!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ems » Sout Al Horeya. - Ems » Sout Al Horeya. -

skolan next!

Publicerat: 2011-01-31 / 08:57:16 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Godmorgon!

jag sitter och sminkar mej, har brottom för min buss går om 35 minuter och jag har inte ens plattathåret men ändå skriver jag ett inlägg, är jag inte BÄST?! + att jag har värsta ångesten om jag ska ha vinterjacka idag eller skinn?! Men vi hörs senare ( älskar ni inte vädret ute? )
/ E.H

GODNATT

Publicerat: 2011-01-31 / 00:32:40 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
avslutar dagen med en bild på något.. ni får se!


jo nämligen en bild på mej när ja gick i 2an tror ja! BOSA

söndag 20:17

Publicerat: 2011-01-30 / 20:18:23 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Hej snyggingar!

Hoppas ni har haft en chill söndag hittills, just nu sitter jag och lyssnar på lite låtar med Karl Wolf och så, han e ganska grym faktiskt! Libanesisk sångare, men fått skivkontrakt o så i USA! Bs ändå skit grym!
Nu så ska jag hänga upp tvätt och sedan plugga lite på mitt Små A arbete, måste göras också! + måste även hitta resa utomlands också för ett skapligt pris, åker om ca 3 veckor med älsklingen & min syster, inshallah det har blivit bättre i masr ( egypten ) så vi kan åka dit. Men vi hörs senare!
/ E.Hosny

im so fucking in love!

Publicerat: 2011-01-30 / 18:41:34 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Hejsan snoppar!

är klar nu med duschen, sitter och dricker cola light och smsar med älsklingen! Im mad at him -.- Nu ska jag iallafall lyssna på lite musik, sedan fixa mina kläder & sedan ska jag väl kolla på film med min lillesyster! Vi hörs senare! / E.Hosny


gammal bild på mig & min sis.

*

Publicerat: 2011-01-30 / 16:57:19 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
FÅR RYSNINGAR NÄR JAG TÄNKER PÅ DET!
/ E.HOSNY

Kaoset i Egypten fortsätter. 4 dagar kvar till 2/2-2011

Publicerat: 2011-01-30 / 05:29:48 / Kategoriserat i:
Hej people all around us! Klockan är ganska mycket men jag har mycket i mitt huvud just nu som går upp och ner. Demostrationen i Egypten fortsätter fortfarande och allt fler människor dör! Förstår helt enkelt inte varför president Hosni Mubarak inte avgår och går vidare. Han har ju ändå haft sin tid som president i 30 år och är 82 år gammal. Samt mina kusiner har inte hört av sig, vet inte ens om dom fått mitt sms. Jag är orolig för alla mina kompisar jag har där nere. Allt är bara helt upp och ner!

Sen idag är det fyra dagar kvar tills det är 2/2. Den 2:a är en speciell dag för mig och min familj. Önskar bara jag kunde tända ljus på graven och sånt där.. Men just nu eftersom vi bor här, jag och mamma så kan inte jag eller mamma göra det. Det är en grov smärta som kommer och går varje dag. Ena sekunden kan jag skratta och må riktigt bra, andra sekunden kan jag vara riktigt nere och stirra rätt fram och gråta. Vi får väl se vad som händer detta året när det är 5 år. Jag har inte ens velat försöka sova. Oron är som en klump i min mage. Men jag måste åtminstone försöka.. Så godnatt.

Har du mist din förälder? Läs denna bok: "Du är hos mig ändå"
Det gjorde jag och jag mådde bättre av att läsa den.

Kaos i Egypten - Kairo, Alexandria och Suez

Publicerat: 2011-01-28 / 20:30:44 / Kategoriserat i:
Ni har väl sett på nyheterna? För er som inte vet, så är det riktig kaos i Egypten, bland annat i Kairo, Alexandria och Suez. Dom vill att deras president, Hosni Mubarak ska avgå. Dom kämpar nu eller ska vi säga demostrerar för jämnlikhet och frihet. Just nu skriker dom Hurriya! Hurriya! Hurriya! - Freedom! Freedom! Freedom! i Egypten. Det är galet, helt galet! Tusentals människor har skadats och kaoset fortsätter! Poliser och armèn är där men dom fixar det inte!

Oron inom mig växer som en klump i min mage, jag är orolig för mina kusiner där nere och dom bor mitt i allt, min farbror bor också mitt i smeten.

