserat i:

Nu ska jag stänga av datorn och se på tv liten stund. Jag ska upp skaplig tid imorgon och sen skulle jag och mamma fixa något men minns inte vad?! :o.. Inte bra! Nåja, jag får väl se vad det var imorgon på morgonen.. Hoppas inte hårt arbete! Ärligt talat, orkar inte, haha!

Bjuder på en bild på min egyptiska man hörs vi imorgon. Godnatt!23 november 23:15

Publicerat: 2010-11-23 / 23:15:57 / Kategoriserat i:

Shuue!

Jag kom hem för ganska många timmar sen. Jag köpte inte så mycket som vanligt, jag fixade en fräck och fräsh matta, två julstjänor, stearinljus, godis. Sen kommer jag inte ihåg mer.. Jag tänkte köpa två ringar, dom var inte äkta iofs, men dom kosta 39.90 st och det var lite dyrt för plast så jag skippade det. Bättre med äkta ändå.

Ska kika på tv nu, sen slagga! Pallar inte sitta här.. Hörs sen/imorgon.23 november 13.02 #469

Publicerat: 2010-11-23 / 13:02:45 / Kategoriserat i:
Salam Aleikum! (Peace On You).

Vaknade kl 11.00 och nu har jag varit ute med hundarna och fixat mig klart och sånt där. Jag satt uppe igår och fixade lite bilder på mig, haha! Ganska kul faktiskt. Eller ja, tills jag fick ont på vänster sida och jag fick svårt att andas och sen svårt att somna, jag somnade säkert kl 04.00. Får åka och kolla vad är för något.. Måste göra det!

Ska strax sätta på mina skor och åka men först så ska jag fixa en sak och när jag kommit hem städa uppe i mitt rum.. Det måste göras! Jag glömde dock göra det igår, inte bra. Så det sker idag istället och på alla andra ställen.

Nu ska jag sätta på mig mina skor, skriver senare. Hörs då!

delwa2ty 2a2dar asheel el 3eb2 ely 3ala ketfy we a5leha terta7 we abda2 at7arak 


Wetkalem ♫

Publicerat: 2010-11-23 / 09:00:00 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫ 

/ Angie Khiry "Masria" El Gahly; Keep that name in mind!


Dagens lista jaao sen godnatt. / Angiie "masria" Khiry

Publicerat: 2010-11-23 / 03:30:54 / Kategoriserat i:
Nämn något som gjorde dig glad igår: Min mamma.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kikade på tvn.
Det sista du sa högt: Sharmota, faktiskt.. vilket är HORA på arabiska.
Det senaste någon sa till dig: Hur menar du?
Vad har du druckit idag: Julmust/kaffe.
Vad var det senaste du åt: Ris och arabiska köttbullar, yey!
Vad var det senaste du köpte: Glitter och kulor till grannen, haha!
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit?
Vad är det för väder hos dig nu: Snö och allt är som en isbana.
Godaste glassmaken: Älskar smaken av vanilj!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Yupp.
Sover du tungt: Antagligen.
Drömmer du mardrömmar: Hmm.. Kanske men jag minns dom aldrig.
Favoritklädsel: Clothes I feel good in!
Favoritlåt just nu: Låt?! Jag vet inte, men artist är Mo7amed 7amaki. (Mohamed Hamaki)
Vad ser du om du tittar till höger: En jäkla massa saker, bland annat tvn.
Vad gör dig glad just nu: Emelie, Fiyadis och mina bröder och systrar.
Vad ska du göra härnäst: Ska soooooooooooooooooova. Är fett trött.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött och glad?
Favoritgodis: Sura saker.. haha!
Kläder just nu: Svart mjukis, linne, adidas tröja, grå strumpor och palestinasjal.
Hur många kuddar sover du med: 2, det räcker för min del.
Spelar du något instrument: Nääe.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska :) ?
Vad är viktigast för dig: Att min familj, vänner och att Fiyadis mår bra.
Är du kittlig: Yupp.
Snarkar du: Tror inte det.
Stjärntecken: Shoo gääängsta yaaao.. Nä skojar, skorpion.
Äckligaste insekten: Kakelakor, myror och allt annat som liknar kakelakor. Finns säkert mera!
Längtar du mest efter just nu: Huhh, jag vet inte... Kanske tills 15:e december (?)

when will time stop passing by?

Publicerat: 2010-11-22 / 21:15:25 / Kategoriserat i:

Kom hem för ett tag sen. Har gått ut med hundarna, dammsugit och ätit! Sitter nu här med kaffe och choklad med apelsin smak, jättegott! Nu kommer det en film på tv men ska försöka gå en snabb runda med Freja. Det blir nog att vi lämnar tillbaka henne, den 14 december har vi haft henne i 3 månder och hon bajsar och kissar fortfarande inne trots att hon är 5 månader... Men vi får se hur vi gör! Nu ska jag och mamma hänga upp julstjärnor i vardagsrummet föstrena. Kanske skriver lite senare, vi får se. Beror på hur sent det blir...

Hörs sen!


Mobilblogg ~ Äventyr

Publicerat: 2010-11-22 / 15:29:38 / Kategoriserat i:
Sitter i bilen nu. Ska fixa lite saker ute, sen hem och fixa lite saker. Återkommer senare!

Tidsinställt inlägg.

Publicerat: 2010-11-22 / 06:00:00 / Kategoriserat i:Många tror sig så mycket men vetlite eller ingenting.


Godnatt

Publicerat: 2010-11-22 / 03:54:34 / Kategoriserat i:

Nu ska jag stänga av datorn. Orkar inte sitta här längre! Blir troligtvis lägga mig och se på film och vända på dygnet. Jag har bara suttit och snackat lite med folk, tagit det lugnt och haft en liten fight på msn med en person, haha! Hon var ganska låg kan man säga, mot min kompis. Så satte henne på plats. Ja, så kan det gå!

Imorgon blir det att fixa en julgran, städa klart, handla in mat och göra allt annat som behövs. :) Det kommer säkert mer på listan, först av allt "städande" så måste jag fixa mitt rum, det är upp och ner där nere som jag sa sist.

Skriver kanske ett inlägg senare eftersom jag ska vända på det kära dygnet. Good night alla söta, fula och feta. ;) 


Dagens citat

Publicerat: 2010-11-22 / 00:36:41 / Kategoriserat i: Citat

Don't waste your tears on someone who doesn't see them or don't even care.

/
Angiie Khiry El Gahly


Dagens sanningar om Angiie

Publicerat: 2010-11-21 / 22:18:59 / Kategoriserat i:
När jag var typ 14-15 år använde jag inget smink, hade inget behov av det!
När jag var typ 14-15, hade jag häng på jeansen och hade aldrig kjol, klänning eller nåt sånt.
Jag hatar att ha tändt när jag sover, det måste vara släckt.
Jag hatar folk som snackar om andras familj, finns inget äckligare.

Det var allt om mig.. Skriver lite senare.

i have so boring!

Publicerat: 2010-11-21 / 21:15:12 / Kategoriserat i:
Nämn något som gjorde dig glad igår: En viss person!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag tror jag sov !
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på film sörru!
Det sista du sa högt: Ani???!!!?? ( "Jag" på arabiska )
Det senaste någon sa till dig: Jag hämtar dig imorgon då!
Vad har du druckit idag: Cola
Vad var det senaste du åt: Pastagratäng
Vad var det senaste du köpte: En citron och tacochips!
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit?
Vad är det för väder hos dig nu: Det är väl kväll, så tippar på kallt! 
Godaste glassmaken: Ehhmm, choklad?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo, det gör jag absolut.
Sover du tungt: Ganska gör jag väl det iallafall
Drömmer du mardrömmar: Aa, ibland!
Favoritklädsel: Sånt som jag trivs i :)
Favoritlåt just nu: Tamer hosny - Sotek & Hob
Vad ser du om du tittar till höger: Ett fönster
Vad gör dig glad just nu: Mina vackra systrar Anna & Angelica
Vad ska du göra härnäst: Chatta med efterblivna importer 
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad?
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Grå mjukis, en stor t-shirt som jag fick av mitt ex och sen vita strumpor?
Hur många kuddar sover du med: 100000 kuddar för min del!
Spelar du något instrument: No
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska 100 %
Vad är viktigast för dig: Min familj & mina vänner och att jag mår bra!
Är du kittlig: Ja
Snarkar du: Tydligen
Stjärntecken: Jungfru
Äckligaste insekten: Alla
Längtar du mest efter just nu: All i need is love bom bomii buumbuum

/EmelieHosnyNyman

Recension: Martyrs (vittne)

Publicerat: 2010-11-21 / 20:08:53 / Kategoriserat i:

Handling: Filmen börjar med en ung flicka, Lucie, som flyr från ett nedlagt slakteri, där hon varit fängslad och fysiskt misshandlad under en längre tid. Hon omplaceras i ett barnhem, där hon blir vän med en ung tjej som heter Anna. Anna upptäcker snart att Lucie ständigt attackeras av en "varelse". Femton år senare rusar Lucie in i huset och dödar alla, hon hävdar att de är dom två vuxna i familjen som var de som ansvarar för hennes barndomstrauma.

Mina egna ord:
Man förstår inte mycket av filmen faktiskt, inte om man inte läst om den innan. Nu förstod jag mer efter jag läst om filmen på internet.

Mitt Betyg:
3/5. 3 betyg för att det händer saker hela tiden och den är äcklig.detta inlägg kommer väl upp förr eller senare

Publicerat: 2010-11-21 / 17:46:33 / Kategoriserat i:
Hej!

Sitter och ser på film just nu. En film som mamma köpte med sig när hon va och handlade. Martyrs heter den. Jag har precis börjat se den och helt ärligt, fattar jag ingenting. Hahaha.. Får hoppas att man förstår längre fram. Satte precis på kaffe, så ska hämta det nu och sen fortsätta se. Skriver lite senare. Hörs!

Update: Just nu kommer jag inte in på bloggen, den knasar väl som alltid. Så inläggen kommer väl upp senare.


Night night

Publicerat: 2010-11-21 / 01:15:48 / Kategoriserat i:
Dags att sova. Det är en ny dag imorgon också.

Imorgon ska jag fortsätta med städningen och se på en film som jag tänkte se på nu men jag orkar verkligen inte så den får vänta tills imorgon! Ska fixa mina ögonbryn lite nu, sen ska jag gå och lägga mig folket.

Vi hörs imorgon mina vänner.

saknad saknad!

Publicerat: 2010-11-20 / 21:30:39 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hejsan svejsan i lingon skogen!

