!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ems » Sout Al Horeya. - Ems » Sout Al Horeya. -

Don't know what 2 say

Publicerat: 2010-12-31 / 17:39:46 / Kategoriserat i:

Hej bloggvärlden!

Nu har jag kommit hem och förblir hemma. Jag ska ingenstans, den stora vovven är skotträdd så förblir hemma hela nyår, kanske tar en öl eller något sen som finns kvar från julafton. Är ingen festoman.. Om det nu heter så? Ska se på film nu med godis. Har precis fixat maten, ska nog käka först och sen äta lite gott till filmen. Hörs sen, pussar.


7abibi, ana ro7i tif 7awalik

Publicerat: 2010-12-30 / 10:21:19 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫

my eyes cry for you, your eyes cry for me, it's the same tears
tebki 3inayya 3leik, tebki 3enayya 3leik hiya domoo3 wada

//
Angiie Khiry El Gahly


Publicerat: 2010-12-29 / 23:09:46 / Kategoriserat i:



Love u.


Angiie: Day 19 - I regret this

Publicerat: 2010-12-29 / 00:57:05 / Kategoriserat i:
Just nu ångrar jag ingenting i mitt liv. Jag är nöjd med hur det ser ut och hur allt annat ser ut. Eller kanske en grej ångrar jag och jag kan faktiskt tala för min mamma där också: ATT VI FLYTTADE! Men som tur är, flyttar vi ju tillbaks i början/slutet av nästa år.


night night

Publicerat: 2010-12-27 / 04:22:40 / Kategoriserat i:

Hmm.. jag funderar på en sak, jag beställde ju en tröja för länge sedan som det stod "jag är stolt egyptier/egyptisk" på. Jag funderar på att beställa mjukisbyxor därifrån och skriva "hálál" (helig) ovanpå götten. Haha, det skulle vara kul faktiskt. :p Det vore något iallafall.. Jag ska snacka med mamma imorgon om det, haha!

nattens citat: lama be3ett 3ani we ana 3arfa en feh 7aga mesh mawgoda fel ganby el tani men alby.

.. och med det, godnatt!


Who let the dogs out?

Publicerat: 2010-12-27 / 00:19:44 / Kategoriserat i:

Här kommer en bild från rastgården som jag tog med systemkameran. Tycker dock att Dessie (den stora vovven) uppe till vänster ser lite creepy ut!


Lost somewhere above

Publicerat: 2010-12-26 / 19:43:38 / Kategoriserat i:
Jag orkade inte skriva så mycket igår. Jag tog det lugnt med familjen, drack kanske för mycket öl och blev lite full men det är inte ofta jag dricker, så det var värt det. Såg på tv samtidigt. Det var lugnt och skönt faktiskt. Inga stojiga barn som höll på och skrika och gapa! Ska följa med ut med mamma nu och sen ta det lugnt, ska kanske spela lite WII sen och lägga in nya bilder som jag tog med min systemkamera igår... Jag tycker dom blev bra!

Skriver sen.

Angiie: Day 18 - My future plans

Publicerat: 2010-12-26 / 01:05:58 / Kategoriserat i:
Mina framtida planer är att jag bor i Egypten med min älskling jag har då, kanske två barn, en son, en dotter, och en hund i en fin och fräsh villa. Nära havet, en egen pool, bastu, inglasad balkong och sist men inte minst ett litet myshörn med kuddar, stora kuddar och en tv, en stor tv, där man kan ligga och slappa när man känner för det.

(Låter överdriver kanske? Men... det är framtida planer. Vem vet vad som händer i framtiden? Flygande bilar?!) :P

nu: tomten är far till alla barnen

Publicerat: 2010-12-24 / 20:46:47 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
God Jul !
Nu ska jag o min lilsis se på " tomten är far till alla barnen " Men jag kommer att updatera när filmen är slut eller i pausen, nu ska jag fixa sisha ( vattenpipa ) och kolla om vi har chips hemma.
Vad har ni fått för julklappar idag av tomten då?! HAHA

Elissa - fatet sinin

/ EmelieHosnyNyman


God Jul & Gott Nytt År Önskar Vi På Masria.blogg.se

Publicerat: 2010-12-24 / 14:33:39 / Kategoriserat i:



(Ska det stå oss eller vi på bilden?!). Vi är ju fler än två men vi låter som vi två är hur många som helst, blah! Orkar inte ändra, så det får stå så.. Hoppas ni förstår ändå men det tror jag att ni gör... Eller?!

