!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ems » Sout Al Horeya. - Ems » Sout Al Horeya. -

katternas pappa!

Publicerat: 2010-08-31 / 20:54:03 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie



nån som vill haffa, kontakta mig om ni är intresserade!
jalla puss bye


Home

Publicerat: 2010-08-31 / 20:10:58 / Kategoriserat i:
Sho :) Kom hem för en stund sen, lagade maten färdigt precis nu. Det gick bra hos veterinären, dem tyckte Chicko va så duktig! Han fick mycket beröm. Ska käka nu, sen se på film. Skriver senare eller imorgon. Hörs då.

Spread your wings and learn how to fly

Publicerat: 2010-08-31 / 12:49:55 / Kategoriserat i:

Shoo people! Vaknade vid 9 idag men låg kvar i sängen till 10. Kändes skönt och det behövdes. Jag var helt slut igår, ögonen hängde.

 Va ute på stan igår, letade efter en större fågelbur eftersom familjen blir större nu för honan har lagt 4 ägg! Sitter och vrider på mig för jag väntar så mycket, första ägget kläcks om 5 dagar! Letar efter en voljär, men en sådan är inte billig, dom ligger på 4.000! Sen var mamma och jag inne på Jysk och letade köksstolar och möbler, vi ska kasta det vi har nu. Det är fult + det är litet och stolarna är obekväma. Vi hittade skinnstolar för 400:-. Helt underbart! Mamma vill köpa sådana, så vi får återvända dit senare. Kom hem duschade, kollade på tv och gick upp och la mig vid 03.00, men somnade inte förän 03.30 kanske. Då kanske man somnar tidigare idag.

Mamma ringde till djursjukhuset vid 10 och vi fick en tid 14.20, tur det! Kanske äntligen han (min hund såklart, den äldre) kan bli bättre. Sen åker jag och mamma och lämnar han här och sen ut igen för ska hitta en slags band som man sätter ihop gardinerna med. Sen hem, fixa mat. Vad det blir för mat får ni sen och texten som jag lovade er kommer senaren är jag kommit hem efter alltihopa. Skriver senare. Hörs då!

Mohamed Fouad, Balady.
I MISS YOU EGYPT,
MASR OM EL DONYA YA 7ABIBI !!



Good night f-bitches

Publicerat: 2010-08-31 / 03:15:27 / Kategoriserat i:

Ligger i sängen nu, ska sova eller försöka åtminstone. Imorgon ska vi få tag i veterinären som mamma inte fick tag i imorse. Det tuta upptaget hela tiden! Får vi tag i dom, så åker vi direkt! Wish me good fucking luck! :) Nu är det "nana" som står högst på menyn! Juste, höll på att glömma; missa inte mitt "speciella" inlägg imorgon, en text written by me såklart! Missa inte det! Godnatt! Hörs imorrn!
P.S älskar min prins Fiyadis, kung över Grekland. ;)

Människor är respektlösa. Get a life, WOULD YOU? ;).


svaret på en fråga!

Publicerat: 2010-08-30 / 20:51:58 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hejsan!

angående det andra inlägget som var en aning deppigt så ska jag förklara varför jag var så ledsen, jo för min pojkvän som jag varit tillsammans med i 1 år och 2 månader ska flytta till Australien och lämna mig här, jag mår verkligen dåligt pga det! Därför kanske det kommer några små inlägg som är deppiga här fram över, men ni får helt enkelt stå ut & hoppas att ni förstår mig!



En tjej frågade mig en fråga i facebook som jag tänkte ta upp här i bloggen faktiskt! Hennes fråga löd såhär: Vilken blogg läser du regelbundet och vilken blogg tycker du inte om så mycket och varför?!

svar: Jag läser faktiskt inte så mångas bloggar regelbundet, men jag läser mina vänners bloggar osv! & denna blogg för att se om min kära angiie har uppdaterat nått i våran blogg! Jag ogillar en stor blogg och en blogg som är en helt vanlig blogg! Jag ogillar Paows blogg galet, ush! Den är typ tråkig och så, och den andra bloggen jag ogillar är min förra kompis Linnéas blogg för den är helt ointressant att läsa, liksom vem fan vill läsa om vad man gör under dagen, skriv intressanta saker! Men jag läser inte den längre så, i dont care liksom! Men jag tycker den är skit boring ärligt!

Ska ladda ner lite musik och sen ska jag in och lägga mig i sängen och döö!


fuck this shit!