Shit, jag är inte taggad alls för att skriva ett inlägg just nu, jag vill bara lägga mig under ett täcke och bara somna och aldrig mera vakna upp. Ni kanske har märkt att det är lite " emo " varningar på mina texter nu för tiden men jag mår verkligen dåligt utav att Fadi har åkt osv, bajs också! Men min killkompis sa något jätte bra idag han sa: Emelie, gud har spearerat er för en anledning, kanske är det bäst för er båda " Jag blev helt paff för jag har absolut inte tänkt på det sättet förut, nya banor att tänka kanske? Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och lägga mig och sova eller nej jag ska kolla på tv!
En annan person jag saknar väldigt mycket, min FAFA! Du är saknad till max min älskade fafa, du är allt!
/EmelieNyman


1:a listan av Angiie

Publicerat: 2010-11-20 / 21:27:21 / Kategoriserat i:
1. Ditt riktiga namn: Angelica El Gahly.
2. Ålder: 19 år.
3. Bor: Göteborg.
4. Hur lång är du? 170 cm.
5. Min ögonfärg samt hårfärg: Gröna ögon/Svart hår.
6. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag inte följer efter alla andra, kan ta egna beslut och göra hur, vad och som jag vill.
7. Någonting jag inte tycker om med mig själv: I'm perfect, dude!
8. Vad jag är rädd för: Vad som ska hända med mig när min mamma ocks åker upp mot skyn (eftersom jag tog min pappas död så hårt..)
9. Vad jag tycker om att göra: Umgås med vänner, Fiyadis och min mamma. Datorn, film, fota och så vidare.
10. Bästa känsla: Kärlek.
11. Värsta känslan: Sorg.
12. Har du någon pojkvän? Yes.
13. Är du kär just nu? Jepp.
14. Vill du gifta dig? Såklart.
15. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Ge mamma världen.
16. Min käraste ägodel: MIN MAMMA!
17. Något jag vill ha i present: Finns inte mycket - Men en sak, Adobe Photoshop CS5
18. Favoritkläder: Leggings, jeans, kjol & huvtröjor är mysiga när det kyligt ute.
19. Favoritdjur: Hundar.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Arabisk rapp, engelsk rapp, RnB & vid sällsynta tillfällen kan jag lyssna på DBA.
21. Favoritlåt just nu: Haha, vet inte faktiskt! Svårt att avgöra.
22. Har du några tatueringar eller piercingar? Tatuering blir det i Sthlm, ska stå med arabisk skrivt på underarmen och piercing hade jag i tungan 2009, men tog bort den.
23. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste: Engelska. Tråkigaste: Matte.
24. Stjärntecken: Skorpion.
25. Beskriv din frisyr med ord: Jag kan lägga mitt hår ungefär hur jag vill, fråga Fiyadis.
26. En film jag älskar: Ska man kunna svara på den frågan med alla filmer som finns idag?
27. Tv-program jag gillar: Olika. Men mest Ghost Whisperer.
28. Detta äter jag gärna: Kycklingsallad, Grekisksallad.
29. Dricker helst: Cola Light eller Funlight.
30. Hit vill jag gärna åka på semester: Spanien, Grekland, Italien (endast för colosseum. stavning?!) & Egypten.
31. Jag tror på: Faith, Hope & Love. (Tro, Hopp & Kärlek.)
32. Person du beundrar: Alla som står mig nära - Min mamma och bror. (min pappa är min förebild.)
33. Favoritfärg: Svart, röd, mörklila & någon snygg rosa.
34. Favoritcitat: Ska jag ta en av mina egna eller? "Att kriga för någon som inte bryr sig, är som att kriga för något som inte finns" (finns många fler!)
35. Senast köpta skiva: En DVD.
36. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Bröst, ögon, rumpa och läppar.
37. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Panter eller Sibirisk Tiger.
38. Vad lyssnar du på just nu: Behöver inte nämnas. Det är en arabisk låt!
39. Vad är det senaste du installerade på datorn? Hm.. Vet inte faktiskt. Kanske Photoshop?
40. Vilken är din favoritrestaurang: Kebabhouse! Haha, nä driver. Jag vet inte faktiskt! Äter sällan ute.
41. Hur många barn vill du ha: 2 räcker tack.
42.Vilken musikstil tycker du mest illa om: Jazz, dansband, överdriven hårdrock där dom bara skriker och folk fortfarande kallar det för "sjunga." Finns säkert mer.
43. Badkar eller duschkabin: Eftersom jag inte kan använda badkaret här (den läker, idioten innan oss kunde tydligen inte ta bort det), så får jag säga dusch.
44. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden: Jag vet inte... Svårt svårt!
45. Favoritpizza: Kebabpizza/Inbackad.
46. Vilken färg på läppstift använder du: Läppstift? Inte min smak riktigt. Men om jag måste välja, så kanske någon snygg ljus färg. Inte för ljus dock.
47. Vem är den senaste som du åt ute med och vad åt ni? Det var förra året (tro det eller inte)
48. Är du bra på matlagning? Yepp, funderar på att börja någon matlinje när jag flyttat tillbaka till Sthlm. (eller heter det resturanglinjen kanske?)
49. Pepsi eller Coca Cola? Fortfarande Cola Light.
50. Vad var det senaste du handlade? Klänning, halsduk med luva, två par skor & massa annat!
51. Har du kräkts offentligt? Nej.
52. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yeah, cuz I got my babe that way!
53. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Hahahahaha! Så ironiskt.. Den personen finns inte för mig längre.
54. Hade du mycket hår som liten bebis? Think so. Men inte överdrivet!
55. Vad har du i din väska? Sånt som är nödvändigt!
56. Vem ringde du senast? Min babe.
57. När såg du senast din mamma? Ser henne varje dag.
58. Har du någon gång hittat en katt? En? Hittade en hel familj i spanien, en mamma till kattungar och däribland hennes syster också!
59. Vilken är din favoritplats? Min älsklings omfamningar.
60. Vilken plats föredrar du minst? Köket. Jag gillar inte och sitta där bara. Vet inte varför. Kanske har med pappa och göra.
61. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor med Fiyadis, två barn & en hund i ett fint hus.
62. Vem fick dig att skratta senast? Det skulle du allt vilja veta va?
63. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vem kom på frågan?
64. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar baby. Bästa! Kan sitta var fan jag vill, t.o.m uppe på taket om jag känner för det!
65. Sover du med eller utan kläder på dig? I trosor (om du vill veta.)
66. Hur många kuddar har du i sängen? Endast 2.
67. Hur många landskap har du bott i? Tror i 2. Jag är inte säker!
68. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? På med strumporna.
69. Är du social? Yes box!
70. Vilken är din favoritglass? Olika varje gång.
71. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, ge pengar till min mamma, bror och sen ge till dom fattiga i barnen i Afrika.
72.Tycker du om kaffe? Dööör utan kaffe, dude!
73. Vad dricker du till frukost? Kaffe.
74. Sover du på någon särskild sida? Ibland på sidan & ibland på mage.
75. Tycker du om att mysa? Yepp, med Fiyadis.
76. Är du en beroendemänniska? Beronde av vadå? Jag är beroende av min älskling, vill ha mycket av honom, hans kropp varje dag.. Grr! Haha, nä. Inse ironin.
77. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
78. Kan du några andra språk än svenska? Engelska/Arabiska.
79. Har du någonsin åkt ambulans? Tror inte det.
80. Föredrar du havet eller en pool? Havet såklart.
81. Vad spenderar du helst pengar på? Vettiga saker.
82. Har du någon gång testat narkotika? Nej.. Varför förstöra sin kropp med någon sånt?
83. Vem är den roligaste människan du känner? Haha, mamma.
84. Välj ett ärr på din kropp? Jag har ett ärr på min underarm, typ vid armbågen.
85. Vad har du för ringsignal? *Kollar* - J.Reyez & Tommy C - Wedding Dress (English Version Of TaeYang)

Harry Potter och de vises sten på kanal 5

Publicerat: 2010-11-20 / 17:49:47 / Kategoriserat i:

Shoo people! :)

Jag gick och la mig i sängen vid 02.00 men kunde inte somna. Så jag låg vaken och gick och la mig vid 11.00 och vakna kl 15.00. Iallafall just nu ser jag på Harry Potter och de vises sten på kanal 5 för er som undrar.. Intressant film faktiskt, jag har bara sett den typ 200 gånger. :P Den började k 17.00 och slutar 20.00, tre timmar lång... Jag har alltid sett Harry Potter-filmerna på svenska och alla filmer som är normalt engelsk är på engelska och jag tycker det låter konstigt... hahaha! Efter filmen blir det att städa och så, dammsuga upp alla matrester från fåglarna. Drar några sanningar om mig senare kanske.

Uppdaterar senare.... lots of love!


*

Publicerat: 2010-11-20 / 16:00:51 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ


I love you
/E


lördag 15:05

Publicerat: 2010-11-20 / 15:05:26 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heeei!
Hoppas alla ni har haft en skön lördag än så länge iallafall, själv så kom jag nyss hem ifrån Jakobsberg med familjen, vi handlade lite mat och jag och min syster tjockade oss i BK - Burger King alltså! Nu ska jag bara chilla här vid datan och senare så blir det middag och spel med familjen + ska även se " så mycket bättre idag " mysig serie det där!

Bousa


Night night

Publicerat: 2010-11-20 / 02:00:00 / Kategoriserat i:

Jag ska snart gå och lägga mig, börjar bli trött. Ska borsta gaddarna & rengöra ansiktet sen se på tv en stund. Ska försöka vakna någorlunda tid imorgon och börja städa direkt. Såg mitten och slutet av filmen Angels & Demons {Änglar & Demoner på svenska}. med Tom Hanks, den verkade bra. Så efter städningen imorgon ska jag se hela eftersom jag har den i datorn. Broshan fixade den åt mig för länge sen.

Sen efter det ta disken kanske, plocka ur ifrån diskmaskinen eftersom det inte är så långt kvar innan vi får besök, eller ja i december. Men det går ganska fort och det är mycket att göra så kan lika gärna börja imorgon. Sen får jag se vad jag hittar på. Blir nog en slappkväll efter allt är gjort! :) Vi får se. Nu ska jag iallafall gå och borsta mina tänder och sen sova. Lär väl vakna vid 10.00 om jag sätter alarm, utan att snooza den jäkla telefonen. :p

Detta ska görsas imorgon:

Städa/Plocka undan
Göra ording mitt rum
• Dammsuga

Sov gott! Hörs imorgon. :love:

saknar dig pappa !

Publicerat: 2010-11-20 / 00:00:07 / Kategoriserat i:

Jag kommer lägga in alla mina texter om pappa här inne på denna blogg! Börjar med denna text och sen kommer jag fortsätta lägga in tills det inte finns några fler från min andra blogg att lägga in. Då skrivs det nya!

jag kan inte gå vidare, dina ord, dina minnen, din röst, ditt "jag kommer aldrig sluta älska dig" snurrar runt i mitt huvud. vad är det för fel? jag kommer alltid minnas. jag glömmer aldrig dagen du lämnade mig och du lämnade mig kvar, ensam. det har dock gått 3 år och jag har fortfarande inte vant mig vid att du inte kommer in genom dörren längre. ibland hör jag din röst, ibland ser jag dig framför mig, är jag galen? jag kommer aldrig glömma den morgonen då jag såg dig, det förstörde mitt hjärta.  började se annorlunda på livet och det som fanns runt omkring. allt runt omkring mig sågs som dåligt, deprimerande. allt blev svart framför mig. världen blev en glaskupa där jag hölls instängd tills jag blev frisk. jag saknar dig, jag älskar dig, glömmer dig aldrig. vi ses i vårt nästa liv. vänta vid himlen, håll grindarna öppna, jag kommer snart, jag kommer snart.


man vill bara skrika!

Publicerat: 2010-11-19 / 23:33:29 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ

Har en klump i magen av att tänka tanken på att du är 10000 mil ifrån mig.
Tanken får mig att bara vilka gråta, jag kankse ser stark ut på utsidan men på insidan dör jag av längtan efter dig! Varför var du tvungen att lämna mig, jag fäller tårar just nu och dom tårarna kunde ha varit skratt just nu denna fredag tillsammans med dig och våra vänner, men istället sitter jag själv här hemma och fäller dessa tårar för att du är just 100000 mil ifrån mig! Jag saknar dig, jag gör det verkligen och jag försöker vara stark men som ni kankse läser nu så är det absolut inte det enklaste! Han var mitt fucking allt, han var allt för mig, nu är han inte ens här med mig längre! Jag vill bara skrika ut och hoppas på att han kommer tillbaka, hoppas att han sätter sig på första flyg hit för min skull, men jag kan väl bara drömma om det antar jag? En sak vill jag att du ska veta, jag älskar dig, jag har älskat dig sen första dagen som jag såg dig, kommer aldrig älska någon som jag älskat dig, du kommer alltid vara min NR 1 ! Alla vi människor har en NR 1 & du är och var och kommer alltid vara min NR 1 även fast du är 10000 mil ifrån mig så är mitt hjärta med dig. Jag behöver dig! ♥

/EmelieNyman


sex and the city 2

Publicerat: 2010-11-19 / 20:32:17 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Nu är det dax att mysa framför tven med min lillesyster, älskar att kolla på film med henne! Nu duschar hon, jag ska fixa lite chips och så till oss och sen ska vi sätta oss ner och kolla på filmen!

medans vi kollar på filmen tänkte jag bara fråga er en liten fråga; vem gillar ni bäst i sex and the city & varför?


