!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ems » Sout Al Horeya. - Ems » Sout Al Horeya. -

funderar på att flytta hela min blogg till en annan domäm? :)

Publicerat: 2011-04-21 / 11:03:31 / Kategoriserat i: Allmänt

Ems » Sout Al Horeya. -


vad händer med världen fan? -.-

Publicerat: 2011-04-15 / 14:48:35 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Tjenare bloggen, nu har jag städat till lite och så. Nu ska jag fixa mig lite, jag vill ut men ingen jävel vill gå ut med mig, vad har hänt med världen -.- nu när det e galet väder ute vill ingen vara med mig utan då vill alla sitta hemma och hecka vid datorn?! MOBBOFFER PÅ HÖGNIVÅ! Men får väl se om min pojkvän vill vara med mig då vilket jag inte tror eftersom han vill aldrig var med mig på fredagar... men lets see.


frake bild på mig och sheila i vintras när vi väntatde på tåget. love u bebe


friday and sun, this is fucking life!

Publicerat: 2011-04-15 / 12:38:29 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Gomorron på er!

Nej, jag vaknad inte nyss har duschat och så, nu ska jag smörja in kroppen med en härlig lotion ifrån body store, och sedan ska jag städa i lägneheten så den är fräsh tills älsklingen kommer hem. Todde han skulle till gymmet idag, men trodde fel -.- ikväll blir det vattenpipa med älsklingen tror jag. Men nu ska jag rycka dag här hemma. Vi hörs ´!


i juste love my self!


spelar GTA!

Publicerat: 2011-04-10 / 20:01:41 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Stter här hemma med älsklingen och spelar GTA?! Det är faktiskt roligt spel om jag ska vara ärlig, inte för att jag diggar det speciell mycket att spela menar jag men det är mysigt ibland. Jag är galet röksugen och kommer dö snart, men ingen fara! Nu ska jag mysa lite med älsklingen och spela och sedan ska vi väl ut och gå lite, men vi hörs senare!

Bousa


sunday = soldag yesbox

Publicerat: 2011-04-10 / 14:14:14 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

God förmiddag! Hoppas ni haft en kanoners helg dåra, det har jag haft iallafall!
Hoppade nyss ut ifrån duschen, skönt att duscha ju! Och innan dess har jag och älsklingen städat hela vårat rum så det är clean nu, och jag har även plockat in våra kläder i garderoben. Nu sitter jag här i sängen och ska snart smörja in hela kroppen med lotion. Nej men nu kom älsklingen upp ifrån tvätten, så vi hörs senare väl?!


1000 pussar & miljoner kramar ska jag få, lalala

Publicerat: 2011-04-10 / 00:30:04 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hellu! Allt bra med er?!
Det är super bra med mig iallafall, tänkte berätta lite om min dag även fast det är helt ointressant i know men whata heck?! Dagen började med att jag och min älskling vaknade och fixade oss och åkte hem till min underbara mamma och åt middag. Det blev grillad kyckling med klyftpotatis. Efter det så satt vi och spelade kort och sedan så åkte vi hem till oss igen.. Vi hann vara hemma en liten stund och sedan åkte vi till rissne för att möta en kompis och när vi väl va där så mötte vi hawkar o fiddi! Imorgon ska vi ev på big brother ni vet med kusinen, men vi får se eftersom mogot inte svarar på mig -.- men hon festar så... Men iallafall.. Nu ska jag mysa me min älskling och han har lovat mig 1000 pussar på ena kinden & 1000 på andra kinden och 100000 på munnen och miljoner kramar, får se hur det blir med den saken helt enkelt! Men vi hörs imorgon, måste även ta och byta min header, kan inte ha denna FULA längre när det bara är sexiga jag som äger denna blogg nu.

GODNATT & SNUSSA GOTT SNYGGINGAR


i love you!

Publicerat: 2011-04-08 / 07:55:08 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie


Godmorgon!

Publicerat: 2011-04-08 / 07:11:24 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon & då menar jag VERKLIGEN godmorgon! Kolla på fucking klockan, den är bara 7 och jag är vaken?! Men man detta bero på att jag sov hela dagen igår?! -.- Vaknade av att älsklingen skrek : fuck fuck fuck jag har försovit mig och sedan var han borta med vinden, fast igentligen hade han bara försovit sig någon minut. Jag gick upp efter en stund och hade förväntat mig hela familjen hemma, men men nej så var inte läget jag är helt lonley. Sitter och tar min morgon cigg och ska kolla runt lite på datorn, sedan blir det dusch och fix! Idag skall jag eventuellt vara med min kära kusinvitamin och chilla med henne lite! & sedan vet jag inte.

vad ska ni mina kära läsare göra då?! :)


RSS 2.0