Publicerat: 2010-08-30 / 19:01:35 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

är på fett kefft humör nu, jag gråter och gråter! :(


tvättisen va upptagen & jag dör av garv!

Publicerat: 2010-08-30 / 17:40:34 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

ShoSho!

skulle tvätta kläder men tror ni tvättmaskinen var ledig?! Nopps.. nu ska jag chilla här och dö av tråkighet tills jag dör! Vill skriva något, men har ingen aning om vad jag ska skriva!

" till dig som kommenterar om att jag har kommenterat någons blogg's blogg! Jag kan stå för det jag skriver till folk och om jag inte har kommenterat någon så har jag inte, punkt slut! Plus, jag känner varken dig eller din pojkvän så varför ska jag kommentera?!? IP adress my ass.. vem vet, det kan vara min syster,bror,kusin vad som helst, tror du jag äger datorn själv eller?! "


ang kommentar & världens skönaste dans!

Publicerat: 2010-08-30 / 17:18:28 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

ShoSho!

Haha, hade fått en kommentar om att jag hade kommenterat någons blogg om någon ex, fattade NOLL! Jag brukar inte kommentera någons blogg by the way om jag inte vill något eller tycker något!

iallafall back to buissnes jag ska visa er den skönaste låten och den skönaste dansen, man får musik orgasm när man ser den!


home from school!

Publicerat: 2010-08-30 / 15:43:05 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hej rumpnissar!

jag är hemma ifrån skolan nu, snacka om skön dag idag men tro mig det blir värre, nu leker mina lärare snälla och sen kommer helvetet! Idag började dagen med att jag hade naturkunskap i löfströms & sen hade lunch och sedan hade jag " inför gesellen " det är en kurs som man läser. Nu är jag hemma! Igentligen skulle jag sluta 15:50 idag men vi slutade 13:30 ist, fett skönt! Nu är jag hemma, ska fråga baba om han vill ha hjälpis med maten om han inte behöver så taggar jag in i duschen och slappnar av inför imorgon, bajs dag!

Hoppas ni haft en super dag i skolan eller hemma eller vart ni nu har varit!


stress stress stress

Publicerat: 2010-08-30 / 07:50:08 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon!
Blir ett skit snabbt inlägg för jag har stress stress stress ultra stress verkligen! Jag ska ta bussen om 40 min och jag har bara fixat sminket, nu måste jag platta håret också, säger bajs på det! Men det är bara stressa, det blir kanske mera update från skolan eller när jag kommer hem! Slutar tio i 4 idag så vi hörs senare då.

Hoppas ni sovit gott by the way.


godnatt

Publicerat: 2010-08-30 / 01:05:16 / Kategoriserat i:
Fidde om GODNATT!:
Jag tycker att när ni bloggar så ska ni alltid skriva era namn vid slutet så man förstår vem det är som skriver det! hehe då blir det enklare att förstå :)

Svar: Det står där nere vem det är som skriver, där nere vid "kommentarer". Det står Skrivet av A & Skrivet av E. E står för Emelie, A står för Angiie (mig). Men det borde du ju veta älsklingen min ;)

Skriver från min mammas minidator, för den var på. Jag orkade inte starta min. Ohh men den är jobbigt att skriva på, sååå små tangenter, haha! Dags att sova, natti natti!

GODNATT!

Publicerat: 2010-08-29 / 23:47:16 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

dagen är slut nu, liksom riktigt 5alas för min del iallafall, ni som inte går i skolan och så kan väl vara uppe ett tag till men lilla jag måste upp 7 imorgon! Gud så jobbigt, riktigt pain in the ass! Nu ska jag gå och platta håret och sen ska jag ta fram kläder tills imorgon och sen blir det sova!

hoppas ni alla sover gott där ute! ( vi har många besökare men vart är kommentarerna? )
GODNATT


ååh älskar honom i denna video!

Publicerat: 2010-08-29 / 19:26:18 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

ska kolla på film nu & ni ska få kolla på världens sexigaste egyptiska kille! Iallafall i denna video, jag älskar honom i denna!


Blogg via mobil del 2

Publicerat: 2010-08-29 / 19:15:48 / Kategoriserat i:
Nu är städningen klar! Gissa om man svettas och stinker? Nu ska jag bara plocka undan lite stuff här och där, sen ducsh men måste ut med hundarna innan dusch! Så slipper man bli svetting igen. Har en fundering, kan man ha kvar en cider med alkohol som stått där i kylskåpet snart 3 månader oöppnad? Eller ska man slänga den? Hmm.. I'll be back on track later on! Byebye. Dagens låt; Mohamed Fouad, Balady. Lägger upp den när jag har tillgång till dator! Just nu är åtkomst eller tillgång nekad.. Ha, om ni fattar. Hehe.

söndagsångest!