Alla egyptier är inställda på att Hosni Mubarak ska avgå, det är 4 dagen idag, mitt i smeten. Låt oss hoppas (vi egyptier iallafall) att han avgår. Det är för mycket att skriva om vad som har hänt, så det är bättre att ni läser. Allt som händer och har hänt kan ni läsa om här.

Bilder är lånade från Al Jazeera's hemsida, en arabisk kanal. http://english.aljazeera.net./ Angiie Khiry El Gahly

kista nästa!

Publicerat: 2011-01-28 / 11:02:59 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Sho Folket!

Äntligen fredag ellerhur?! Jag har nyss fixat mig så jag ser OK ut, ska till kista med jessica, kolla i lite affärer och sedan äta mat. MUMA! Men jag har faktiskt brottom nu, så ska springa nu!

by the way, mitt hjärta är med er alla som är/bor i Egypten, hoppas ni får eran rättvisa! Ni är så värda det!

bort med mubark!!

nej men nu måste jag dra, vi hörs imorgon eller något?! Take care.


Wooorryyyy

Publicerat: 2011-01-26 / 00:52:42 / Kategoriserat i:
Hej folket!

Vad händer? Hur mår ni? Själv mår man väl helt okej.. Lite bitter bara annars lugnt.

Idag gjorde jag inte så mycket, jag tog det lugnt. Vaknade kl 05.00 på morgonen eftersom mamma vaknade, jag sov tidigt och Freja hoppade på mig. Så jag gick och la mig igen när mamma gick, jag orkade inte hålla ögonen öppna. Så vaknade först kl 10.00 och sen igen kl 12.00, skönt om jag får lov att säga det! :)

Skickade in mina pappren till skatteverket angående byta mellanamn, vet inte om dom måste godkänna namnet först. Någon som vet?

Istället för att fortsätta köra frågestund på bloggen, det låter så knas så har jag valt att bli medlem på bloggsvar.se, där ni kan ställa frågor till mig och Emelie som vi svarar på båda två. För att ställa en fråga, skriv http://bloggsvar.se/masria i fältet i den webbläsare ni använder och sen är det bara att ställa en fråga!

Det är snart dags att sova också. Ska spela UNO klart på facebook sen sova. Kanske invänta min kusin från Egypten. Det är demostration i Egypten, det är kaaaos där nere! Bland annat i Cairo där min kusin bor. Ska fråga hur läget är och sånt.. Men nu ska jag spela. Hörs imorgon.

Publicerat: 2011-01-23 / 23:39:54 / Kategoriserat i:Låten är till dig min älskling.
Finns absolut ingen som du
 


im going to clean now!

Publicerat: 2011-01-23 / 13:54:18 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Nopps, nu ska jag rycka tag i livet! Ska städa och packa tills jag ska till mamma! BYE!


/ EmelieHosnyNyman dåra!

varför?

Publicerat: 2011-01-23 / 13:38:43 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ
Godmorgon!
Jag har en fråga till alla er där ute, jag tänkte lite på religion och så! Varför ska en religion förstöra så mycket?! Varför hata varandra för en religion, varför ska ett förhållande avslutas för en religion, varför ska folk dö för en religion?!?! KNAS! Istället tycker jag att man ska respektera allas åsikter och tro, jag är inte kristen, jag är inte muslim jag är inget utav dom, men jag säger inte heller att dom kristna är knas för dom tror som dom gör och jag tror inte heller muslimer är så. Jag kan faktiskt mera om islam är kristendomen, konstigt nog! Respektera istället varandra & sprid kärlek istället för att hata varandra och sprida hat, only waste of time!
/ EmelieHosnyNyman

JA TACK ! Till moskè i Sverige.

Publicerat: 2011-01-23 / 08:41:05 / Kategoriserat i:
Det är många som är med i den här gruppen NEJ TACK! Till moskè i Sverige, varför? Det finns ju så mycket kyrkor utomlands, även i dom muslimska länderna. Ska dom också rivas samtidigt som en moske?
Det byggs/har byggts en Moskè här i Göteborg, Hisingen (Ramberget). Intressant faktiskt!