Vem är just din favorit av dessa damer?!
/EmelieHosnyNyman


Filmtips: Taken på TV1000 kl 20.00 / Angiie Khiry

Publicerat: 2010-11-19 / 19:41:56 / Kategoriserat i:

Handling: Bryan gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin före detta fru Lenore och sin 17-åriga dotter Kim i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu, men det svider att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält. När Kim vill resa till Paris med sin kompis Amanda motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern. När Bryan och Kim en dag pratar med varandra i telefon bryter sig några iskalla människohandlare in i lägenheten och kidnappar de båda tonårsflickorna.

Mina egna ord:
 En film som gick på bio under 2008-2009 (tror jag). Spännade och lite halv cool sådär. Liam Neeson är en bra skådespelare, det gör filmen ännu mer speciell.

Mitt Betyg: 5/5.


Hyllning till min vän Saam ♥

Publicerat: 2010-11-19 / 19:00:47 / Kategoriserat i: Musik - Svenska ♫


Känner ni igen kille på bilderna? Killen heter Saam och han är en svensk rappare, jag tror dom flesta i sthlm's området iallafall har hört honom. Jag tänkte ta och berätta lite om honom ur mitt perspektiv då da! Hans låtar betyder väldigt mycket för mig, dom har funnits som en trygghet när jag har haft det jobbigt i mitt liv, som när min pojkvän flyttade så lyssnade jag på vissa låtar som jag och mitt ex brukade lyssna på och fälla några tårar, och det kändes bra att ha hans texter kvar eftersom dom aldrig försvinner, dom kommer aldrig flytta ifrån mig, dom kommer alltid stanna kvar! Som person är han underbar, jag känner inte honom så jätte bra, men jag känner honom och han är den som bryr sig, som har ett hjärta av guld helt enkelt och det är så skönt. Mot sina fans är han helt fantastisk! För er som inte hört hans låtar så ska jag lägga in några så ni får ett smakprov liksom!


Saam - Till min älskade


Saam - Mamma


Lyssna gärna på dessa underbara låtar och sedan så skulle både jag & Saam blir skit glada om ni gick in på 

http://www.youtube.com/sfproduction5

Saam, jag uppskattar dina låtar så himla mycket! Jag är glad att du finns här på jorden och att du faktiskt är min vän! Bror keep doing what you are good at, i will always suport you! ♥
/EmelieHosnyNyman


en fråga ifrån samara!

Publicerat: 2010-11-19 / 18:35:23 / Kategoriserat i: Kärleks frågor - frågor & svar

hej!
jag har ett problem, jag ser att ni verkar vara lite äldre än mig, jag är 14 år och jag är jätte kär i en kille som är ifrån egypten, jag är ifrån irak! Men mina föräldrar är kristna och killen är muslim, shia! Vad ska jag göra?! Kan du berätta det du vet om islam och så, vad jag måste göra för att hans föräldrar ska acceptera mig?! Hjälp mig snälla. Kram Samara

svar: Hej Samara. Jag förstår hur du har det och jag vill gärna hjälpa dig! Jag tycker att du ska förklara till din kille hur du känner och så, jag tror han vet bäst hur hans föräldrar är eftersom vissa föräldrar är väldigt öppna och andra är väldigt hårda med sånt! Det jag vet om islam är att det är en väldigt fin religion men väldigt strikt och det tycker jag är bra så det inte blir massor med lalande! Det du kan göra för att hans föräldrar ska gilla dig är att du ska snacka med din kille först och se vad hans föräldrar tillåter och inte förstår du?! Om han säger ; aa men dom brukar låta mig ha tjejer o lala. Då kan du säga; aa men låt mej träffa dom och så. Men en sak också är att du är bara 14 år, du kommer säkerligen inte gifta er med varandra men men! Jag hoppas verkligen att ni kommer att vara tillsammans mycket längre! Och det är helt fel att en religion skulle komma imellan er! Och du behöver absolut inte vara rädd att du måste konvertera dig till islam, för i koran där står det att " man ska inte tvinga någon till något " du har ditt egna val, men om DU var muslim och din kille var kristen skulle han vara tvungen att konvertera till islam annars skulle ni aldrig bli accepterade tyvärr! Inshallah allt kommer bli bra för er, allah är vid eran sida! Kram Emelie
/EmelieHosnyNyman


Svar på fråga/kommentar

Publicerat: 2010-11-19 / 17:51:43 / Kategoriserat i: Kärleks frågor - frågor & svar

Ska svara på en kommentar/fråga:

samara
om överlycklig!:
hej!
jag har ett problem, jag ser att ni verkar vara lite äldre än mig, jag är 14 år och jag är jätte kär i en kille som är ifrån egypten, jag är ifrån irak! Men mina föräldrar är kristna och killen är muslim, shia! Vad ska jag göra?! Kan du berätta det du vet om islam och så, vad jag måste göra för att hans föräldrar ska acceptera mig?! Hjälp mig snälla. Kram Samara

Svar: Hej Samara! Jag ska försöka svara på din kommentar så gott jag kan. Alla muslimer är inte troende, sen är det inte heller alla muslimer som får vara tillsammans med en kristen. Det är olika. Det beror på hur troende hans föräldrar är och om han får vara tillsammns med en kristen. Får han inte det, så är det inte så mycket att göra åt det. Muslimska föräldrar är ganska hårda när det kommer till sånt! Men du kan ju alltid försöka prata vuxet med hans föräldrar och förklara lite om din kärlek för honom, sen får du höra på vad dom har att säga. Jag ska gå rakt på sak för att göra det lite enklare, går dom till moskèn och ber, så blir säkert ett nej men det behöver inte vara så. Min pappa var muslim men inte troende och jag fick göra vad jag precis vad jag ville, vara med en kristen eller muslim, det var helt upp till mig. Hoppas detta hjälpte dig lite. Kramar Angiie, en kristen Egyptier.


överlycklig!

Publicerat: 2010-11-19 / 17:12:28 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hei!

Jag är sjuk, bara så ni vet!
Jag blev överlycklig nyss, ska se på " sex and the city 2 " idag, min låtsas pappa hyrde den till mig! HAPPY! Och nu ska jag även äta super god mat, mumsfillibaba! Men jag hoppas verkligen att alla ni sötnosar där ute inte har lika tungt huvud som jag har just nu, mohaha!

Men jag är iallafall glad över filmen!
BOUSA


Law konti ben7eba7a ♫ / Angiie Khiry El Gahly

Publicerat: 2010-11-19 / 17:00:00 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫

masr om el donya, ba7ebak awi ya masr
~ proud to be egyptian, love you our great country.


wazzup?!

Publicerat: 2010-11-19 / 16:40:19 / Kategoriserat i:

Halloj :)

Jag ser på tv, På rymmen med Pippi Långstrump, haha! Den slutar nu, ska gå och hämta min fetis eller är det mera-dricka och sen fortsätta se på tv. Det är mycket som ska göras innan jul, så jag och mamma börjar så fort att hon är ledig. Bland annat detta:

Städa
Komma på var jag ska ställa solstolen
Göra ordning broshans rum
Göra ording mitt rum
Dammsuga
Tvätta
Ställa upp resten av julsakerna
Fixa en julgran, vit
Handla in julmat

Det kommer säkert påfyllning på listan men just nu är det detta som ska fixas, så långt. Bjuder på dagens låt i nästa inlägg men det är tidsinställt. Ska logga ut ifrån bloggen, pallar inte. Hörs!


låten är till dig!

Publicerat: 2010-11-19 / 13:49:31 / Kategoriserat i: Musik - Svenska ♫


/EmelieHosnyNyman


Mobilblogg ~ Night Night

Publicerat: 2010-11-19 / 01:38:59 / Kategoriserat i:
Nu ska jag sova. Ska försöka vakna någon hyfsad tid imorgon. Ska åka till Ö&B, mer än så behöver ni inte veta. Måste hämta ut klänningen imorgon också, jag kollade idag extra noga vad klänningen kosta, för fakturan blev lite dyr. (499 kr kosta klänningen). Nåja, vi hörs imorgon :)

Publicerat: 2010-11-19 / 00:00:00 / Kategoriserat i:


HAHAHAHA, är den inte söt? Jag tycker den är jättesöt. :p
Våran lilla Karim Sherif, hahahaha!

Jag älskar dig! ♥


på tal om barnsligt; du kanske borde tänka dig för vem som öppnade munnen först.

Publicerat: 2010-11-18 / 15:44:01 / Kategoriserat i:

Hej alla söta och fula (och feta?!) ;)

Jag vaknade kl 10.00 först, gick upp och pissade. Men jag hade sån fucking äcklig huvudvärk att jag gick och la mig igen. Jag vilade en stund och vaknade 14.30. Men huvudvärken den är med överallt! Jobbigt. Jag ska försöka dricka mycket te och bara ta det lugnt. Jag får huvudvärk ganska ofta, ibland lite mer och ibland lite mindre, buhu! :(

Nu ska jag dricka lite kaffe och hjälpa mamma med en sak. Hörs lite senare.

Lilla gumman, inget är snott ifrån dig,
så du kan sluta lipa nu. ;)


Medina - Förbjuden Frukt ♫

Publicerat: 2010-11-18 / 10:00:00 / Kategoriserat i: Musik - Svenska ♫Säger godmorgon med denna låt.
Medina - Förbjuden Frukt ♫


Kvällens låt; Medina - Sagoland ♫

Publicerat: 2010-11-18 / 01:09:02 / Kategoriserat i: Musik - Svenska ♫

En gång i tiden var du min men nu är du bara en dröm.
Jag ser oss ibland i vårt sagoland, där vi ses och umgås en stund.
Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum.
Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Jag säger godnatt med denna låten nu. Skriver imorgon.


Visste ni att första delen av Harry Potter Och Dödsrelikerna kom ut idag?!

Publicerat: 2010-11-17 / 23:41:06 / Kategoriserat i:

Harry Potter och De vises sten
Harry Potter och Hemligheternas kammare
Harry Potter och Fången från Azkaban
Harry Potter och Den flammande bägaren
Harry Potter och Fenixorden
Harry Potter och Halvblodsprinsen
Harry Potter och Dödsrelikerna (Del 1)
Harry Potter och Dödsrelikerna (Del 2)


Jag har sett alla förutom Harry Potter och Dödsrelikerna, den kom ut idag! Jag ser fram emot att se den eftersom alla andra HP-filmerna är kanon bra! Får hoppas och håller tummarna på att Harry Potter 7 är lika bra som dom andra. Sista filmen är 2 timmar lång, haha! Har ni sett den?! Vad tyckte ni? :)

/ Angiie Khiry El Gahly


påståenden.