Publicerat: 2010-08-29 / 17:56:37 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

ShoSho!

är hos papi nu, alltså jag hatar söndagar nu! På loven då har man ingen uppfattning om när söndagarna är eftersom att man inte måste gå till skolan dagen efter, men nu så kommer söndags ångesten tillbaka! Men sånt är livet, går sista året nu så det är super skönt, hoppas det går snabbt! Men nu ska jag sitta vid facebook & nörda mig lite och sen ska jag fixa allt inför skolan imorgon!

har ni också söndagsångest eller är det bara jag?!


Bloggish via mobilen

Publicerat: 2010-08-29 / 17:27:47 / Kategoriserat i:
Lovade mamma att städa (inklusive dammsuga!) Så får börja med alltihopa nu. Sen blir det en varm skön, uppfräshande dusch efter man svettats sönder efter städningen. Synd bara att min älskling inte är här, det har gått 2 månader (snart 3 i september) sen vi sågs sist. Jag älskar att duscha med han, inget snusk. Utan man känner sig vacker. Skriver ikväll. Smek på er!

15:21

Publicerat: 2010-08-29 / 15:20:56 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hejsan snyggisar!

jag har hunnit med en hel del nu på morgonen faktiskt, jag har sovit såklart, duschat, ätiti, packat och suttit vid datorn men snart så ska jag bege mig upp till min pappa och vara där i 1 vecka! Men jag kommer göra mera update lite senare, men just nu så måste jag jalla på min syster lite som är segast i världen!


en bild på mig & min vän mahmoud i egypten!


belly dancing

Publicerat: 2010-08-29 / 13:20:44 / Kategoriserat i: Masr/Egypten


Egyptisk bellydancing musik, den e skön!


fett boring inlägg med en låt!

Publicerat: 2010-08-29 / 12:14:34 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon Godmorgon!

jag är trött, yes iam! Men vad gör man inte för att komma in i skolrytmerna igen då! Igår somnade jag när jag snackade med älsklingen i telefonen, förlåt! Igår satte jag även upp min egyptiska flagga, snacka om duktig!



avslutar med en låt från KUNGEN!


Everytime

Publicerat: 2010-08-28 / 23:38:34 / Kategoriserat i:

"Everytime I look up into the shy, I start to cry.
Cuz I know you are up there, but I can't see you up there."
~ 2/2 - 06.

___

Och med det säger jag godnatt!


du är hela mitt liv!

Publicerat: 2010-08-28 / 22:38:19 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ


Så fort jag tittar på dig så ler jag.
Så fort jag tänker på dig så känner jag hur glad jag är som har dig.
Så fort vi är ifrån varann så saknar jag dig.
Så fort du kysser mig så känner jag mig älskad.
Jag älskar dig mest av allt Fadi


sällskapsresor till egypten!

Publicerat: 2010-08-28 / 21:34:17 / Kategoriserat i: Masr/Egypten

Det finns en hemsida som är http://www.egyptensallskapsresan.com där ni kan få åka med en kille som har prefekt koll på Egypten och allt man måste se för att åka dit, allt från pyramiderna som alla säkert hört talas om till Kairo's shopping ställen. Jag har själv aldrig rest med honom men jag skulle gärna vilja! Han som åker med er är halv egyptier och halv svensk så han kan båda språken! Mera om honom och om resan kan ni läsa på hemisdan som sagt http://www.egyptensallskapsresan.com .

Jag tycker verkligen att ni ska spana ni hemsidan och bestämma er för att åka, om jag hade ekonomi och så, så skulle jag verkligen åka, men jag åker själv i November för att träffa vänner nere i Kairo! Men spana in hemsidan!


So what do you think?

Publicerat: 2010-08-28 / 19:48:50 / Kategoriserat i: Allmänt

Tänkte ställa en liten fråga åt er läsare..

Tycker ni att det är fel av en kille/tjej att vara svartsjuk?


Självklart har vi alla olika sätt att vara svartsjuka på, if you know what I mean? Vissa visar det genom att inte förstå att den ena är upptagen, dom ringer och skickar sms fast den andra är upptagen. Vissa är svartsjuka men är bara ute efter att förstöra, I believe me, jag har varit med om allt. Precis allt, båda delarna.
Finns inget värre än tjejer som är svartsjuka och har gett sig in på ett territorium som inte tillhör dom, fliiipp! Säg gärna vad ni tycker om det eller har ni varit om det? (Kan kolla IP-adress, så allt onödigt anmäls!)


du är en fin diamant som finns i mitt hjärta!