Ska fixa mig nu lite fort, sätta på mig en röd klänning med smink och sen ska tomteluvan på som hänger ovanför spegeln.. HAHAHA! :p Meningen var ju att ha den på sig idag när Fiyadis kommer men han kommer troligen efter jul istället. Han var tvungen att vara hemma med sin familj detta år... Synd! Ska tända ljuset sen också, som jag visade bild på i bloggen och julklapparna öppnas i kapp med Kalle Anka, haha! Någon mer som gör så? Det har blivit lite som en tradition i min familj. Kalle Anka + Julklappar = Bra kombination! :p Kan passa på att säga, jo vi firade jul när min pappa levde också, trots att han var muslim.. Han gjorde ingen skillnad på det sättet! Kanske för jag och min bror är kristna? Menmen.. Ska fixa mig nu. Hörs kanske imorgon eller senare på kvällen/natten. Pöss på er.  


godjul på er alla !

Publicerat: 2010-12-24 / 11:30:10 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
God jul alla söta läsare, hoppas ni får en underbar dag med familjen och så!
/ EmelieHosnyNyman

Angiie: Day 17 - My favorite place

Publicerat: 2010-12-24 / 10:00:00 / Kategoriserat i:

Min favorit plats? Jag har ingen aning faktiskt, det beror på! Kanske låter konstigt, men jag älskar att sitta i bilen, inte för länge dock. Men med hög arabisk musik, då är det min favoritplats. Annars är det väl min säng... hahaha!


säger godnatt med detta citat

Publicerat: 2010-12-24 / 03:33:19 / Kategoriserat i: Citat

det finns så mycket att säga, berätta och tala om men som man hellre håller tyst om.

/
Angiie Khiry El Gahly


om ca 20 min är det julafton, stämmning?!

Publicerat: 2010-12-23 / 23:39:04 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Godkväll snyggiiiiisar!
Hur känns det nu dåda?! Kvällen innan julafton, är det värsta grejen eller?! Asso jag sitter här och käkar nötter och dricker cola, ska snart hoppa in i duschen liksom! Kan livet bli bättre, måste även städa mitt rum, blir väl i natt någongång kan jag ana!
saknar sommaren & you!
/EmelieHosnyNyman

No comment

Publicerat: 2010-12-23 / 22:29:21 / Kategoriserat i:

Hej folket! Wazzup?!

Ser på en film på 3:an just nu, Holiday heter den. Verkar ganska rolig men vi får väl se hur den är. Snackar med en killkompis på msn samtidigt, han mår riktigt keff. Synd om honom faktiskt.

Imorgon är det ju 24:e december, julafton? Det känns inte som det, verkligen inte! Känns bara konstigt. Får väl se om det känns som jul imorgon, hoppas det!

Ska se filmen nu... Byyyye!


23 december

Publicerat: 2010-12-23 / 17:39:00 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Hey!
Kom hem för en stund sedan, varit o köpte julklappar med jessica i kista & i globen! Nu är jag hemma, väntar på att maten ska bli klar är super hungrig mashallah! Efter jag ätit så ska jag sätta igång med städningen och julpyssel, haha!
By the way, asso det känns fan inte som julafton imorgon, skumt!
/ EmelieHosnyNyman

torsdag 00:19

Publicerat: 2010-12-23 / 00:20:27 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Shoo!
Idag vaknade jag runt 09:00 och vaknade och gick till tunnelbanan och åkte och mötte Jessica, Anna & Paula. Vi skulle nämligen hjälpa Jessis syster att flytta, snacka om att jag kommer ha träningsverk imorgon, YESSIR! Sedan åkte jag till rinkeby och mötte Ihsan och lämnade Babe's nycklar till honom och sedan bar det av till jobbet! Imorgon ska jag till kista med jessica o köpa julklappar! Finns väl inget mera att skriva just nu, ni ska få en skön låt på turkiska, inte jag fattar nått heller, men lyssna på melodin, sååååååååå sjukt bra!
Bombabomba.com - Ismail Yk
/ EmelieHosnyNyman

Godnatt

Publicerat: 2010-12-22 / 23:20:37 / Kategoriserat i:

Hejsan hoppsan, idag har jag varit ute lite fort och köpt lite julmat och en julklapp åt mig som jag önskat mig ganska länge men den har alltid varit slut. Så tog chansen idag och den fanns inne så köpte den som en julklapp, yey! Var på Willy;s och köpte all mat som vi skulle ha, bland annat sallad. Och på cocktail tomaternas förpackning stod det ursprung: Egypten.

Kom precis hem från centralen, sitter bara och tar det lugnt nu. Ska alldeles strax gå och sova. Har inte sovit på hela natten, är fett död! Ska bara se om den nya DVDN som vi köpte kommer funka.. Ska bli intressant! Tur att man har hjälp.

Så tänk på var era tomater kommer ifrån. Dom kan komma ifrån oss som bär "klänning." ;)


Recension: Inception

Publicerat: 2010-12-21 / 22:06:20 / Kategoriserat i:

Handling: Handlingen kretsar kring två män som arbetar med att bryta sig in i människors drömmar för att därigenom få deras undermedvetna att avslöja hemligheter. En dag får de i uppdrag att istället få en mäktig affärsman att agera på ett visst sätt genom att påverka honom i en dröm. En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Dom Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt. Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb.