Publicerat: 2010-11-17 / 21:11:34 / Kategoriserat i:

Jag känner några personer som inte tycker om att muslimer fastar, dom frågar sig "varför gör dom det? det är ju löjligt. tror dom verkligen att det ska rena?" Dom renar sin kropp, därför fastar dom och kroppen blir renad eftersom dom inte äter något på nån månad. Det finns kristina, inte många men det finns som kristna som fastar och ber. Är det verkligen fel att fasta om man följer sin religion och är den trogen? Det är deras religion, så låt dom fasta och låt dom göra det som dom vill. Man märker i dagens läge att folk dömer alla muslimer över en kant, hedersmord hit, hedersmord dit. Visst, det är många som kör den stilen. Men alla muslimer är inte samma person! Det finns dåliga och bra, det gäller även kristna och alla andra religioner. Pappa va muslim, från Egypten, ett muslimskt land. Jag har alltid fått göra vad jag vill, hur jag vill. Samma sak med min mamma och bror. Jag säger bara; DÖM INTE ALLA ÖVER EN KANT, LÄS PÅ FÖRST, OM SÅ KALLADE RELIGION. SPECIELLT OM ISLAM.


emeliesvarar!

Publicerat: 2010-11-17 / 20:40:21 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
♥Melina
Emelie:
Hur känns det att vara utan Fadi?
Snackar ni något nu när han är i australien?
Saknar du honom?

svar; Hei Melina, det känns väldigt jobbigt, det känns som om det är en del av mig som fattas i mitt hjärta och det kommer ta lång tid att reparera denna skada, så känns det ungefär! Hmm, vi pratade i början och så, men dom har inte internet nu så det blir lite svårt och så, men fick ett sms av honom här om dagen och sådär! Jag saknar honom mera än allt på jorden! :/

tänler bjuda på en bildbomb på mig och fadi! " ledsen "Jag kommer alltid älska dig!
/EmelieHosnyNyman

A & E svarar på frågorna!

Publicerat: 2010-11-17 / 20:29:54 / Kategoriserat i: Svar på fråga
nilpau frågade:
varför började du med din blogg ?
A) "Du" blev två i Augusti i år. Och vi skapade den för att vi har stor passion för Egypten och ville visa det genom en gemensam blogg och vi är som syskon.
E) Som Angiie sa innan så hade vi en väldigt stor passion för Egypten så vi ville skriva allt i en blogg!

andrea frågade:
om du fick bo precis vart du ville på hela jorden, vart skulle det va? :)
A) Jag skulle välja Egypten eller Spanien.
E) Egypten eller Australien!

lovisa frågade:
vad är det bästa med dig?
A) Det bästa med mig är nog att jag har en rolig humor men blir jag förbannad så rycker det.
E) Det bästa med mig är att jag är alltid snäll mot folk som behandlar mig med respekt! Det handlar om att ge o ta brorsan! HAHA

carro frågade:
vad tycker ni är det roligaste med att blogga? :D
A) Det roligaste med att blogga är att skriva och visa känslor, även i blogg världen. Det är inte många som vågar det, alltså skriva om känslor.
E) Jag tycker det är roligast att läsa bloggar & vad angie skriver haha! Sen typ att få gulliga kommentarer!

Annaelisabeth frågade:
varför började ni blogga ? :) ♥ kramz♥
A) Jag skrev svaret på första frågan men kan förklara igen. Vi har båda två skilda bloggar och har bloggat ett bra tag. Vi bestämde att skapa en gemensam blogg för att vi är lika på många sätt och vis. Vi har stor passion för Egypten (mitt hemland) och vi ser oss som syskon pågrundav många saker.
E) Stämmer helt med Angiie! :)

Anna frågade:
Känner du/ni han saam som rappar? såg att någon av er skrev ett inläg om honom förut.
A) Jag vet vem han är och har en kompis som känner honom. Han rappar bra och jag har honom på msn men inte mer än så.
E) Jag känner honom faktiskt ganska bra, han var samma religion som mitt ex Fadi så jag känner honom plus han gör grymma låtar som jag fällt många tårar till!

Meleek frågade:
Vilken sorts stil gillar ni?
Är ni riktiga syskon? om ni inte är hur länge har ni känt varan?
Vad är viktigast kärleken eller familjen för er?
Vad brukar ni göra på fridtiden?
A) Stil? På kläder? Det är olika.
Vi är inte rikiga syskon men vi är nära varandra som riktiga syskon och vi har känt varandra ca 2-3 år, alltså sen 2008.
Familjen går före allt, sedan kärleken, som pojk-/flickvän.
Jag håller på och packar och flyttar just nu på fritiden.
E) Oj vilken lång fråga! Hmm.. Olika stil på kläder asso och angie har svarat på dom flesta! Vad jag gör på fritiden är väl att jobba?!

Helin frågade:
Hur länge har ni haft eran blogg?
Vad ska ni göra efter skolan?
A) Vi har haft den sen Augusti 2010.
Jag har hoppat av pågrundav privata skäll.
E) Ausgusti 2010 och jag ska plugga arabiska i Egypten och sen bli flygvärdinna lr reseledare!

Anonym frågade:
vem älskar du mest ?
A) Min familj - Mamma & bror. Där efter ligger min pojkvän sen 2 år tillbaka, Fiyadis.
E) Min familj, mina vänner som jag står nära & ärligt Fadi!

Olivia frågade:
Är du vegeterian? Haha, konstig fråga kanske..?
A) Jag är inte vegeterian men jag är inte så förtjust i kött heller.
E) JAG DÖR FÖR KÖTT!

Cissi frågade:
vad gör du på fritiden? =)
A) Jag håller på och packar för tillbaka flytt till Sthlm.
E) Jobbar gör jag väl nu!

Daban frågade:
om du skulle vilja fråga mig ? vad skulle du fråga då?
A) Jag har ingen aning, vet ju inte vem du är. Så vet ju inte vad jag skulle fråga heller men kanske fråga var du kommer ifrån? Med tanke på ditt namn "Daban."
E) HAHAH Daban ja dör! Jag skulle fråga dig, har du ett liv kompis? :)

Anonym frågade:
är ni riktiga syskon?
hur gammla är ni?
och vad brukar ni göra på eran fritid?
A) Vi är inte riktiga syskon men dem flesta tror det.
Jag är 19 år (Född 1991).
Jag packar.. Väldigt många som frågar den frågan!
E) Nopps men som sagt, måååånga frågar!
Jag är 18 år. Jag jobbar på fritiden ungefär!

Det var dom flesta frågorna och sedan hade jag fått en speciell fråga som jag tänker ta i ett annat inlägg om ett tag! Tack för alla frågor, hoppas ni blev nöjda med svaren, skit roligt!

Recension: Kärlek & fördom

Publicerat: 2010-11-16 / 23:04:47 / Kategoriserat i:

Handling: Lalitas mamma vill gärna att hon och hennes systrar, Maya, Lakshi och Jayja, ska gifta sig rikt. Men Lalita vill gifta sig av kärlek. När Lalita möter den unge amerikanske mannen William Darcy på en fest före ett bröllop går allting snett. Lalita tycker att Will är både uppblåst och full av fördomar mot den indiska kulturen. Lite senare får de en gäst, Kholi Sahib, som deras mamma ser som en passande man åt Lalita. Men Lalita vill inte gifta sig med den mycket rike men också korkade Kholi. Senare på en fest träffar hon den snygge och charmige Johnny Wickham.

Mina egna ord:
Jag såg inte mycket av filmen men den verkar bra faktiskt! Romantisk och spännande film. Huvudpersonen Lalita Bakshi (Aishwarya Rai) är riktigt vacker!

Mitt Betyg:
5/5.


The Cutting Edge - Fire And Ice.

Publicerat: 2010-11-16 / 19:24:02 / Kategoriserat i:

Nu kommer det ännu en film på tv, TV1000 Family för er som undrar. The Cutting Edge - Fire And Ice. Får väl se vad det är för film. Det verkar vara konståkningsfilm. Inte min smak men får väl se vad det är för något. Hon från The Secret Life Of The American Teenager, Adrian Lee (Francia Raisa Almendárez) är med och spelar huvudpersonen. Visste ni att hon är 22 år?! Född 1988. Det kan man inte tro, kolla på henne.


Recension: 200-årsmannen

Publicerat: 2010-11-16 / 18:56:44 / Kategoriserat i:
 

Handling:
Andrew Martin säljs som robot till en familj, men det står snart klart att Andrew till skillnad från andra robotar har kreativa tankar och känslor. Under de kommande 200 åren kommer Andrew att lära sig allt om människorna, livet och kärleken. Hans dröm är att bli en riktig människa och det blir han tillslut.

Mina egna ord: Jag har sett filmen förut och den är fortfarande lika underbar. Man gråter många tårar när man ser den! Har ni inte sett den, så se den. Man blir berörd. Kanske är det framtiden man ser i filmen. Man kan alltid hoppas!

Mitt betyg: 5/5.

/ Angiie Khiry El Gahly

Night night

Publicerat: 2010-11-16 / 02:29:07 / Kategoriserat i:

Nu ska jag gå och lägga mig och se på tv lite innan jag somnar! Imorgon blir det att dammsuga, plocka undan och göra ordning i mitt rum. Efter jag och mamma bar ner fåtöljen så ser det ut som en bomb slagit ned!

Vi hörs imorgon.

Bjuder på en gammal text som jag skrev under 2009, text som jag skrev till fiyadis.
Men nu är han min igen och ingen annans! :) Min lilla pussgurka och bara min lilla fästman! ;)


klänning fixad!

Publicerat: 2010-11-16 / 01:22:23 / Kategoriserat i: Kläder/Mode/Vill ha

Jag bestämde mig för vilken klänning för ett tag sen och denna blev det. Den är plommon färgad, skitsnyggt tycker jag! Min älskling fick också vara med också bestämma.. Snäll jag är va?! ;)

Vad tycker ni? :)

/ Angelica "Angiie" Khiry El Gahly


still looking.

Publicerat: 2010-11-15 / 22:49:39 / Kategoriserat i:
Jag har hittat två klänningar! En för 199 och en för 299. Vi får se vilken det blir.. Hähä! ;)

Will be back a little bit later. :p

Dagens sanningar

Publicerat: 2010-11-15 / 20:34:14 / Kategoriserat i:

Ska dra några dagens sanningar.. Sen ska jag se på Top Model och sen spela lite och kanske ta en snabb dusch!

Jag kollar bara in det bloggar jag tycker är intressant, såna som jag vet baxar/skriver saker för att provisera eller såna som lägger ut massa bullshit som inte stämmer. Det är kul att se! ;)
Jag HATAR folk som proviserar. Varför provisera och skriva massa saker som får folk att flippa?
När jag flyttat tillbaka till Sthlm, så ska jag börja kolla på lägenhet, antingen åt bara mig eller åt mig och Fiyadis.
Min kompis nämnde i något inlägg för ett tag sen att dolt nr ringt henne typ 21 gånger efter varandra. Varför ringa dolt? Finns sällan någon som en trycker "svara" på luren då. Jag är en av dom.
Jag hatar folk som sprider rykten om att någon i en relation har varit otrogen, fast det är skitsnack! Jag har varit med om det och tycker det är så sjukt. Varför inte bara erkänna att du är svartsjuk och att jag har något som du vill ha?!
Jag älskar att spela tvspel: Playstation, Xbox, Wii och allt sånt där! Det är skitkul. :p

Det var nog allt. Nu ska jag glo på tv och samtidigt kolla på en klänning till 24 december och sen börja spela lite! Kyss.

/ Angelica Khiry El Gahly


till pappa.. miss you!

Publicerat: 2010-11-15 / 19:50:47 / Kategoriserat i:


Käk.

Publicerat: 2010-11-15 / 18:13:20 / Kategoriserat i:

Jag käkar mat nu! Jättegott. Pannbiff, ris, tärningsmorötter, vitlökssås och gräslök. Jag hade problem med att hitta rivjärnet, så jag skar morötterna i tärningar och det funkar ju lika bra! Skulle varit sallad till, men hade ingen sallad. Gott blev det i vilket fall! Sen ska jag spela lite på det nya spelet.. Får se om det är kul, haha! Brorshan kommer säkert spela sönder spelet när han kommer, vi får väl se när! Men men vad ska ni äta idag då?!