älskar dig bror

Publicerat: 2011-01-23 / 02:59:02 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ
Jag älskar dig bror, jag kommer alltid finnas för dig. När världens är knas så ska jag finnas och stötta dig bror, jag ska finnas bakom din rygg som en stöttande hand och visa dig att du är inte själv. Jag lovar dig kommer aldrig svika dig habibi bror. Alla borde ha en bror som dig, du bevisar verkligen att det finns bröder med hjärtan där ute, inte bara bröder som man bråkar med utan bröder som verkligen bryr sig och finns där. Wallahi du är mitt liv & allt fint på jorden, ingen ska komma imellan oss och våran relation. Du är värd guld bror! Ba7ebek ktiir bror ! <3
/ EmelieHosny

knasbild! :)

Publicerat: 2011-01-22 / 22:12:34 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Likt en tår

Publicerat: 2011-01-19 / 02:32:42 / Kategoriserat i:

Hej folket! Skriver lite sent kanske men jag skriver iallafall! Jag mailade skatteverket och dom ska skicka papper till mig angående att jag vill byta mellan namn. Ska bli skönt att få bort mitt äckliga mellan namn, har alltid hatat det! Mitt nya mellan namn blir arabiskt givetvis och har betydelse. Imorgon åker vi runt lite, får se vad vi hittar.. Kanske ett radhus på vägen?! Man kan ju alltid hoppas, jag menar att det vore ju alltid något, att komma ifrån Göteborg, riktigt skithål!

Nämnde jag att jag spelar Wii Fit Plus? Riktigt bra för att komma i form. Så har man börjat fixa nu och komma i form. Har dock inte spelat på några dagar eftersom jag varit sjuk i 1 vecka (snart två). Men börjar komma igång så fort jag är frisk. Jag är lite mullig om min (söta enligt Fiyadis) mage och det ska bort! T.o.m min söta fästman blev trött när han spelade det när han var här och han tränar ju som en oxe, han brukar inte bli trött så fort, haha. Blev chockade men så det är vad som står på tur! Faktiskt så är det ett kul spel också. :)

Ska alldeles strax gå och sova, ska snacka klart med min kära kusin från Egypten. Så hörs imorgon. Puss!

And yeah, this is me by the way! Höger är lite nyare än vänster.

Likt en tår, så tar kärleken aldrig slut - Likt kärleken, så tar tårarna aldrig slut

Min själ tillhör dig, den är med dig överallt. Vart du än går.

Publicerat: 2011-01-16 / 03:53:39 / Kategoriserat i:Han är mitt hjärta idag, imorgon & för alltid. Nu är det dags att säga godnatt!


Angiie: Day 22 - This upsets me

Publicerat: 2011-01-15 / 22:34:29 / Kategoriserat i:
Well, i dagsläget är det väl svenskarnas syn på muslimer. Dom gör så, dom gör si. Dom ska följa reglerna här men svenskarna ska inte följa deras regler när dom är på semester. Vilket bra samhälle, verkligen skitbra!

Eller att muslimer slår sina fruar, barn och allt. Svenskar eller kristna överhuvudtaget är inte bättre! Min mamma har aldrig behövt gömma saker som hon köpt, som t.ex kläder. Min pappa har aldrig lagt en hand på min mamma. Min pappa har aldrig tvingat mig ha slöja, "klänning" som vissa kallar det eller burka. Han tyckte det var mitt eget val om jag ville bli kristen eller muslim. Både jag och min bror valde kristen. Men som jag sagt innan, jag har funderat på att "byta" min religion till muslim.

Jag tycker att ni borde läsa lite innan ni "skriker" era ord men inte kan något och sluta döma alla efter en. Alla är inte på samma sätt bara för att en väljer att höja handen mot sin fru eller barn. Allt handlar inte om religion, utan vad han eller hon väljer att göra. Rätt eller fel.

Nu har jag sagt mitt.

Angiie: Day 21 - The bad sides of me

Publicerat: 2011-01-13 / 14:47:30 / Kategoriserat i:
Mina dåliga sidor är väl att jag svär ganska mycket och ibland min långa stubin. Jag önskar att den vore lite kortare ibland, haha! Tur för vissa personer att den är lång. Mjau!

Sen vet jag inte mer.. Höhö!

Dagens låt ♫

Publicerat: 2011-01-13 / 14:22:17 / Kategoriserat i: Musik - Blandat språk ♫

Dagens låt är på turkiska. Jag brukar inte lyssna på det faktiskt men när jag och min älskling låg i min säng och bara pratade, så satte han på denna låt och berättade för mig vad han sjöng och han höll om mig hårt.