Mina egna ord:
Den är bra men svår att förstå om man inte hänger med från början. Vad hela filmen handlar om, kommer fram i slutet. Lite utdraget faktiskt!

Mitt Betyg:
5 av 5.


Angiie: Day 16 - The most cosy thing I know

Publicerat: 2010-12-21 / 21:43:42 / Kategoriserat i:

Det mysigaste jag vet är att vara i min älsklings famn och hans pussar. Listan kan vara väldigt lång, haha så det räcker med det. Mer behöver ni inte veta. ;)


Trött men kan inte sova.

Publicerat: 2010-12-21 / 05:06:21 / Kategoriserat i:

Shuu alla läsare. Updaten har blivit fett med dålig senaste dagarna, varken jag eller Emelie har tid eller ork, så vi får se hur det kommer gå med bloggen. Kanske sätter lösenord och användarnamn som sagt.

Som ni ser är klockan ganska mycket, 05.06. för att vara exakt! Men jag kan inte sova, jag vaknade fett sent för jag har mått dåligt i 4 dagar. Anledningen är, bland annat för det närmare sig jul. Saknar min pappa givetvis. Önskar han var med. Saknar graven, ingen fucking jävel som kan lägga blommor där eller tända ljus för man flyttade till den här skiten och allt blev knullad upp och ner, ursäkta orden! Men det är bara sanningen och så kan det gå när man tror på andras skit.. Bättre och följa sina egna ord. Dom orden är dom enda sanna.

Pallar inte med den här listan heller, den är keff. Har gett er redan 15 stycken, räcker kanske? Får se, kanske fortsätter imorgon.

Såg filmen Mega Piranha, riktig b-film, alltså är det inget som läggs ut här. Ska ta och se filmen Inception nu. Får se om den är bra. Fiyadis sa att den är keff. Men jag dömmer efter mina ögon och öron.. Haha!


Isa ♥

Publicerat: 2010-12-21 / 03:57:58 / Kategoriserat i:


jättejätte dålig update, sorry!

Publicerat: 2010-12-19 / 17:58:04 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie
Hejsan snyggingar!
Förlåt mej för att jag inte uppdaterar ett skit på senaste tid, men jag har fett mycket annat nu här innan jul & nyår och sånt som jag anser går före bloggen liksom! Men nu hittade jag en lucka att klämma in ett litet inlägg innan jag ska städa mitt rum och duscha, full rulle! Imorgon är det återigen jobb, men ville bara säga hej till alla sötnosar och säga att jag inte glömmt er!
bjuder på en bild av mej o jessi!
/ EmelieHosnyNyman

Love The Way You Lie

Publicerat: 2010-12-19 / 03:36:15 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫




Angiie: Day 15 - This is my dependence

Publicerat: 2010-12-18 / 01:52:02 / Kategoriserat i:
Jag är beroende av att mina vänner, min familj och älskling ska må bra. Mår dom bra, så mår jag också bra. Då har jag nått mitt mål som jag är beroende av!

Fuck

Publicerat: 2010-12-17 / 00:12:50 / Kategoriserat i:

Jag orkar inte skriva i bloggen längre så mycket, börjar tröttna. Loggar bara in för att skriva klart listan. Emelie uppdaterar inte heller så mycket eftersom hon har mycket och göra, vilket jag också har just nu.. Så funderar på att sätta användarnamn och lösenord och sen ge ut det till Emelie. Men vi får se..

Ska fortsätta se på filmen nu, höres kanske imorgon.


Like Jigsaw Puzzle

Publicerat: 2010-12-16 / 02:20:44 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫



Angiie: Day 14 - What is the meaning of life?

Publicerat: 2010-12-15 / 21:31:32 / Kategoriserat i:


onödigt inlägg

Publicerat: 2010-12-14 / 20:33:13 / Kategoriserat i:
Nu har jag städat färdigt i vardagsrummet, i buren & runt om buren. Dammsugaren är sönder by the way, "sladdhållaren" som ska hålla ut sladden är sönder, så sladden åker in igen. Så har sopat, sopat och sopat! Mitt rum gjorde jag i ordning häromdan. Mamma tog sig en titt och tyckte det blev fint, så är hon nöjd, är jag det också. Nu ska jag dricka snabb kaffe sen ut med hundarna.

Kanske skriver senare, eller så blir det imorgon!