Foto taget av: Mig. I köket.


När ska frågestunden avslutas? Ni läsare får säga när

Publicerat: 2010-11-15 / 16:33:21 / Kategoriserat i:

Hejsan, jag vaknade sent idag (runt 13.00) för min huvudvärk. :( Hatar att det gör ont, säkert migrän.. Blä! Iallafall ska snart gå och hämta julmust som jag kan dricka. Jag är sugen på det, så det står på menyn just nu för mig. Sen får jag se vad jag hittar på, ska nog testa det nya spelet också! Jag glömde nog nämna att jag köpte en ny kontroll också, med sladd så den är inte sladdslös. Hoppas att det blir lättare att styra nu.. haha! Nu ska jag hämta julmust.

Skriver lite senare! Puss.back home

Publicerat: 2010-11-14 / 23:55:23 / Kategoriserat i:

Hello! :)

Nu har jag kommit hem, ätit mat och varit ute med hundarna! Jag köpte inte så mycket nere i Ullared, köpte ett par skor, en klänning, en tomteluva och ett spel, Mario såklart, haha! Men klänningen fick mamma, den var alldeles för liten över brösten. Den kom inte ens över mina bröst.. Hahaha! Synd, för den var snygg, riktigt snygg och hade tänkt använda den då julafton är den 24 December men så blir det inte! :( Får leta vidare och se glad ut!
Här kommer två bilder på skorna:

 


FRÅGESTUND!

Publicerat: 2010-11-14 / 14:04:34 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie


Ullared Gekås

Publicerat: 2010-11-14 / 11:56:56 / Kategoriserat i:

Hejsan.

Nu ska jag fixa mig lite fort sen åka till Ullared Gekås som ligger en bit utanför Göteborg. Yey! Sen ska jag lägga upp en bild på en kompis åt mig som bor i Egypten. Jag gör om lite bilder sådär för det är kul och skriver olika saker på bilderna och på denna bild står det "beautiful" med hjärtan som bakgrund. Det är något jag nyss lärt mig hur man gör, så jag testar lite olika saker på både tjejer och killar! Bilden har inget med kärlek och göra, jag har min älskling redan. Men jag gör det för det är kul att testa sig fram Jag har gjort samma sak på bilderna på mig och Fiyadis, om ni kollar någon av kategorierna. Måste fråga honom först om det är ok såklart!

Men just nu blir det en bild som jag tog i centrum några dagar innan Halloween sen måste jag skynda mig!


Bloggens första frågestund

Publicerat: 2010-11-14 / 03:16:56 / Kategoriserat i: Frågor & Svar

Dock finns det en "regel" - Ställer ni en fråga, så är frågan till oss båda.
När vi svarar så kommer det stå A) och sen E) vilket står för första bokstaven i våra namn.


Recension: 20 Years After

Publicerat: 2010-11-14 / 00:36:53 / Kategoriserat i:Handling: Krig, terrorism och naturkatastrofer gjorde att jorden blev en död plats med väldigt få överlevande och där alla är rädda och saknar hopp. Sarah är en en av de överlevande nu 20 år efter att bomberna föll, ska hon försöka föda det första barnet på jorden de senaste 15 år. Hennes enda gnutta hopp får hon från en manlig röst som pratar i en radioshow.

Mina egna ord: Början började bra sen vart filmen katastrof. Jag spolade framåt hela filmen, så kass! Man fattade inte ett skit (ursäkta) av filmen. Inte ens sevärdig. Borde inte ens lägga ut den här men jag gör det ändå.

Mitt betyg: 0/5.

/ Angiie Khiry El Gahly


Filmtime.

Publicerat: 2010-11-13 / 20:50:41 / Kategoriserat i:
Nu blir det film och den heter "20 years after". Får väl se om den är bra! Recension kommer efteråt.

Hörs efter filmen.

ledsen, men jag blev fett LACK när jag såg denna bild hos bloggen falsksanning.

Publicerat: 2010-11-13 / 18:16:20 / Kategoriserat i: Frågor & Svar

Jag måste bara säga att människan är ju fett äcklig, typisk bimbo! Stor i käften men vet INGENTING! Ge henne en fet smäll från mig när någon av er ser henne, snälla? Hon förtjänar en stor SVART kuk i munnen. EUUUUUUH! Fett arg man blir, speciellt när man är 'invandare' (en halv sådan) själv. Min pappa var INVANDRARE och han jobbade varje dag, t.o.m på natten fast han jobbade på dagen, från kl 09.00. Han sov kanske 1 timme och sen åkte han iväg och jobba och kom inte hem förän kl 07.00 på morgonen dagen efter. Är det vad hon kallar lat invandrare som inte orkar jobba? Människan kan ju inget! Det var precis som hennes uttalande om muslimer.... AAAAAAAAAARGH! :s

Måste bara fråga >
Tycker ni läsare också att det är så? Stämmer det hon säger?

/
Angiie Khiry El Gahly


17.58

Publicerat: 2010-11-13 / 17:58:25 / Kategoriserat i:

Hej hopp!

Jag har inte orkat skriva idag och det kommer nog bli så flera dagar framåt. Det närmar sig ju jul nu och då kommer min saknad fram efter pappa (han försvann från mig 2006 & åkte upp mot det blå, för er som inte vet.) Det är inget jag skryter om, jag säger bara som det är!

Jag ska alldeles strax ta en runda med mina fyrbenta vänner och sen när jag kommer hem blir det att mamma sätter sig och syr upp julagrdinerna och sen efter det ska vi sätta upp resten av lamporna och efter det blir det film, Avatar! Vet inte om jag har lagt recension på den, om inte, så kommer det också upp senare. Kanske blir det lite godis och dricka till, får väl se. Nu ska jag sätta på mig skorna.

Skriver sen, puss.


bildbomb på folk/stunder jag saknar!

Publicerat: 2010-11-13 / 17:21:42 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hei på er!

Idag har jag en sån här dag då jag är glad men tänker tillbaka på för mycket saker så jag får en känsla av att jag mår dåligt! Så därför tänkte jag lägga upp lite bilder på dom stunderna jag saknar!


Fadi & Jag för typ 1 & ett halvt år sen hemma hos mig!


Tiderna i flempan med Jessi saknar jag också!


sommarjobbade med jessica!


barzan, jag och jessica!


Suzan & Jag!


Ajmal & jag i cam haha!


Rand, Jessica, Suzan & Jag


Azita, Hakim?, Nazila, Jag och Michou

Åh vill ha tillbaka dom gamla tiderna, saknar dem!
/EmelieHosnyNyman


drar mot centrum & köper godis

Publicerat: 2010-11-13 / 11:39:40 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon alla katter!

Nu är jag vaken, ska fixa mej nu fett snabbt och sen ska jag åka in till centrum och köpa godis och sedan hem och duunka musik och städa hela övervåningen! Min syster kommer även hem idag en snabbis! Sedan åker hon tillbaka ikväll tror jag! " vill även säga tack till er som gett mig bra förslag, ni är bäst! "

Men nu ska jag fixa mig och sen ska jag dra mot centrum då da!
/ EmelieHosnyNyman


JAG FRÅGAR ER LÄSARE!

Publicerat: 2010-11-13 / 01:06:07 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Nu är klockan mycket, tänkte sova nu faktiskt, fett skönt! Men innan det tänkte jag bara fråga er läsare en sak!

" Om den ni gillade/tyckte om slutade höra av sig och började förändra sig, vad skulle ni göra då?! Skulle ni göra då?! Skulle ni fråga varför eller skulle ni bara skita i det och gå vidare utan att lägga tid på det? "

Godnatt, vi hörs imorgon!
/EmelieHosnyNyman


svar på kommentar!

Publicerat: 2010-11-12 / 23:28:48 / Kategoriserat i: Svar på kommentar

Anonym om Brother from another mother ♥:

oohh vilekn fin header med egyptiska flaggan
jo kan du prata arabiska eller=)

svar; Tack, visst egyptiska flaggan är skit fin! Vi är ju två som sköter den här bloggen och båda vi kan prata arabiska, jag ( emelie ) förstår mera än vad jag kan snacka, jag vet inte riktigt hur det ligger till med angiié då da, men jag kan iallafall förstå mera än vad jag kan snacka, men jobbar på att lära mig att snacka! Tack för din kommentar! ♥

/EmelieHosnyNyman


Brother from another mother ♥

Publicerat: 2010-11-12 / 22:35:09 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ


Denna kille, bilden är ifrån när han var liten då, FETT SÖÖÖT!
Denna killen är som min lillebror, jag kommer alltid ställa upp för honom oavsett vad som än händer på jorden! Han kan alltid komma till mig om det finns något hinder i hans liv, så som en storesyster ska stötta sin lillebror! Jag dör för den här bilden, den e skit söt! Bror du ska veta att jag älskar dig skiit mycket, finns inte många som du som har ett hjärta av guld, det finns några och jag är glad att jag har dom i mitt liv! & kom ihåg att vara stark bror allt kommer fixa sig walla, vi fixar allt tillsammans hand i hand genom livet så löser sig allt och vi stöttar varandra i vått och tortt! Bästa lillebrorsan som finns!


Låten är till dig ifrån mig, varje ord som hon sjunger känner jag för dig bror, du är bäst och du behöver allt stöd du kan få just nu och jag finns för dig, ba7ebek


HHAHAHAHAHA

Publicerat: 2010-11-12 / 22:16:55 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫


HAHAHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖR AV GARV VARJE GÅÅNG JAG SER DEN HÄR, HAHAHHAHA!
/ EmelieHosnyNyman


Night night

Publicerat: 2010-11-12 / 22:00:47 / Kategoriserat i:
Nu ska jag stänga av datorn, orkar inte sitta här mer! Blir eventuellt film, tv eller sova Jag är jättetrött, helt utmattad, ska bara ta lite mat och sen se vad som händer. Godnatt för mig!

Hörs imorgon.

fredag 21:47

Publicerat: 2010-11-12 / 21:47:12 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heey!

Nu är det äntligen fredag, super glad! Har käkat chips och druckit cola!

Grattis till dig som vann veckans blogg, stort grattis! Tycker din blogg är helt galet mysig och fina dikter osv! Keep going. Och även passa på att säga tack till alla andra som var med o tävlade, alla har fina bloggar!
Men nu ska jag kolla runt lite, lyssna på arabisk musik och snacka med people!

SES SENARE!


Vinnaren av veckans blogg avslutas lite tidigare än 20:00, utgång med hundarna

Publicerat: 2010-11-12 / 19:12:56 / Kategoriserat i: Tävlingar


http://aliiza.blogg.se/ 

Alice
är en tjej på 16 år som går första året i estetiska linjen- bild och form. Hon skriver om sin vardag samt dikter och andra åsikter/tankar som hon har i sitt huvud. Så bloggen är väldigt personlig, om man säger så. Samt att hon ursprungligen kommer ifrån Pakistan.

masria.blogg.se's egna ord:
Jag {Angiie} kollade igenom hennes blogg lite fort och såg en text om Islam, bara det säger mycket om tjejen bakom bloggen aliiza.blogg.se, eftersom det är så många som fel bedömer religionen Islam. Jag kollade också igenom hennes dikter och bilder, fina dikter och fina bilder! Behöver jag säga mer? Jag gillar bloggar som skriver mer än bara om sin vardag, det är enformigt. Man vill kunna se bilder och läsa om andra saker. Vilket denna tjej gjorde i längden. Så läs henne blogg!