Så lyssna och njut.
 / Angiie Khiry El Gahly


So that's the truth.. Bitches never change.

Publicerat: 2011-01-12 / 17:14:44 / Kategoriserat i:Dom finns all around the world.


Love is not a game for sure

Publicerat: 2011-01-05 / 21:27:44 / Kategoriserat i:

Hejsan alla läsare!

Ledsen att jag inte kunnat skriva för nu, idag. Jag har haft lite att ta hand om, vissa saker som är lite krångliga och som inte nämns i bloggen av privata skäl.

Hämtade Fiyadis i centrum på måndagen, vid 21.00 tiden. Vi tog det lugnt, snackade lite och han fick sina julklappar som han öppnade. Kan ta bild på dom imorgon.

Idag åkte vi iväg till Ullared och vi tänkte att vi inte behövde ha så bråttom för dom stänger ju klockan 20.00 men när vi kom dit så sa en tjej att dom stänger klockan 17.00 så det var bara att vända om igen. 2 timmars resa blev helt plötsligt till 4 pga av allt snö och is som var på vägarna. Så imorgon åker vi till Freeport istället och tillbringar dagen där. :) Kul!

Nu ska jag spela lite Wii med min älskling. Skriver kanske lite senare eller imorgon. Höres!


Blommorna min älskling fick av mig när jag hämtade honom. :love:


godmorgon på er

Publicerat: 2011-01-04 / 11:09:06 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Godmorgon alla snygga!
Vaknade av att min bög mohammed ringde mej, fyfan va tidigt han vaknar! Han ringde 08:00 men som tur är så har man förmågan att somna om. Men han ringde för en timme sen igen! Anyway ikväll ska jag sleep hos baby och imorgon också evenuellt, så det blir väl inte så mycket bloggning för mig!
Nej nu ska jag ta på mig kläder & slänga upp nån fin bild på nån haha!
ni får en bild på min bög mohammed som ringde och väckte mig idag HAHA xD :)
/ EmelieHosnyNyman

godmorron

Publicerat: 2011-01-03 / 10:46:04 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Godmorgon!

Hoppas ni sov bättre än mig iallafall, har sovit men inte bra! Anyway nu så ska jag fixa mej snabbt, sen sticka till bussen och möta upp min favoritbror, gulligullibull! Sedan ska jag till min favorit älsklings jobb och lämna lite saker. Mysigt att se vart han jobbar och så. Eller jaa, det är ju i gallerian men men. Nu måste jag rusa, vi hörs.
/ EmelieHosnyNyman

n' now what?

Publicerat: 2011-01-02 / 22:29:05 / Kategoriserat i:

Då sitter man här igen.. Uttråkad, saknad, ont, smärta, sorg, tårar och hat. Just nu, finns det nog inget som jag inte varit med om. Vad kommer härnäst? Vi får väl se, hoppas på något got och bra iallafall. Det återstår att se!

Vi har hittat ett radhus också, mamma ringer mäklaren imorgon. Hoppas vi kan åka och se på det, allt beror på om mamma kan/får ledigt. Men just nu väntar min säng, är helt slut i huvudet och kroppen.

Så.. Hörs imorgon!


Angiie: Day 20 - I want to do this before I die

Publicerat: 2011-01-02 / 22:19:23 / Kategoriserat i:
Hmm, måste inte skriva värsta boken för att förklara vad för något va?
Det finns mycket att göra, som man vill göra innan man dör.
Allt som jag inte hunnit göra hittills och jag ska se till att det blir så.

bloggtorka jappjapp

Publicerat: 2011-01-02 / 21:10:42 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Som ni kanske märker så har jag en riktig " bloggtorka " just nu! Men saken är den att man kan inte sitta och ruttna framför datorn hela sitt fucking liv, man måste jobba/plugga och vara med familjen! Men jag lovar jag ska försöka bättra mig!