Angiie: Day 13 - Todays thoughts

Publicerat: 2010-12-14 / 17:02:24 / Kategoriserat i:

Mina tankar dom är många, det är som ett spindelnät i mitt huvud av alla tankar, kanske det är därför jag får så ont i huvudet som jag får ibland. Mina tankar idag går till min pappa som vanligt.. Sitter fortfarande och tänker på samma sen första dagen det hände - VARFÖR?! Jag tänker på min mamma samtidigt, jag tänker på vad hon gör när jag inte ser, hur hon mår och hur hon orkar som hon gör. Jag hade gett upp för länge sen, precis som jag nästan gjorde men jag tänkte om och började tänkte på det positivaste i mitt liv: Min mamma. Jag tänker samtidigt på Fiyadis, hans hjärta, hur han mår, hur länge vi kommer vara tillsammans, hur mycket jag älskar honom, hur mycket han älskar mig och att det är underbart att ha honom även vi inte ses så ofta som alla andra gör. Jag älskar honom och kommer inte släppa taget om honom för något. Han är mitt liv idag, imorgon & för alltid.


16.46

Publicerat: 2010-12-14 / 16:46:49 / Kategoriserat i:

God eftermiddag (?)

Jag vaknade inte nyss, jag har varit uppe på ICA, hjälpt mamma och gullat med en av fågelungarna i buren. En av dom biter inte, vilket är bra! Annars känns det som hela fingret går av när dom biter, haha!

Jag skulle ta mig en macka efteråt, en baguette. Jag är inte den typen som äter frukost på morgonen, men denna gång skulle jag göra det. Jag bet i den och tänderna höll på och gå av. Baguette har ju en tendens att bli sten om man inte stoppar dom i en plastpåse och jag glömde givetvis att göra det. Så min "frukost" blir sallad idag. Nyttig frukost med andra ord..

Nu ska jag se på tv. Hörs sen!


Angiie: Day 12 - In my handbag

Publicerat: 2010-12-14 / 00:18:39 / Kategoriserat i:

När det är såna här frågor så är det lättare med bilder som visar. Så här får ni en sådan. :)


saknaden gör mig svag ..

Publicerat: 2010-12-13 / 16:52:02 / Kategoriserat i:



Snart 5 år utan dig .. Och det dödar mig! Vad ska jag göra?! Saknaden gör mig svagare och svagare men också starkare och starkare för jag vet att du finns där inne någonstans, jag känner det .. Värmen i mitt hjärta! Du gör så jag orkar .. Även om du inte är bredvid mig. Du gör mig stark genom att bara värma mig när jag saknar dig .. Jag hör din röst i mitt huvud ibland .. Är jag galen eller är det saknanden som gör mig sån? Vilket fall så älskar jag dig verkligen dig av hela mitt hjärta .. Det är snart jul och jag önskar inte något lika mycket som att du skulle vara här .. Det är min största önskan, som inte kan bli sann! Men hoppas du ser mig iallafall, ge mig ett tecken om du ser mig .. Det skulle betyda allt i hela världen. Saknar dig, älskar dig .. Glömmer dig aldrig!


Alot of love


Godnatt!

Publicerat: 2010-12-13 / 01:14:37 / Kategoriserat i:

Nu är filmen slut som sagt.. Imorgon ska jag städa mitt rum för ska fixa fint där inne inför besök. Ska gå och lägga mig nu, sängen kallar! Godnatt.

Återkommer imorgon som vanligt.


Recension: The Karate Kid

Publicerat: 2010-12-13 / 01:08:00 / Kategoriserat i:

Handling: Nya Karate Kid är den inspirerande och actionfyllda berättelsen om tolvårige Dre Parker (Jaden Smith). Dres mamma blir omplacerad på jobbet och de tvingas flytta till Kina, bakom sig lämnar Dre livet i Detroit där han var en av de populära grabbarna. Utan vänner i det främmande landet har Dre ingen annan att vända sig till än vaktmästaren Han (Jackie Chan), som i hemlighet är kung fu-mästare. Han lär Dre att kung fu handlar om mer än bara slag och parering - det handlar om mognad och lugn. Dre inser samtidigt att han står inför sitt livs stora utmaning när han ska ta sig an sina motståndare.

Mina egna ord:
Jag tycker den är bra, roligt också när det är Jaden Smith (Will Smith son) som spelar Dre Parker.

Mitt Betyg:
5 av 5.



Film

Publicerat: 2010-12-12 / 20:56:55 / Kategoriserat i:

Nu är jag hemma efter en runda på stan, lyckad dag trots att det finns idioter! :) Jag köpte bland annat en film och lite godis som ska vara till, så det blir myskväll idag. Synd att min älskling inte är med bara, det är vad som saknas.

.. Nu blir det film, hörs sen.



Den som trivs med sig själv,
 har inget behov av att döma andra.


Angiie: Day 11 - I can't live without it

Publicerat: 2010-12-12 / 17:00:00 / Kategoriserat i:

Jag har ingen lust att skriva "vad jag inte kan leva utan" så ni får en bild! Bilden är lite suddig, mammas mobilkamera är inte den bästa. Kan tilläga också att mamma & brorshan är med på den listan men tror inte dom vill vara med på bloggen, blah! :P


Mot stan

Publicerat: 2010-12-12 / 14:27:48 / Kategoriserat i:

Nu ska jag åka till stan och fixa lite saker. ;)

Hörs sen!