/
Angiie Khiry El Gahly


GLÖM INTE VECKANS BLOGG!

Publicerat: 2010-11-12 / 16:15:45 / Kategoriserat i:

Jag vaknade ganska sent p.g.a min huvudvärk som jag får vissa morgonar! Mamma gissar på att det är migrän eftersom det är ärftligt, buhu! :( Jag kände inte för att blogga när jag vaknade, jag kände mig trött på skiten, så det blev inte inlägg för nu. Happy face eller? :)

Jag vaknade iallafall kl 12.00, inte så sent ändå. Jag valde att ligga kvar och bara ta det lugnt i sängen för min huvudvärk. Gick upp 12.30 och satte på kaffe. Kaffet blev smaklöst. Så det smakade inte gott, vet inte varför det blev skitäckligt. Haha!

Jag bjuder på en dagens sanning också:

• Jag hatar folk som ljuger om ursprung, var dom kommer ifrån!
• Jag skriver/bloggar inte för att bli "sveriges största" bloggare, jag skriver och bloggar för det är kul!
• Glöm inte att idag avslutas "veckans blogg" Prick kl 20.00. Kika in då för att se om det är Just Du som blev veckans blogg och varför Just Du blev veckans blogg.

Klicka på bilden för att lämna en kommentar om att du är med och tävlar och varför Just Du borde vinna!
När vi valt en vinnare som kommer vi skriva lite kort om vinnaren och vet vi inte så mycket om vinnaren, så kommer vi ställa några frågor i denna vinnares blogg. Så höll ögonen öppna mina kära läsare/vinnare och bloggare!
OBS! Bilden är gjord förra veckan, därför står det "nästa vecka" !


Godnatt ~ Nelly - Just A Dream ♫

Publicerat: 2010-11-12 / 01:18:39 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫

Säger godnatt med denna låt.. Night night! Hörs imorgon såklart.
↓ ♫/ Angiie Khiry El Gahly


ska äta annanas!

Publicerat: 2010-11-11 / 20:03:24 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heeeii!

fyfan vad jag är trött, men idag jobbade jag iallafall inte utan jag har njutit av en dusch och sådär bara njutit, skall även reda upp i mitt rum också! Nu ska jag ner och äta annanas, jag dör för allt som har med det att göra, mums! Men vi hörs om ett tag, puss på rumpan


Paradise Hotel

Publicerat: 2010-11-11 / 19:47:43 / Kategoriserat i:
Glor på Paradise Hotel on the tv just nu, skit program egentligen men det var den kanalen som var på, så jag lät programet gå. Ska snart fixa disken.. Skriver lite senare. Puss!

One word like love is worth more then a milion things

Publicerat: 2010-11-11 / 18:52:51 / Kategoriserat i:

Shola hoppsan sa! Nu har jag lagt in google translate så även mina/våra arabiska vänner kan läsa! Kul va?!

Jag åt kycklingklubba förut, yummy! Dödar för kyckling! Ska ge er bilder på det jag köpte igår, hoppas ni gillar det lika mycket som jag. Sen ska jag se på Simpsons som börjar nu.
Ordet "kärlek" på bilden står inte för bara ordet, den står för mina nära och kära,  den har en speciell betydelse: Mamma, pappa & min bror. Det var därför jag köpte den. Köpte även en halsduk med luva, från en affär som endast finns här i Göteborg. Finare än dom som finns i Lindex och Indiska osv.


* Angiie

Publicerat: 2010-11-11 / 14:13:40 / Kategoriserat i:

Bjuder på en bild på mig och Tutankhamun på tavlan. Jag älskar mina gröna ögon. Grrr.. ;)
Bilder på det jag köpte igår, kommer senare. Nu ska jag gå och fixa något och äta. Hörs sen.


Why so serious? Give me a smile baby, a smile

Publicerat: 2010-11-11 / 00:47:50 / Kategoriserat i:

Dags att nana kudden mina kära vänner. Jag säger godnatt med en bild. Dock bara jag och Fiyadis (och kanske mami) som förstår, haha! Men jag har visst missat lite på bilden, man ser typ bara halva H:et. Haha, fail! Men ändå skön.. Nu kan jag sova gott inatt.. Fucking believe me! ;)


Film tips: Death Sentence

Publicerat: 2010-11-10 / 22:04:55 / Kategoriserat i:

Nu ska jag snart gå ut med hundarna. Sen blir det kaffe här hemma. Glöm inte att det är film på tv just nu, kanal 6, Death Sentence, med Kevin Bacon. Den började kl 21.00 så den har pågått ett tag men den är bra. ;)

Jag skriver alla citat själv, alltså är dom inte tagna från en bok, hemsida, google eller internet överhuvudtaget! Dom är skrivna av mig. Hoppas det förblir så, tack! Dags att röra på sig. Skriver kanske senare.

/
Angiie Khiry El Gahly


Dagens citat

Publicerat: 2010-11-10 / 18:17:44 / Kategoriserat i: Citat

Att ha fiender är bara ett tecken på att du lever med något i ditt liv som dom vill ha.

/ Angiie Khiry El Gahly


love l o v e love masr m a s r masr

Publicerat: 2010-11-10 / 18:07:16 / Kategoriserat i:
Shoofadderittan (stavning?!).. Har inte skrivit mycket idag! Har inte pallat, orkat eller haft kraft till det.

Jag sitter i fåtöljen som jag hade i mitt rum förut och dricker lite julmust och försökte samtidigt fixa en grej på bloggen som jag försökt fixa förut på min andra bogg men det funkar inte fortfarande och det har tydligen varit strul för andra också. Knaz! Hatar att dom skriver hur man ska göra, sen funkar det iallafall inte! Sen försökte jag för någon dag sen att lägga in facebook-gilla knappen på bloggen. Det funkade perfekt men bloggen blev fett seg så jag tog bort den igen.. haha! Hatar saker som är sega, även människor.

Näe, om man ändå ska se på film och bara chilla? Kanske fixa mat också. Börjar bli hungrig.
Hörs sen. M j a u u.

 
Fe 7ob Masr

Publicerat: 2010-11-10 / 15:37:17 / Kategoriserat i: Masr/Egypten


Bjuder på bilden som är i headern. Det är något speciellt med bilden.
Den är vacker. Hoppas ni njuter lika mycket som jag gör.

/ Angiie Khiry El Gahly


No one cares, no one gives a fuck

Publicerat: 2010-11-10 / 01:15:12 / Kategoriserat i:
Emelie's låt under detta inlägg är fett fin, bra låt som är bra för öronen. ;)

Nu ska jag sova. Pallar inte mer. Godnatt!

nattinatti

Publicerat: 2010-11-10 / 00:31:45 / Kategoriserat i: Skrivet av EmelieSista inlägget annan jag sover då da, ni måste bara höra denna låt ( för er som kan arabiska ) Nu ska jag sova på riktigt så jag orkar upp imorgon!
Bousa


DAGENS LÅT!

Publicerat: 2010-11-09 / 23:59:48 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫


Vet ni, jag orkar inte skriva så mycket idag, är trött och huvudverk alltså!
/EmelieHosnyNyman


Så är det och så förblir det

Publicerat: 2010-11-09 / 20:59:51 / Kategoriserat i:


Jag använde skorna idag som jag fick av Fiyadis förra året i julas. Som kostade 1000 kr. ;) Dock inget bra att använda mitt i allt slask som var ute. Jag tänkte bara på att sätta på mig något varmt och så blev det men inte länge. Jag blev plaskvåt i skorna, så mina strumpor ligger på tork.


Dagens sanningar

Publicerat: 2010-11-09 / 20:14:43 / Kategoriserat i:
Shuue haters and lovers.. Men för det mesta lovers. ;)

Jag kom hem för en stund sen och jag lovade er dagens sanning. Så här kommer den:

• På bilden i headern, står det "In The Love Of Egypt" med arabisk text.
• Jag och Fiyadis har börjat använda ett roligt namn på en person. {Bilder kommer på nästa inlägg/imorgon.}
• Jag älskar vindruvor, speciellt gröna. Finns inget bättre.
• Jag älskar minimorötter, det kan jag överleva på.
• Men som mest, älskar jag körsbärstomater, yummy! Det är skit gott. Äter det till allt (Eller ja, nästan allt. Ni fattar.)

Jag kommer inte på något mer just nu. Kommer kanske inte skriva mer, vi får se! Annars hörs vi imorgon.

/ Angiie Khiry El Gahly

Snö?! That can't be true...

Publicerat: 2010-11-09 / 12:14:29 / Kategoriserat i:
Det första min mamma sa till mig idag när jag vakna var: "ANGELICA, vakna det är mycket snö ute." Jag sa: "What? Nej, det kan inte..?" Och jag svär för mig själv på arabiska. Sen vrider jag persienen och får mig en chock. Vad var det ute? SNÖÖÖÖÖÖ, fett mycket! Mitt hjärta slog en volt, hahaha... Det är kul med snö men det kommer inte ens hålla tills 24 Dec. Det kommer regna och sen blir det bara massa plask av allt ihop! Skit också, gillar snö men inte slask och skit. Nej.. FETASTE DISS PÅ DET WALLA (Typ jag lovar, jag svär för er som inte vet vad det betyder). Det var också första gången jag tittade upp mot skyn och bad en bön till han där uppe.. Tror ni han besvarar den? Vi får väl se. :p

Iallafall.. Jag vakna kl 09.30. Yey! Jag har precis fixat mig och så, sitter bara här nu och skriver detta inlägg med Mohamed "Kungen" Fouad med högsta volume på stereon. ;) Lite jobbigt för dom är svenska kanske, grannar d.v.s. Haha.. men who cares? :D Inte jag, nananana.

Nä, ska sätta på mig mina skor nu. Sen GITTA (betyder gå, för er som inte vet vad det betyder), skriver när jag är hemma igen. Då drar vi en "dagens sanning" också. Kanske blir ett inlägg via luren. Smeeek!

/
Angiie Khiry El Gahly

utvecklingsamtal idag!

Publicerat: 2010-11-09 / 10:42:47 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon snyggisar!

Jag är deremot inte så snygg just nu, sitter utan smink och hela fadderullan! Men det ska det bli ändringar på nu, måste fixa mej och sen dra till bussen, men ni får ha en toppen dag och jag kommer göra update när jag kommer hem i kväll ifrån jobet då da!GLÖM INTE GLÖM INTE GLÖM INTE

/EmelieHosnyNyman


Fakta om TamerHosny!

Publicerat: 2010-11-09 / 02:05:05 / Kategoriserat i: Masr/Egypten

Innan jag sover tänkte jag skriva lite om typ den enda kärleken jag har i mitt liv och det är min kärlek till arabisk musik & det är en speciell artist som faktiskt fångat mitt hjärta! Tamer Hosny, finns ingen som är mera underbar. Alla hans låtar är så underbara & han e underbar, när jag mår som sämst så lyssnar jag alltid på hans låtar & blir på top humör igen, i like!

För er som inte vet vem Tamer Hosny är så är han en egyptisk sångare & skådespelare! Född den 16 augusti 1977 Hans pappa är egyptier och hans mamma är ifrån Syrien, men hon har levt hela sitt liv i Egypten. När Tamer var ung så spelade han fotboll och han spelade i ungefär 9 år och var tydligen väldigt bra! Saker som många inte vet om Tamer är att han jobbade innan han blev känd i en " supermarket " och sålde parfymer till turister osv. Han blev sedan känd och har spelat in många låtar som ni kommer få höra massor om här i bloggen & han har även spelat in många filmer som tex. " Halet Hob " , " Capten Hima " , " Omar w Salma1 " , " Omar w Salma2 " och " Noor Eeiny " Men har även en film på G som är inte mindre än " Omar w Salma3 " JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!