Publicerat: 2010-08-28 / 19:47:49 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ


Min storesyster!

Vart ska jag börja, du är mitt liv kan jag börja med att säga! Kommer alltid att ställa upp för dig och finnas för dig baby. Kommer aldrig lämna dig, aldrig! ♥


storesyster! <3 / kryssning

Publicerat: 2010-08-28 / 17:24:44 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hey!

Först och främst vill jag bara säga att jag " älskar dig så mycket min älskade storesyster angie" det finns inga ord för hennes kärlek som jag har i mitt hjärta! Så sweet syster man kan ha alltså! Kom iallafall nyss hem, har varit på en dagskryssning med pappa det var hur mysigt som helst och nu så är jag iallafall hemma med massor med godis och sånt! Jag funderar på att möblera om i mitt rum idag och hänga upp min masr " egypten " flagga på väggen, vi får se!

VAD SKA NI GÖRA IDAG DÅ?


en bild som angie gjorde till mig för ett tag sedan, i like it!


Lil' Sis

Publicerat: 2010-08-28 / 02:56:24 / Kategoriserat i:

Emelie, jag älskar dig lillasyster!
Vad som än händer, så är jag med dig.


nu ska jag sova! Godnatt

Publicerat: 2010-08-27 / 23:11:22 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Nu har jag snackat klart med min vän från Egypten, efter 100 år! Nu ska jag lägga mig i sängen och sova eftersom jag ska upp runt 06:00 imorron och åka hemifrån 07:30, snacka om att jag kommer vara DÖD! Men jag ska lägga mig och glo lite på tv och sen ska jag väl somna in, måste ringa älsklingen också påminnn mig någon haha! Men nu ska jag nog dra! Mera update imorgon!

Gud är mitt stöd, Bibeln min vägvisning & Paradiset mitt mål! ...Vi måste visa mer respekt till våra föräldrar, visa mer kärlek till våra syskon & behandla våra vänner så som vi själva vill bli behandlade. Kärlek & respekt ♥

denna text tycker jag har en skit fin innebörd, i love it!


häy snyggisar!

Publicerat: 2010-08-27 / 20:41:14 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hej snyggingar!

först och främst så ska jag börja med att säga att jag " hatar " att åka pendeltåg, vi satt fast i Bro i typ 45 minuter! Bajs! Men nu är jag hemma och jag är lagom glad, jag stressade för att få snacka med en vän från Egypten, men tror ni min vän är online när jag väl är online, nopps! Så här sitter jag och tråkar, ska chilla här ett tag och sedan så ska jag nog dra och byta om och chilla galet! Imorgon ska jag på kryssning! Men nu loggade min vän in så jag ska koncentrera mig på att snacka! Vi hörs om ett tag!

PUSS


27/8 - 2010

Publicerat: 2010-08-27 / 17:55:45 / Kategoriserat i:
Sitter och ser på Aladdin, såå underbar film. Pappa älskade filmen, låtarna och allt! Skrattar när jag ser den, för då minns jag hur mycke min pappa skratta åt den. Helt underbar film. Skriver kanske senare! Puss

godmorgon!

Publicerat: 2010-08-27 / 10:19:50 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon!

jag är hemma hos älsklingen nu, fast älsklingen är i skolan " duktig " och jag och hans syster som även fyller år idag, grattis moni! Vi ska snart ut och springa lite på stan och sen så ska jag till liljeholmen och möta min underbara felicia! Vi ska gå runt, snacka, och sen ska vi till hornstull och sola! Men nu ska jag typ fixa det sista med mitt afrohår och sen så ska vi gå!

mera update när jag kommer hem ikväll!
Puss

GRATTIS MONA PÅ DEN 22 ÅRS DAG!