Angiie: Day 10 - I wore this today

Publicerat: 2010-12-11 / 22:27:41 / Kategoriserat i:

Byxor: Lack Leggings.
Överkropp: Ett orange linne & Adidas-tröja.
Skor: Varma stövlar.
Jacka: En röd jacka, Nicks World.
Halsduk: En vit/svart glittrig Palestinasjal.

 

..Ska försöka fota allt imorgon! :)


Dagens låt ♫

Publicerat: 2010-12-11 / 15:59:37 / Kategoriserat i: Musik - Engelska ♫

/ Angiie Khiry El Gahly


God morgon

Publicerat: 2010-12-11 / 13:22:45 / Kategoriserat i:
God morgon. Jag vaknade 3 timmar sen, drack kaffe och åt en snabb frukost. Just nu ser jag på film som går på tv, Robocop: Dark Justice. Det är ju en film/serie som man såg som liten. Jag tycker dom är bra fortfarande, något underhållande iallafall. Ska se på den nu och så skriver jag senare!

Hörs ikväll!

Sängen kallar på mig

Publicerat: 2010-12-11 / 01:23:30 / Kategoriserat i:
Nu ska jag gå och hälsa på min sköna säng, jag kan höra hur den kallar på mig.. Haha!

Godnatt.. Skriver imorgon.

only for you darling!

Publicerat: 2010-12-10 / 23:30:08 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ
Måste även bara lägga in ett inlägg om en speciell person som betyder väldigt mycket för mig, oavsett vilken fucked up relation jag och denna person har haft så har hon alltid betytt något extra! Jag kommer alltid älska dig ifrån djupet av mitt hjärta och jag har kankse svikit dig, men jag har aldrig lämnat dig! Glöm aldrig att jag älskar dig förevigt och jag finns för dig i både nerförsbackar som uppförsbackar! Love you !
/ EmelieHosnyNyman

förlåtförkeff update!

Publicerat: 2010-12-10 / 23:26:01 / Kategoriserat i: Musik - Svenska ♫
Hey, förlåt för keff update men jag har knas med jobb, utgång och massor med andra grejjer! Nu ska jag lyssna på massor med musik och dricka cola och sen ska jag hamna i koma, sova tills jag vaknar av mig själv, inte av sms lr samtal el något.

/ EmelieHosny

Angiie: Day 9 - Ten things you don't know about me

Publicerat: 2010-12-10 / 17:03:42 / Kategoriserat i:
Det är ju svårt eftersom jag kör "dagens sanning" i bloggen men ska försöka.. Hehe!

1. Jag sover med en nalle i sängen men bara eftersom den är ifrån Fiyadis.
2. Jag älskar Medina, ni vet, Ali och Sam-E?
3. Jag är egentligen brunett, med mörk brunt hår.
4. Jag älskar snö men hatar när det är kallt.
5. Jag har funderat flera gånger att "byta" mina religion till muslim för jag tror jag skulle komma min pappa närmare.
6. Jag står min mamma väldigt nära och kommer aldrig stå någon lika nära.
7. Jag dödar för arabiska köttbullar.. Finns absolut inget godare!
8. Jag hatar folk som pratar med "bre, län, cutta din mamma" och sånt där. Det är bara störande!
9. Fiyadis är mitt ända, riktiga förhållande och äkta kärlek. Surprise?
10. I skolan hamnade jag ofta i bråk men det var inte därför jag hoppade av.

....tick tack

Publicerat: 2010-12-10 / 12:22:59 / Kategoriserat i:


Bild lånad härifrån.

Ska färga håret när mamma är hemma


Godnatt

Publicerat: 2010-12-10 / 00:09:28 / Kategoriserat i:
Imorgon ska jag försöka städa lite, om jag orkar. Allt beror på hur jag mår när jag vaknar, om mitt huvud fotrfarande gör ont. Hoppas på det bästa, annars är det bara att köra så gott det går, d.v.s tills jag inte orkar städa mer eller tills huvudet börjar slå riktigt, haha!

Nu är det dags för sängen.. Godnatt. Hörs imorgon!

Angiie: Day 8 - My favorite cafè

Publicerat: 2010-12-09 / 23:54:55 / Kategoriserat i:

Är sällan ute på kafè, men om jag måste välja så Espresso House är ganska bra ställe att fixa på men har bara varit där två gånger. Sen är faktiskt Pressbyrån's Cappuccino väldigt god men kanske inte direkt ett "kafè" som man sitter och chillar i liksom. Man köper sitt kaffe, bulle, kaka eller vad man ska ha och sen går.. Iallafall jag sitter inte kvar där efter jag köpt kaffe eller något. Det är ju ändå inget direkt kafè som sagt!



Bild lånad härifrån.