Här kommer en bild på snyggingen, ska sova nu.
BOUSA

/
EmelieHosnyNyman


kefft humör, dålig dag & hatar killar!

Publicerat: 2010-11-09 / 01:52:16 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie


trött, kefft humör & fucking allergisk mot killar, ni äcklar mig!

/ EmelieHosnyNyman


night night

Publicerat: 2010-11-09 / 00:15:17 / Kategoriserat i:
Nu är det dags att säga hej till kudden min!

Godnatt!

Blä?

Publicerat: 2010-11-08 / 20:23:30 / Kategoriserat i:

Shuue!

Nu har jag kommit hem och tagit det lugnt. Ser på Jerry Springer, som precis tog slut. Har inte tänkt göra något speciellt just nu. Imorgon åker vi och byter torkarbladet bak, händer det igen eller på någon annan del på bilen så vet man ju vem det är.. Hehe! ;)

Jag har inget vettigt och skriva just nu, så skriver kanske senare... Puss!


Volvuuu

Publicerat: 2010-11-08 / 11:35:15 / Kategoriserat i:
Hej people. Det blir ett kort inlägg nu. Har precis fixat mig klart, ska bara sätta på mig mina skor. Ska åka iväg och byta däck, vi har inte hunnit det pga vi packar inför flytten. Vi var också hos Volvo för nån dag sen, dom ska fixa torkarbladet bak. När vi förklara vad som hänt, att dom brytit av den så fråga dom den mest logiska frågan "har dom för lite och göra eller?" Jag kunde inte frågat det bättre själv, haha! :d Nä, nu ska jag gitta. Hörs!

fixa mig sen skolan!

Publicerat: 2010-11-08 / 07:28:05 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Godmorgon Godmorgon!

fixfix till skolan nu, mera update i natt när jag kommer hem ifrån jobbet!
Bousa!

GODNATT!

Publicerat: 2010-11-07 / 22:33:02 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Hey!
Tänkte stänga verkstaden för idag alltså, är på kefft humör så akta er med att skriva något dumt, jag hänger ut er! Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa och sen sova. Men vi hörs väl imorgon innan jag drar till skolan då or something like that!
GLÖM INTE DETTA OCKSÅ.. VIKTIGT!

/ EmelieHosnyNyman


*

Publicerat: 2010-11-07 / 21:57:35 / Kategoriserat i:

ShuueShuue.. Angiie här motherfuckers!

Kom ut från duschen för ett tag sen, är ren och fräääshig men nu fryser jag som en dåre, inte bra! Men inte konstigt heller, är ju sjuk fortfarande. Film och sånt blir troligtvis imorgon, för mamma mådde inte bra, så det blir imorgon. Nu ska jag bara chilla lite, se på serien Crash och snacka lite skit på msn därefter slaggish!

Återkommer imorgon, puss!


anmäl dig till veckans blogg!

Publicerat: 2010-11-07 / 17:34:45 / Kategoriserat i: Tävlingar
För att bli veckans blogg måste ni!
  • kommentera detta inlägg
  • skriva VARFÖR ni skulle vilja vara veckans blogg hos oss!
  • Även länka oss i eran blogg!
Som belöning alltså till den som vinner kommer få en FETLÄNK här i våran blogg och få ta del av våra besökare! Hoppas många är med och tävlar!
Bousa
/EmelieHosnyNyman

slapp söndag!

Publicerat: 2010-11-07 / 14:18:26 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Go'morron!

tänkte bara säga godmorgon för nu måste jag igentligen packa för jag ska till min baba! Vi hörs!


baklawa is the fucking shiit!


*

Publicerat: 2010-11-07 / 12:39:01 / Kategoriserat i:


night night

Publicerat: 2010-11-06 / 23:08:54 / Kategoriserat i:

Jag tänker på vad jag ska göra .. Det är 5 månader nu. Jag är tom på ord faktiskt .. Jag vet inte vad jag ska säga längre, jag vågar knappt säga "jag älskar dig" för är rädd att få besvikelser. Det gör grovt ont i mitt hjärta & själ för avståndets & alla dessa besvikelsers skull .. Jag vet inte heller hur mycket jag kommer orka. Men på något sätt är jag ändå villig att kämpa, för jag har gjort det såhär långt, så långt som 2 år .. Så då kan jag fortsätta, fortsätta att kriga för den jag älskar & vill leva resten av mitt liv med. För jag vet att han är den rätta för mig. Den rätta som jag vill hålla tätt intill mitt hjärta .. Föralltid & Förevigt, tills döden skiljer oss åt!

Nu ska jag gå och lägga mig på sängen och sova till tv:n, annars däckar jag framför datorn. Hoppas jag inte vaknar inatt igen av att jag fryser och behöver kräkas igen .. Hatar att göra det! :( Hörs imorgon people. :)

/ Angiie Khiry El Gahly


GODNATT!

Publicerat: 2010-11-06 / 23:00:09 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hej Estockholmo, Goteboooorgee & Malmoooo!

Jag mår super bra, eller känner mig tungish i huvudet då men men! Nu ska jag stänga av the computer and lägga mig i sängen, mys va?!

Vi hörs imorgon när jag vaknar till liv igen, plus hoppas han smsar mig annars blir det att jag inte är lika glad och gullig länge asso, haha!
BousaBousa

/ EmelieHosnyNyman


dagens låt!

Publicerat: 2010-11-06 / 20:39:04 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫Sitter och kollar på 4an, heter det " så mycket bättre " det är en ganska mysig seire faktiskt! Dom är så QUUTE! Sitter och snackar med min bästa killkompis Bassam, i miss him!

Har ni sett programet " så mycket bättre" ?

/
EmelieHosnyNyman


dax för räkor!

Publicerat: 2010-11-06 / 19:08:25 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Go'kväll snygga människor!

spelade nyss kort med familjen, ser ikke ljust ut asso! Nu ska vi äta räkor och sen kolla på tv, älskar familje mys! Smsar även med saif, han ska klubba idag! DONT LIKE... men men. Nu ska jag äta räkor och dö av räkor och lukta räkor, mums!


mums med räkor, visst är dom söta?!


<3

Publicerat: 2010-11-06 / 18:17:19 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie


jag älskar dig lilsis


lördag 18:14

Publicerat: 2010-11-06 / 18:14:28 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hejsan!

Hoppas alla ni mår bra idag, själv är jag lite små sjuk känns det som, jobbigt!

Idag har jag varit i märsta, arlanda stad och sedan sigtuna, vi typ chillade och handlade och massa sånt! Nu ska jag snart  käka räkor och spela kort familje mys liksom! Im sorry för jag inte uppdaterat så mycket, men nu när jag är hos mami så kan jag inte alltid vara inne på datorn sent och så!

VAD HAR NI FÖR PLANER INFÖR KVÄLLEN DÅ?


Alla helgonas dag / Dagens fråga

Publicerat: 2010-11-06 / 16:42:15 / Kategoriserat i: Frågor & Svar

Klockan är snart bara 17.00 och det börjar redan bli mörkt ute. Det är ju alla helgonas dag idag. Jag och mamma köpte en pumpa för någon dag sen för att sätta ljus i den och tända, mamma fick gräva ur den och det gjorde hon igår. Men jag tror jag ska tända på den lite innan mamma kommer, fåglarna kanske äter upp den om jag ställer den på trappen nu? Det vore ju synd efter allt jobb och slit, haha! Den blir nog utställd senare. :P Det är första gången jag grävt ut en pumpa och sen tända ljus i den.. Inte riktigt min stil! Men alltid kul med något nytt.


12.27

Publicerat: 2010-11-06 / 12:27:11 / Kategoriserat i:
God morgon! Vakna kl kl 09.00.

Jag vaknade kl 02.30 inatt av att jag mådde illa och frös som fan, så jag gick upp och behövde kräkas. Sen gick jag och la mig igen men frös fortfarande!

Ser på en film på TV1000 Family nu, som heter Madeline. Handlar om en flicka som går i en religiös skola. En dag är hon och dom andra flickorna ute. Madeline ställer sig uppe på brons kant och faller i, längst uppe på land sitter en hund, en Gloden Retriver. Hunden hoppar i och räddar livet på den lilla flickan. Hunden och Madeline blir vänner. Madeline erbjuder hunden ett hem. Men det finns ett problem, hundar eller djur överhuvudtaget är inte tillåtna i skolan. Madeline försöker gömma hunden inne i skolan och lyckas få höra att skolan ska säljas, men om skolan säljs var ska då Madeline ta vägen?

Nu ska jag fortsätta se på tv, skriver nog lite senare. Hörs!


Text om "bitterhet."

Publicerat: 2010-11-05 / 21:42:50 / Kategoriserat i:

Jag ska berätta en sak som inngen annan vet, bara jag.

Ska vi börja?

1. Jag hade väldigt svårt att accpetera min pappas död, den tog hårt på mig, väldigt hårt.
2. Under den SVÅRA tiden gjorde jag saker jag helst vill förtränga och glömma.
3. Det är bara mina närmaste som vet vad jag gjorde och så förblir det.
4. En fråga - Vad gör ni när ni känner er lite nere/ledsna?
______________________________________________

Folk kanske tycker att det är löjligt att var ledsen, nere, känslig och bitter - Låt dom tycka det. Det är MÄNSKLIGT att vara nere/ledsen ibland. Även om har en anledning ibland och ibland kanske man inte har det. Det är ändå mänskligt, precis som folk använder ordspråket: "Errare humanum est, ignoscere divinum"
- "Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt."

Att vara ledsen behöver inte betyda att du är "ledsen", du kanske bara vill gråta ut och folk gör ett misstaget och tror något annat. Att du är ledsen behöver inte betyda att du ångrar dig, för att du finns.

Gud "skapade" människan mänsklig med tårar, om du är ledsen, arg, glad, besviken, kär & hat.
Varför tror ni att han skapade oss med dessa känslor?

Svar: För vi ska kunna visa hur vi mår, vad vi känner.
Visst finns det något som heter bitter - Men ta reda på varför först.


ICA

Publicerat: 2010-11-05 / 15:12:56 / Kategoriserat i:

Nu ska jag upp till ICA och sen när jag kommit tillbaka ska jag lägga mig på soffan, har fucking mensväk. Blä! Dom flesta säger ju att gå hjälper, men tänk om det gör så ont att man inte ens kan stå upp? Så ont får jag. :(

Nu ska jag gå, skriver sen. Smek.


min fredag består av BIO!

Publicerat: 2010-11-05 / 14:06:56 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heeeeeeeeeeeeeeej!

Jag tänkte bara skriva lite såhär onödig fakta ni vet som jag alltid skriver, det e typ angiie som gör allt det roliga i bloggen och jag sitetr här som en åsna och har dålig fantasi + så har jag FETT mycket att göra typ som jobb, vänner och allt sånt! Men nu är det iallafall fredag & jag ska fanimej ha kul idag, jag ska till heron med saif och kolla på bio, paranormal activity "stavning"

men nu ska jag fixa klart mig och sen dra till bussen!
BOUSA


God morgon.

Publicerat: 2010-11-05 / 09:51:33 / Kategoriserat i:

Vill börja med att säga tack alla som grattat mig på min nitton-årsdag!

Lenny. Helin. Ahmed. Gabriel. Marina. Omar.
(kusin från Egypten.) Cornelia. Nora. Beatrice. Erkan. Mia. Ahmed. Sameer. Ajmal. Emelie. Didan. Ulrika. Katharina. Fiyadis. (älskling.) Nada. Isabell. Hani. Simon. Mamma.
Jag tackar för det! Det va kul att det va så många som gratta. :)

Nu ska jag fixa mig lite sen åka i väg.. Skriver när jag är hemma igen. Hörs då!