1:a texten från min andra blogg

Publicerat: 2010-08-26 / 19:31:46 / Kategoriserat i:

Ska nog ta och lägga in några texter och citat från min "riktiga" blogg till denna. Har skrivit texter sen jag ca 10 år och det gör jag än och förmodligen tills jag dör. Jag har alltid fått bra kritik för mina texter, dem flesta gråter när dom läser dom och känner igen sig. Vill bara varna eller påpeka att jag har min perioder med depressioner pga min pappas bortgång för 4 (snart 5) år sedan. Ska ni kritisera det, så kan ni lämna bloggen inte ens lämna ett avtryck. Jag skriver bara sånt jag känner och som är sant, alltså allt som skrivs är på riktigt från min sida! Vad som hände under mina depressioner är inget som kommer nämnas i bloggen eller i texter, det är väldigt som vet sanningen och det är bara dom som kommer veta om den. Vill bara säga tack till min mamma, utan henne att jag inte pallat ett steg till idag! Hon har gjort mig till den person jag är i dagsläget. Så allt jag skriver går i stort sätt ut till henne, texterna är mitt bevis på att jag lever tack vare världens finaste person i mitt liv, min mamma. Så ska vi börja?
___

Jag får ofta höra att man ska se framåt och inte bakåt, men i min situation (och säkert många andras) är det svårt när den person som man står nära en gång försvann. Den person som du en gång kallade pappa och var din förälder. En som du kunde berätta allt och göra allt för. Att säga att man ska vara stark, ju mer man försöker, ju mer ljuger man för sig själv. Det är okej att gråta. Man är stark om man gråter och kan visa det. Under en viss tid försvinner din vuxenhet, du blir ett barn igen. Du håller dig helst undan för att kunna vara och tänka i fred. Bara ett lätt ord som pappa gör att tårarna bryter ut och du blir svag igen. Du försöker se stark ut för alla runt omkring dig, vänner och familj. Du ler och skrattar utanpå, men på insidan? Vad händer där då? Inuti dör du, på ett säkert ställe för att folk inte ska se. Det blir din styrka, att gråta när ingen ser. När en del av ditt hjärta slutar slå och din själ plötsligt försvinner, då kommer ensamheten fram men du vill ändå vara i fred, bort från allt. Då vet du att det är din verklighet. Och det värsta du vet var att höra att det kommer bli bra. Ordet bra blir som skavsår i dina öron, du vet själv att ordet bra blir dåligt ändå. Tårarna på din kind bevisar det. Folk som du kände och litade på, stötter du undan, du vill ha ont inom dig för dig själv, i lugn och ro där ingen kan se hur svag du egentligen är. Det är verkligen något som brinner när man försöker stå upp fast man är trasig och le fast det gör ont. 



När en dag dagen då man inte vill ska komma, kommer, då stirrar man in i väggen och ser tomhet, ingen väg ses framåt. Den person man en gång i tiden var, försvinner. man blir någon helt annan. den barnslighet som en gång fanns, den försvann med personligheten i luften. man var tvungen att växa upp fort och lära sig saker normala tonåringar inte hade behövt.


My universe

Publicerat: 2010-08-26 / 02:54:13 / Kategoriserat i:

Jag älskar dig mer än vad mitt hjärta slår per sekund varje dag.
Tack för jag fick träffa dig,
världens finaste. Mitt universum!


Angiie & Ems

Publicerat: 2010-08-26 / 02:27:22 / Kategoriserat i:

Jag tänkte berätta lite om mig och Emelie faktiskt.

Vi är födda 91 och 92, vi bor i Sthlm och GBG. Vi är inte riktiga syskon, men vi ser oss som ÄKTA. Vi är två riktiga knazbarn! När vi började snacka, så tog det en viss tid innan vi förstod oss på varandra, vi tävlade med varandra kan man säga. Vi sa massa skit om varandra och till varandra. Tills vi en dag från ingenstans bara slutade och blev bästa vänner - syskon! Nu har vi varit nära vänner i snart 2 år. När vi snackade med varandra normalt, så började vi inse att vi har mer gemensamt. Vi båda älskar musik, speciellt arabisk och landet Egypten betyder kärlek för oss två. Det finns inget annat som kan jämnföras med Egypten, världens moder!

Angiie är egyptisk/svensk. 50/50, men jag ser mig som hel. Har alltid gillat min ena del mer än den andra och det kommer alltid vara så. Emelie är helt svensk och det har ingen betydelse för mig. Ser henne ändå som min riktiga syster och jag älskar henne över allt annat. Jag vet att hon har ett speciellt band till Masr (egypten) som inte någon kan bryta. Den som lägger en hand på henne, kollar på henne eller hotar henne, får med mig och göra! Hon är min lillasyster och kommer alltid vara det. FÖRALLTID!