Hur mycket snö har ni?

Publicerat: 2010-12-09 / 18:37:23 / Kategoriserat i:
God kväll! Jag har inte orkat skriva idag, jag har inte ens orkat med datorn. Det är första gången jag sitter vid datorn idag och det är skönt för ögonen att sätta sig på kvällen vid datorn efter man inte suttit vid datorn alls.

Det blev ingen film igår, orkade inte se den faktiskt. Jag var för trött! Den blir av i helgen istället. Efter helgen är det bara 5 dagar kvar.. Jag längtar men till vad, säger jag inte!

Ska se på tv nu, bjuder på en bild igen. Dag 8 från 30-dagars listan kommer i nästa inlägg/imorgon.


Angiie: Day 7 - My Best Friend

Publicerat: 2010-12-08 / 20:38:41 / Kategoriserat i:

Jag har aldrig haft någon bästa vän, jag väljer istället att alla jag kommer överens och umgås med är mina bästa vänner som jag ser upp till. Jag gör ingen skillnad på det sättet! Behandlar alla mina vänner lika!


home, sweet home

Publicerat: 2010-12-08 / 16:12:59 / Kategoriserat i:

Idag mår jag lite bättre men fortfarande lite ont i huvudet. Jag kom på precis kommit hem, mamma och jag köpte en julklapp åt broshan. Hoppas han kommer tycka om den men det tror jag!

 Jag ska snart fixa käk att äta och sen ska jag chilla tills mamma kommer hem. Jag fick hem The Twilight Saga: Eclipse idag också. Mamma har inte sett den så har lovat att se den med henne men just nu ska jag se på The Secret Life Of An American Teenanger sen fixa käk som sagt.. Hörs sen!


No way, inte sjuuk !! (mobilblogg)

Publicerat: 2010-12-07 / 21:17:37 / Kategoriserat i:
Hoppsan hejsan! 524 inlägg :p, sist jag kollade var det 499, haha. Det går undan.. Yey! By the way, jag mår skitdåligt! Hela världen snurrar, jag är varm & jag har en sprängande huvudvärk. Hoppas inte det är vinterkräksjukan or some shit like that, vill inte bli sjuk.. Buhu! Detta blir nog sista inlägget för mig för idag.. Hörs imorgon!

Staaan, here I comee !!

Publicerat: 2010-12-07 / 14:06:01 / Kategoriserat i:

Nu är jag färdigfixad.. Ska åka in till stan, bland annat till Jysk. Jag har reserverat en pryl därifrån som jag ska ha! Sen får jag se vad världen har att ge.. Kanske Egypten?! Höhö... I wish, kanske liite för mycket ;) !

Vi hörs väl senare, I guess!


My Love For You, E g y ♥

Publicerat: 2010-12-07 / 13:34:32 / Kategoriserat i: Masr/Egypten


Det är en sak som jag alltid kommer ha i mitt hjärta och det är Egypten. Mitt vackra, älskade Egypten.


fixa mej sen till stan!

Publicerat: 2010-12-07 / 12:23:24 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

God förmiddag på er snyggingar!

idag vaknade jag av sms av min älskling, blir man inte super glad när man vaknar av ett sms från den man gillar? Såå mysigt tycker jag! Nu ska jag fixa mej, min buss går om 1 timme, ska typ åka o möta en tjejkompis! Vi hörs!


HAHAHHAHAHAHAH SÅÅÅÅ ÄÄCKLIIGT!


du skämmer ut dig!

Publicerat: 2010-12-07 / 10:41:17 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hej snyggingar!
Hoppas ni mår toppen, jag mår helt okej faktiskt! Jag har lite abstinens liksom, jag vill sola sola sola jag vill bli BRUN! Man mår fett bra när man solar, i love it!

Jag tänkte skriva om en viss bloggare idag, asso jag dör! Ni kanske har hört talas om den bloggaren så snackar skit om hela bloggvärlden och hånglade med en spegel?! Jo det är http://bezie.blogg.se , vad ska man säga?! Bara när jag ser honom så mår jag dåligt, asso han äcklar mej ganska mycket! Hahaha, kolla hans videor bara, man dör av garv, alltså och saken är den att han är seriös också?! Ser att han snackar skit om Amir ganska mycket och det tycker jag är SICK, liksom han säger att han är tjock och lalala, men då ska ju den här killen kolla hur fucking smal han är?! Det är bättre att ha lite " hull " på kroppen än vara smal som en fucking pinne. Plus såg i ett inlägg att han hade skrivit " blatte mammor kan vara så jobbiga ibland " ÄR HAN BLATTE?!? skämigt till PLUS!
Jag kollade även in hans bilder och märkte att han va RUSKIGT lik en annan person, ni ska få se nu! HAHAHAHAH


HAHAHAHAH DEN HÄR KILLEN ÄR SKÄMMIG!
/ EMELIEHOSNYNYMAN


Godnatt

Publicerat: 2010-12-06 / 23:52:27 / Kategoriserat i:

Nu väntar min sköna säng.. Återkommer imorgon!