/EmelieHosnyNyman

30 dagars listan! / dag 2 - min första kärlek - Emelie

Publicerat: 2011-01-02 / 18:43:47 / Kategoriserat i:
Om jag ska vara ärlig, så har jag haft många killar men aldrig nån jag verkligen älskat förutom Fadi, ni som inte vet är det mitt ex som flyttade till Australien. Han kommer alltid vara nr 1 ! Jag vill inte skriva så mycket om honom right now pga olika skäl, men han kommer alltid finnas i mitt hjärta. Ni kan få en bild på oss!
whatafuck, alla bilder va typ borta ifrån min dator, men denna får duga!
/ Emelie

30 dagars listan! / dag 1 - om mig! - Emelie

Publicerat: 2011-01-02 / 18:39:46 / Kategoriserat i:
Hej, jag heter Emelie, men många kallar mej för Ems. Jag är 18 år och bor i stockholm med min familj. Jag orkar inte skriva så mycket om min familj, just so u know. Jag går 3dje året på frisör programmet i Sundbyberg. Ahap! Vad fan ska man mera säga?! Jag älskar TAMER HOSNY. Tack o hej.

30 dagars grej..

Publicerat: 2011-01-02 / 18:37:30 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Nu är det min tur att göra en sånhär 30 dagars lista grej, tänkte köra den nu i januari månad!
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En stor känsla
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

börjar i nästa inlägg, bousa.
/ Emelie Hosny Nyman

bla bla bla

Publicerat: 2011-01-02 / 14:55:37 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!Du är bäst älskling!


En bil sprängdes med bomb i Egypten på nyårsnatten

Publicerat: 2011-01-02 / 11:24:18 / Kategoriserat i: Masr/Egypten

Midnattsmässan slutat i blodbad

Alexandria (TT-AFP). En midnattsmässa slutade med blodbad i Alexandria i Egypten. Vid ett attentat mot en koptisk kyrka dödades 21 människor en halvtimme in på det nya året. Terrornätverket al-Qaidas utlöpare i Irak anklagas för attentatet, som också skadade 79 människor. Den koptiska församlingen i Allhelgonakyrkan höll midnattsmässa då en grön Skoda enligt vittnesuppgifter körde fram till kyrkan. Flera män klev ur bilen och strax därefter skakade en kraftig explosion området. Attacken var högst sannolikt ett självmordsattentat, uppgav egyptiska inrikesdepartementet.
Överlevande berättar att hundratals människor var inne i kyrkan.
- Om biskopen hade avslutat mässan två minuter tidigare hade blodbadet blivit ännu värre, sade 30-åriga Nermin Nabil från sin sjukhussäng. Hon skadade sig i benet då hon lämnade kyrkan något före andra kyrkobesökare.

Oro utbröt

Platsen var efteråt beströdd med blod, avslitna kroppsdelar och trasiga kläder. Enligt inrikesdepartementet, som talade om "utländsk inblandning", fanns det också åtta muslimer bland de skadade. Direkt efter dådet utbröt oroligheter mellan kristna och muslimer i närområdet. Den koptiska gruppen hotade sätta eld på en närliggande moské och skanderade "Vi kommer att försvara korset" medan muslimska motdemonstranter ropade "Gud är stor". Polis med tårgas skingrade folkmassan. Ännu ett halvt dygn senare förekom protester – också mot Egyptens impopulära regering. Säkerheten kring kyrkor har höjts i hela Mellanöstern, särskilt sedan attentatet mot en katedral i Bagdad i höstas. Den militanta organisationen Islamiska staten i Irak har också hotat med att begå terrordåd mot Egyptens kristna under jul och nyår.

Många fördömanden

Fördömandena haglade under nyårsdagen efter attentatet i Egypten. Landets största oppositionsrörelse Muslimska brödraskapet – islamistiskt orienterat men som tar avstånd från våldsmetoder – sällade sig till fördömanden från påven Benedictus, USA;s president Barack Obama, Frankrikes president Nicolas Sarkozy och EU;s utrikesrepresentant Catherine Ashton. Det traditionella julfirandet – som i östliga kyrkor äger rum senare än i västvärlden – har planerats till den 7 januari. Nu kan det tänkas att den koptisk-ortodoxe patriarken Shenouda III ställer in årets firande. Drabbningar mellan olika religiösa grupper har förekommit i Egypten de senaste årtiondena. Kopterna utgör uppemot tio procent av befolkningen på nära 80 miljoner. President Hosni Mubarak manar nu kristna och muslimer att sluta leden och stå upp mot terrorismen tillsammans.

Bild & text lånad här.

/ Angiie


Godnatt

Publicerat: 2011-01-01 / 02:52:00 / Kategoriserat i:
Nu är det dags för sängen.

Höres imorgon, mjau... ;)

RSS 2.0