Still sick.

Publicerat: 2010-11-04 / 21:40:20 / Kategoriserat i:

Shuue folks!

Hur mår ni nu såhär på kvällen?! Själv mår man väl sådär, still sick. Men vad gör man liksom? Jag ler åtminstone fortfarande och det är ju det som räknas eller hur? ;)

Jag ska snart gå och slagga, ögonen hänger! Vaknade kl 07.00 idag, lite senare. Skönt men är ändå trött. Jag ska bara se klart på Ghost Whisperer och sen blir det sängen direkt. Jag får dra ut på texten igen, orkar inte lägga in den idag även om den är färdig skriven. Den kommer upp imorgon istället, så ni får stå ut en dag till.. Godnatt!


Dagens låt; Tae Yang - Wedding Dress (English Version Remix)

Publicerat: 2010-11-04 / 10:12:41 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫

Ska ut på en snabb runda med hundarna nu, sen ska jag åka iväg! Skriver när jag är hemma igen. Puss!

Orginalet är på Koreanska. (låten är inte orginal och denna remix är bättre.) :D


So cute.

Publicerat: 2010-11-03 / 22:05:54 / Kategoriserat i:

Shuue folket!

Emelie (hon som äger bloggen med mig) grattade mig i facebook och sa att jag skulle få hem något i brevlådan. Det kom idag och fick en chock när jag öppnade brevet, hon är för söt och så gullig min lilla åsna.
Bilder kommer här så ni kan se vad söt min åsna är emot mig... haha!

Ska snart gå och sova, är jättetrött! Men det är mitt rekord på att hålla mig vaken efter att ha vaknat kl 06.00.. Hihi! Ser på Medium, dock slutar det snart. Det blir väl kanske att sova efter det trots allt. Inlägget om "bitterhet" är färdigskrivet och kommer nog upp imorgon.. Så hörs imorgon då. Puss!

(Ledsen för den stora bilden. Texten blev för liten med mindre bild.)


Dagens sanningar

Publicerat: 2010-11-03 / 18:41:27 / Kategoriserat i:
Kom hem för ett tag sedan, handlade bara det som skulle handlas och sen åkte vi hem. Nu ska jag ge er "dagens sanning" och sen gå ut på en promenad, mamma tvingar med mig så har inget val!

• Jag hatar folk som trycker ner andra - Brist på uppmärksamhet & respekt.
Jag hatar folk som inte kan acceptera folks ursprung/religion - Vare sig du är muslim eller kristen osv, så förtjänar du lika mycket & är värd lika mycket.
• Under 2006 så lyssnade jag endast på hårdrock, deprimerande låtar, synd men sant! - Jag mådde så pass dåligt över min pappas bortgång. Vilket jag finner normalt (som inte vissa andra gör och tycker man ska gå runt och alltid vara glad.. Tyvärr är det näst intill omöjligt. Man känner alltid att en del saknas!)
Jag lever mitt liv i Göteborg endast för min mammas skull och jag erkänner att jag känner inte en jävel här nere och i början vägrade jag flytta ner för jag har alla mina vänner i Sthlm men gav med mig för jag trodde min mamma skulle bli lycklig här nere, men ack så fel man kan ha - Så fel, så fel.. Man mister en sak och tillslut finns inget kvar.

Tror det var allt, kommer inte på mer just nu, men skriver så klart efter jag kommit hem efter promenaden. Hörs då.

/ Angiie Khiry El Gahly

duscha & jobba

Publicerat: 2010-11-03 / 12:02:02 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon!

vaknade för ett tag sedan, låg och pratade lite i telebobo och svarade på sms jag fått under natten och sånt, nu ska jag hoppa in i duschen! & badeen åka och jobba! Idag är det sista dagen på jobbet, nice nice! Imorgon börjar loovet för min del, wiihoo!

vi hörs imorgon då snyggingar!
BOUSA


gammal bild på mahmoud och mig i masr ( egypten )


god morgon / dags att fixa sig

Publicerat: 2010-11-03 / 11:46:10 / Kategoriserat i:

God morgon, vaknade kl 06.00 idag också.

Ska fixa mig nu snabbt sen åker vi iväg med en av hundarna till veterinären. Hon har hostat hela natten, nonstop! Så det är bara att åka, kosta vad det kosta vill.. Bara hon blir frisk! Sen åker vi och pratar med hon som vi köpte Freja av, det funkar inte! Hon är 5 månader nu i november, normalt är en hund i stort sett rumsren och hon vägrar sätta sig ute och göra sina äranden. Så hon får åka tillbaka, så satsar vi på en annan valp istället. Inget jag vill göra, men det går ju inte att springa ute med henne kontant i 4 timmar för att hon ska sätta sig ner och kissa/bajsa. Min första hund blev rumsren veckan efter vi fick hem honom, tänk vilken skillnad det är på hund och hund. :|

Sen blir det djuraffären, handla fågelmat och sen ska vi fixa en förlängningssladd som man kan ha utomhus, vi hittar inte den som vi köpte förra året. Så får köpa en ny.. Jobbigt! Men men.

Ska ge er "dagens sanning" om mig sen när jag kommer hem. Skriver då. Puss.


trött som fan

Publicerat: 2010-11-02 / 19:24:23 / Kategoriserat i:

Sitter just nu bara och tänker, tänker och tänker medan tiden passerar.. Jag tänker alldeles för mycket och jag lär väl tänka mera, eftersom ni ska få en text av mig sen som jag skrev på ett skrivblock inatt. 3 sidor långt i boken, får väl se hur långt det blir när man skriver ner det. Texten handlar om "bitterhet" som vissa kallar det och vad jag tycker om att folk dömer sådana personer som är ledsena ibland.. Vissa behöver lära sig att sådant beror inte på att man är "ledsen", utan kanske för att man bara behöver gråta ut och finna ro även om det kanske inte finns någon anledning.

Men det blir sen det, nu ska jag gå och tvätta bort min smink som jag kladdade på mig för att jag trodde vi skulle åka och handla fågelmat men vi fastnade här hemma istället. Kanske lika bra det.. Man behöver ju inte åka ut varje dag eller hur?

Näe, ska chilla galet nu, glöm inte att det är jag som är Masria! ;)
Bjuder på en bild på mig med Palestinasjal sålänge, tagen igår. Hörs sen.


Dagens fråga / tele2 kommenterar bloggar, knaz?

Publicerat: 2010-11-02 / 16:09:50 / Kategoriserat i: Frågor & Svar

Hejsan hoppsan!

Jag har bara en fråga åt er läsare därför skriver jag just nu och den kommer här:


Mitt svar; Visst är det fint, har massa Palestinasjalar i olika färger. Röd/svart, rosa/svart, blå/svart, grön/svart och grå/svart/vit. ASFINA! Men jag tycker inte att det passar på alla, passar bäst på mörkhåriga och dom med mörka ögon. Vad tycker ni min kära läsare?


GRATTIS ÄLSKADE SYSTER

Publicerat: 2010-11-02 / 13:19:33 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫

Sho bloggen!

Idag är det absolut ingen vanlig dag för det är min storesysters 19 års dag! Grattis 7abibiti !

JAG HAR STRESS NU, VI HÖRS SENARE!


avslutar med en låt & jag dör för videon!


God morgon!

Publicerat: 2010-11-02 / 08:24:48 / Kategoriserat i:
God morgon.. Vet ni vad det är för dag idag?! Jag vet, jag vet - Min 19 årsdag, tjoho! ;)

Jag vaknade för 2 timmar sen.. Konstigt nog är jag inte trött, haha! Brukar vara ganska trött när jag går upp och sen lite senare blir jag pigg. Fixar nog lite frukost senare, orkar inte göra det just nu och är inte hungrig ännu så det får vänta tills senare.. Beror på när jag blir hungrig.

Idag då: Idag händer ingenting, ska ta det lugnt och eventuellt städa undan lite för det behövs. På tal om städa.. Jag köpte ju en solstol nu i sommar, alltså en stor solstol som man kan ligga på, jag funderar på var jag ska göra av den under vintern? Den kan ju inte stå där ute, haha.. Den kommer frysa fast på väggen. Men kanske kan lägga den under trappan sålänge tills jag vet var jag ska ställa den eller kanske nere i källaren? Men tror taket är för lågt.. Hm. Vi får se vart den hamnar, det lutar åt trappan.. hahaha!

Jag är på lite evil humör idag..
Jag har en bild jag vill lägga upp men jag har ju ingen anledning att lägga upp den, förutom mitt humör då, hihi. ;) Äh, den får väl ta och vänta då, lite synd! Ingen idèe att starta upp något. :(

Ska ändra en sak på bloggen, återkommer lite senare. Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee7?!
(Siffran 7 är bokstaven H i arabiska förresten, så det står alltså inte bara leeeeeeeeeee7. utan det står alltså ett ord på egyptiska och jo egyptiska är arabiska, men det är skiiiiiiiillnad på uttalet och stavningen. irakier o.s.v säger lesh, vi (jag) säger leh. vilket betyder VARFÖR. Så nu vet ni det också. Mycket bra, myycket bra.)

Mobilblogg ~ Godnatt

Publicerat: 2010-11-01 / 20:56:04 / Kategoriserat i:
Jag kom hem nyss från Willy;s, handlade bland annat godis, kycklingklubbor, kaffe, pålägg, mjölk, lite gott till kaffet, sånt som behövs såklart. Är astrött nu! Så det blir att sova tidigt idag igen. Sova tidigt, vakna tidigt, perfekt! :) Jag är sjuk också, känner mig trött för det mesta. Uppdaterar nog inte via datorn. Så jag säger godnatt!

Willy;s, here I come

Publicerat: 2010-11-01 / 16:20:39 / Kategoriserat i:
Nu ska jag fixa mig och sen åka till Willy;s.

Hörs sen när jag kommit hem.

Ont i halsen.

Publicerat: 2010-11-01 / 15:16:09 / Kategoriserat i:
Mamma slutar snart, vid 4 ungefär. Ska ringa henne då och fråga om vi kan åka till Willys, det är tomt i kylskåpet så det behövs köpas in lite.. Om hon orkar så åker vi iväg vid 16.40 ungefär.

Ska ta det lugnt nu och bara se lite på tv/spela. Ska först ta en tablett mot halsont från apoteket. Den verkade värka sist, så hoppas den gör det nu med! ;)

Hörs sen kanske, puss.

godmorgon

Publicerat: 2010-11-01 / 11:37:02 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon!

vaknade av samtal ifrån okänt nummer, jag svarar aldrig på okänt nummer så ni behöver inte lägga ner eran tid att ringa 21 gånger som denna person gjorde! Nu ska jag fixa mig och sen ska jag åka och jobba, snacka om att jag e duktig och jobbar på ett lov!

Men vi hörs imorron om jag inte hinner updatera mera innan jag åker!


sheila & jag ! ( misslyckad på mig men men )

/
EmelieHosnyNyman


Godmorgon

Publicerat: 2010-11-01 / 09:58:00 / Kategoriserat i:

God morgon. Vaknade kl 05.00 idag av att jag var täpt i näsan plus behövde gå på toa och pissa, så det var bara att stiga upp utan att tiga.

Igår var jag och shoppade lite, mamma köpte två par skor till sig och jag handlade Mario Kart + ratten, skitkul! Testade det imorse, skitkul men svårt. Det är fett svårt att styra. :P

Jag har inte käkat frukost ännu, så ska fixa något att käka nu, sen ska jag städa lite återigen. Ska fixa det som behövs göras, sen bara ta det lugnt. Jag hade glömt lägga upp en recension på en film jag såg för ett tag sen såg jag tidigare idag, så den kommer också upp sen.

Hörs sen!


RSS 2.0