Salam & godnatt!


Angiie: Day 6 - Stores I shop at

Publicerat: 2010-12-06 / 23:39:07 / Kategoriserat i:
Det beror på vad jag ska handla givetvis! Men..

Smink: Kicks.
Skor; Din Sko, Sko Punkten, Stadium (adidas).
Kläder: H&M, ginatricot & N.Y Collection.
Mat: Will;s eller Ö&B.


One Step Closer

Publicerat: 2010-12-05 / 21:20:31 / Kategoriserat i:
Nu har jag sett på en film och jag kände igen den när vi kom till mitten, den var kass så jag lägger inte ut en recension. Har druckigt äpplejucie och ätit lite godis. Jag ska dra mig mot sängen alldeles snart, är riktigt trött!

Ska kolla runt lite på internet nu, bland annat kolla om jag hittar någon som kan fixa "väggdekor" efter mina val, jag har mailat två stycken men inget svar! Lite synd faktiskt! Men det är bara att leta vidare med ett leende på läpparna. Hoppas jag hittar.. Ska leta nu faktiskt. Hörs sen eller imorgon! :)


I miss you

Publicerat: 2010-12-05 / 17:55:46 / Kategoriserat i: Emelie - Från hjärta & själ


saknar dig speciellt på söndagar, you know why! I miss you baby!
/EmelieHosnyNyman


dagens låt

Publicerat: 2010-12-05 / 16:47:02 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫


Låten för mig att minnas mina gamla tider som jag saknar så mycket, mina tider i södertälje och allt! Jag vill bara ha tillbaka tiderna och att dom aldrig försvinner att jag alltid kommer leva då! Jag saknar Fadi, jag saknar Muna och jag saknar ALLT OCH ALLA! Ni som vet att ni ingår i mitt " förflutna " ska veta att jag alltid kommer älska er oavsett vad jag hamnar i livet eller vart ni hamnar i livet så älskar jag er!
/EmelieHosnyNyman


hjäälp mig läsare!

Publicerat: 2010-12-05 / 16:11:10 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Heeej!

Alltså jag ska erkänna en sak för er & för min syster som jag äger denna blogg med att jag har bloggtorka, jag vet absolut inte vad jag ska skriva om! Därför vill jag att ni mina underbara läsare ska ge mej några FÖRSLAG så skulle jag bli jätte glad för det är ju inte så roligt att höra vad jag gör hela dagarna!

GE MEJ TIPS SNÄLLA SNÄLLA!

/ EmelieHosnyNyman


Jag ser det snöa!

Publicerat: 2010-12-05 / 14:26:22 / Kategoriserat i:

Jag ser det snöa, jag ser det snöa och har det roligt, hurra!
Så låter det knappast iallafall.. Snö är kul visst men endast när min baby är här!
Får hoppas att han kommer snart.. Börjar kännas tråkigt & tomt utan honom.
Jag har inte sett honom på 6 månader.. Gissa om det är saknaden som känns?!

Bjuder på en bild jag tog imorse för skoj skull, haha! Det snöade ganska mycket, dock syns det inte på bilden.
Luren är inte tillräckligt snabb för att hinna fota alla snöflingor! Bild brist kallas det by the way ;).


Angiie: Day 5 - What Is The Meaning Of Love?

Publicerat: 2010-12-05 / 11:41:47 / Kategoriserat i:
För mig är kärlek något som ska betyda något extra. En passion för en person, du har ska dina två ögon för just honom/henne. Det finns inget annat som du vill ha. Kärlek ska vara ömsedigt, känslosamt, varmt, kallt, intimt, brustet hjärta och ett helt hjärta. Det handlar inte bara om att känna att man är kär, du ska kunna känna att ditt hjärta är menat till den person du håller kär. Istället för att det ska vara 2 hjärtan, så ska det vara 1.

En själ, ett hjärta och kanske 3 liv.

Upp & Hoppa

Publicerat: 2010-12-05 / 10:55:05 / Kategoriserat i:
Halloj... Vaknade tidigt idag också. Fast denna gång vaknade jag av att mamma kom hem, hon hade jobbat natt. Så jag följde med henne ut med hundarna och nu sitter jag här och läser lite bloggar.. Lyckades stoppa i mig lite mat från igår också, lyckat!

Och idag då, det är snöstorm ute! Snön är uppe till knäna när man går.. Mest synd om hundarna. Dom får stora isbollar på bena så dom kan knappt gå, hahaha! Ser lite roligt ut men det är inte kallt ute, vilket är bra.. Eller?

Näe.. Ska ge er "dag 5" ur 30-dagars listan i nästa inlägg.

import time!