Mohamed Fouad, Ebn Balad (2010)



Mohamed Fouad, K7abini (2010)


Get to know me more

Publicerat: 2010-08-26 / 00:23:45 / Kategoriserat i:

PERSONLIGT
01. vad heter du? Angeliica "Angiie" Khiry El Gahly
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag tror Menna, vilket betyder måne på arabiska. Eller ros, vilket är Warda på arabiska.
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Vet inte faktiskt.
04. vilket stjärntecken är du? Skorpion.
05. vilken årgång är du? 1991.
06. vart bor du? Just nu GBG, men flyttar snart tillbaka till Sthlm.
07. bott utomlands? Ja, i 1 månad. räknas det (?)
08. flyttat antal gånger? 1 (snart 2) gång och aldrig mer!
09. vart skulle du vilja bo? Egypten eller Spanien, hard to choose.
10. vad vill du bli när du blir äldre? Något med djur.

UTSEENDE
01. hur lång är du? 170 cm lång.
02. hur mycket väger du? Mellan 60-70. (d.v.s normalt för min längd)
03. hårfärg och frisyr? Svart och utsläppt.
04. mest nöjd med? Mina ögon.
05. minst nöjd med? Mina armar tror jag.
06. skostorlek? Kom och kolla mina skor?
07. glasögon? Ibland.
08. har du några piercingar/tatueringar? Hade hål i tungan, men tog ut för den läkte fel. Hade hål i öronen men fittan som tog hål fastnade med pistolen, så och örat gjorde skitont, kunde inte stoppa nya örhängen eller ens pilla på örat! Så tog ut, det har läkt nu, men har en kula i örasnibben fortfarande.

FAVORITER
01. filmer? Walt Disney, finns inget bättre! Börjar med Aladdin.
02. låtar? Har ingen favoritlåt, men artist däremot - Mohamed Fouad.
03. årstider? Vinter/sommar.
04. mat/dryck? Mammas mat/cola light.
05. djur? Hundar.
06. färg? Svart/Röd/Blå.
07. parfym? Blandat.
09. ämne i skolan? Vilken skola?
10. sysselsättning? Vänner, familj och min älskling.

KLÄDER
01. vad använder du just nu för jacka? När det är vinter, så mörk blå Canada Goose.
02. vad använder du just nu för skor? Sneakers, adidas.
03. favoritfärg på kläder? Spelar ingen roll, men helst svart/mörk blå.
04. favoritmaterial på kläder? Vet inte, använder det som är bekvämt?
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Nya adidas sneakers.
06. favoritaffärer? H&M/Gina Tricot.
07. Jeans eller kjol? Jeans.
08. favoritmärke? Doesn't matter.

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Litet.
2. vilken färg på tapeterna? Liknar rött vin typ, skitfult! (inte jag som färgat, det va så när vi flytta in)
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Jag hade ljus blå/turkos i mitt rum i Sthlm, saknar färgen, lägenheten, huset, grannarna, allt!
4. vad vill du ändra där inne? Höhö, färgen!
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? Nä.
b) video/dvd? Nej.
c) dator? Ja.
d) stereo? Nej.
e) telefon? Nej.
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? In till grannen eller min tomt.
7. vad gör du oftast i ditt rum? Pratar i tele, dansar runt, städar eller lyssnar på musik.
8. favoritpryl i rummet? Min säng, datorn & min egyptiska flagga på väggen!


godnatt everyone / börjar skolan imorgon

Publicerat: 2010-08-25 / 21:16:25 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hello alla snyggingar!

Hoppas ni alla mår super bra, jag börjar bli lite trött och smått deppig! Jag ska gå och föna mitt hår och platta det och sedan så ska jag lägga mig och sova för jag börjar skolan imorgon! Så imorgon börjar man 3an och då är det bara 1 år kvar så det ska bli super skönt! Men nu ska jag dra, för måste fixa lite saker osv!



bjuder er på en låt sålänge! GODNATT


nu känner ni mig bättre!

Publicerat: 2010-08-25 / 18:53:14 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

PERSONLIGT
01. vad heter du? Emeliie "Hosny" Nyman
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? jag tycker om namnet Mira :)
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Emmy, whatafuck!
04. vilket stjärntecken är du? Jungfru
05. vilken årgång är du? 1992
06. vart bor du? Stockholm/Uppsala
07. bott utomlands? nej
08. flyttat antal gånger? 7 ggr
09. vart skulle du vilja bo? Egypten utan tvekan!
10. vad vill du bli när du blir äldre? flygvärdinna eller tolk!


UTSEENDE
01. hur lång är du? 163
02. hur mycket väger du? jag är tjockis så alla vet!
03. hårfärg och frisyr? mörkbrun uppklippt.
04. mest nöjd med? mina ögon
05. minst nöjd med? mina armar
06. skostorlek? 39 - 40
07. glasögon? nej
08. har du några piercingar/tatueringar? 3 hår i öronen!

FAVORITER
01. filmer? stoning of soraya m och inte utan min dotter
02. låtar? just nu, bumpy ride med mohombi
03. årstider? sommar
04. mat/dryck? mammas mat / cola light
05. djur? katter !
06. färg? lila och vit.
07. parfym? Gucci
09. ämne i skolan? svenska
10. sysselsättning? skolan, vänner, familj och älsklingen!


KLÄDER
01. vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka när det är cold!
02. vad använder du just nu för skor? sneakers, adidas.
03. favoritfärg på kläder? svart,vitt eller lila!
04. favoritmaterial på kläder? leggins och linne typ?
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? hmm, en stor fet adidaströja att mysa i
06. favoritaffärer? H&M, New Yorker, Gina Tricot
07. Jeans eller kjol? jeans
08. favoritmärke? hmm, spelar ingen roll.


DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? det e väl helt okay.
2. vilken färg på tapeterna? vitt!
3. vilka färger går rummet i i övrigt? lila!
4. vad vill du ändra där inne? allt, ska ändra på allt.
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ne
c) dator? ne
d) stereo? ja
e) telefon? ne
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? min tomt.
7. vad gör du oftast i ditt rum? pratar i tele eller dansar runt och städar!
8. favoritpryl i rummet? min säng!


till er som är efterbilvna!

Publicerat: 2010-08-25 / 17:34:48 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

såg nyss att min fru angie hade fixat kategorier som heter " skrivet av E " och " skrivet av A " och ni som inte fattar vad det innebär, ni är ju en aning efter -.- men tänkte vara snäll att förklara det! " skrivet av E " det betyder att det är (jag) Emelie som skriver just det inlägget! Och om det står " skrivet av A " så innebär det att Angiie" Svårare är det absolut inte! HAHA!


tre små bilder från egypten!

Publicerat: 2010-08-25 / 17:29:09 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Tjoohoo!

förlåt för lite kass update från min sida då, men angiie har ju skrivit ett eller två inlägg iallafall! Jag har varit med min älskling hela dagen igår, vi var i tcentralen och åt på donken som vanligt men vet ni en sak?! Jag åt en sallad, första gången! Jag ska gå ner i vikt tills jag åker till Egypten i November! Men iallafall jag och älsklingen bara tog det lungt och chillade! Idag är jag ensam, men jag ska förberada mig för imorgon börjar skolan, bajs! Ush fyfan alltså vad jag inte längtar alls.. men men sista året!

Föresten, har ni sett bilder ifrån när jag var i Egypten?! Tror inte ni nya läsare har sett, ska visa er.. just look!

en trädgård & mitt huvud, GRATTIS!


en gata!



jag saknar verkligen Egypten och bara längtar tills jag åker dit igen!


god kväll

Publicerat: 2010-08-24 / 22:29:50 / Kategoriserat i:

God kväll!

Såg filmen The Stoning Of Soraya M. idag vid 18.00-20.00 tiden, tror inte jag blivit så berörd förut eller gråtit så mycket. Den var verkligen grym. Riktgit hemsk! När man ser den, så förstår man faktiskt varför folk skrivit att den är grym och att det verkligen är sjukt att det pågår än i Iran, att dom stenar människor tills döds, dem flesta är kvinnor. Uschusch, vet nu kanske varför jag känt att jag inte viljat se den och kommer antagligen inte se den igen. Menmen, tummen upp för filmen. 5/5 poäng.

Ska snart gå och sova, är så trött. Orkar inte ens hålla ögonen öppna nästan, men ska ner och se på tv en stund med mamma först (om det finns något intressant på tv). Annars går man till sängen direkt och sover, om man inte vaknar på natten sen vid 3 igen och inte kan somna om. Aja, godnatt säger jag för mig. Skriver imorrn. Natti!

"La lay lay la, myntablomman
Hjärtat mitt blöder varje natt
La lay lay la, pistageblomma
Varför är alla dörrar stängda för dig?
Fienden din är ingen främling
Just vännerna är dina fiender"
Sjöng
Zahra i filmen.


im home again whit my baby

Publicerat: 2010-08-24 / 18:26:26 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hej snyggingar!

Nu har jag kommit hem igen och vi har ätit och allt! Snart ska vi spela spel och bara kolla på film och mysa helt enekelt. Nej men nu vill älsklingen ha datorn, vi hörs senare!

Emelie


svar på fråga / nu ska jag dra mot t-centralen!

Publicerat: 2010-08-24 / 11:00:27 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

ShoShoo!

nu har jag fixat mig skapligt, ser lite knas ut med men! Ska börja gå mot bussen om ca 10 minuter men älsklingen svarar inte på sms han sover väl -.- ! Men vi fick en kommentar i ett inlägg innan som jag tänkte svara på här! 

Postat av: anna
fin blogg ni har skaffat tillsammans!

jag har aldrig förstått?! Är ni två släkt eller något?! Typ kusiner, för ni är skit lika.
puss

svar: Hejsan Anna! Om du menar mig och Angie så är vi faktiskt inte släkt på något sätt, men vi är såpass nära att vi förstår varandra utan att ens behöva säga något och vi har samma värderingar på saker och ting så det känns nästan som om vi är riktiga syskon! Vi kallar varandra systrar och det är inget fel med det! Jag älskar henne och hon är mitt liv, jag lovar er om någon ens lägger en hand på henne, så blir det KALABALIK! Och om du menar den tjejen på bilden som också heter Anna, det är min syster! Riktiga! Jobbig men jag älskar henne!
Åh tack, många säger att jag och Angie är lika också! :)

Nu måste jag gå mot bussen, ska lyssna på tamer hosny medans jag knallar upp till bussen, kan det bli bättre?

10.49

Publicerat: 2010-08-24 / 10:47:17 / Kategoriserat i:

Jag kom på igår att hon som gjorde headern glömde en bild, menmen shit happens!

Jag vaknade kl 09.00 p.g.a att min fågel började skrika, inte skönt kan jag säga! Försökte somna om eftersom jag somna kl 04.30. Funkade inte. Så jag gick upp och satte på kaffe, mums! Dödar för kaffe, walla, skitgott! Nu ska fixa mig, ut med hundarna och sen åka till ett place som heter Klädkällaren, yippie ka-yey motherfuckers! Skriver när jag kommit hem, see you later folks. (EGYPTEN ÖVER ALLT OCH ÖVER ALLA!)

Love Egyppt <3


godmorgon!

Publicerat: 2010-08-24 / 10:15:54 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Godmorgon!

Hoppas alla ni sovit super gott i natt, själv så blev jag väckt av sms kl 07:30 imorse! Men lyckades somna om! Nu har jag stress istället men var tvungen att slänga in ett inlägg innan jag ska dra och fixa mig! Jag ska träffa älsklingen i t-centralen klockan 13:00 tror jag!

Hoppas ni får en bra tisdag alla snyggingar där ute!


för er nya läsare här så är detta min lillesyster, henne kommer ni säkert få läsa ganska mycket om i denna blogg eftersom hon är galen i mig och springer efter mig all the time!


andra inlägget

Publicerat: 2010-08-24 / 00:13:00 / Kategoriserat i:

Hej sötisar!

Någon som kan vara snäll och ge ut lite hjälp? Kan nämligen inte få in headern rätt! Har fått den på plats, men det är inte snyggt. Så någon som är snäll och kan hjälpa till lägg en kommentar. Vore gulligt av någon faktiskt. Funderar på och stänga av snart och slagga, är lite trött. Ögonen känns pyttesmå, haha. Kanske blir att sova tidigt idag, har annars somnat 05.00 varje natt. Förresten, håller med Ems i första inlägget. Gillar ni inte bloggen, don't read it! Så enkelt är det! Fula fucking kommenterarer blir anmälda. Skriver imorgon! Vill ni ha våra riktiga bloggar? Lämna kommentar! Peace.

skrivet av angiie


första inlägg

Publicerat: 2010-08-23 / 23:26:13 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hej snyggingar!

Ny blogg & nya tag med min baby angiie!
Vi har startat denna blogg tillsammans vilket kommer innebära att båda uppdaterar osv! Kommer bli skojsigt! Vi kommer skriva om våran vardag, om egypten, vi kommer lägga upp musik massor med musik vi båda älskar musik och sedan så kommer vi skriva dikter och citat och massa roligt! Hoppas ni njuter av bloggen, annars är det bara att gitta för vi vill inte att ni ska sitta och skriva fula jävla kommentarer, för då är ni bara haters som är avundsjuka!

Men nu ska jag dra, hoppas ni njuter av nya bloggen

skrivet av emelie


RSS 2.0