Publicerat: 2010-12-04 / 22:01:57 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Är skit trött nu, första gången jag är hemma en helg. Jag är skit trött så jag ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv för att inte min bibi har smsat mig så mycket idag, trösta äta mig med knäck kankse?!

Juste, måste bara visa er vad en kille "import" skrev till mig idag asso jag dog av grav!

jag var bara tvungen att prata med dig, jag är svag för sötsaker! kan du hjälpa mit till att hitta ditt hjärta .

nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Bousa
/ EmelieHosnyNyman


ba7ebek ya masr

Publicerat: 2010-12-04 / 19:39:08 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie



/ EmelieHosnyNyman


Recension: Shrek - Forever After (Nu Och För Alltid)

Publicerat: 2010-12-04 / 19:01:51 / Kategoriserat i:

Handling: Shrek har plötsligt blivit en respektabel familjefar. Istället för att skrämma bort bybor, som han gjorde förr i tiden, skriver han motvilligt sin autograf på högafflar. Shrek saknar tiden då han var ett "riktigt" träsktroll så mycket att han luras att ingå i ett avtal med en skojare med välsmort munläder - Bullerskaft. Plötsligt befinner sig Shrek i en skruvad alternativvärld, ett Långt långt borta där träsktroll är ett lovligt byte, där Bullerskaft är kung och där Shrek och Fiona aldrig träffats. Nu måste Shrek göra allt han gjort ogjort för att rädda sina vänner och återställa den vanliga världen och återfå sin enda sanna kärlek inom ett dygn.

Mina egna ord:
Den är inte lika rolig som 1:an och 2:an men bättre än 3:an iallafall!

Mitt Betyg:
4,5 av 5.


några sanningar om mig "emeliehosnynyman"

Publicerat: 2010-12-04 / 18:23:56 / Kategoriserat i:

- Jag hatar folk som bara snackar om sig själva all the time!
- Jag älskar att sova när det regnar ute och när det är kallt i rummet och varmt undertäcket!
- Jag har en tendens att glömma vart jag lagt saker och sedan skylla på andra haha
- Jag älskar skvaller om andra
- Jag är SÅ GLAD att jag inte är vän med vissa jag var vän med förut, skulle ha fallit ner och never come back up again om jag var vän med dom om ni förstår hur jag menar!

Bousa


Angiie: Day 4 – I Ate This Today

Publicerat: 2010-12-04 / 18:18:50 / Kategoriserat i:
Till fruskost: Macka med någon spansk salami.
Till middag: Ris och kycklingklubba.
Till efterätt: Godis.

Ska lägga in recension på Shrek, Forever After i nästa inlägg.

tappat ID & Bankkort, fuck*ng skit

Publicerat: 2010-12-04 / 18:10:56 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hejsan i kylan!

Idag är det lördag, det är inte min dag idag.. Jag har varit i Uppsala, hittade en mysig halsduk så jag slipper vara avis på felicia som springer runt med en sån haha! Sedan när jag kom hem så upptäckte jag att mitt leg och mitt bankomatkort was gone, så jag ringde polisen och sådär! HAHA xD Vad har ni gjort idag då?!

Nu ska jag baka cola med min lillesyster, so sweet! Hoppas vi lyckas, kan försöka knäppa några bilder.. IF I ORKAR!


min lillesyster & jag när vi var små, cute or not?!


Dagens låt ♫

Publicerat: 2010-12-04 / 09:39:53 / Kategoriserat i: Musik - Arabiska ♫


4e December 2010

Publicerat: 2010-12-04 / 09:01:19 / Kategoriserat i:
God morgon!

Vaknade för ca 2 timmar sen.. Drack kaffe i lugn och ro, släppte ut hundarna och nu sitter jag här och kikar runt lite på internet! Ska alldeles strax fördriva tiden lite med en film som jag inte hann se igår, orkade inte faktiskt. Gick och la mig tidigt, vid 01.00 ungefär!

Lite senare idag kommer "dag 4" ur 30-dagars listan, om jag inte glömmer.. Nu filmen!

Hörs sen.

I'm still laughing

Publicerat: 2010-12-03 / 19:08:55 / Kategoriserat i:
Nu mer Simpsons sen väntar filmen! :)

Hörs senare/imorgon.

Angiie: Day 3 - My Family

Publicerat: 2010-12-03 / 17:27:45 / Kategoriserat i:
Min mamma heter Carina, 48 år gammal. Hon är uppvuxen i Göteborg men flyttade till Sthlm för 23-25 år sedan (om jag minns det helt korrekt!) Hon har/hade exakt sex syskon, sju med henne. Därav fem systrar och en bror. Jag har alltid fått höra att jag är väldigt lik henne på utseendet men ändå olik. Jag har hennes ansikte, kropp och näsa och jag har mörka ögon, mörkt hår och mörka ögonbryn. Min mamma har grå/blå ögon och är blond.

Min pappa heter Moustafa och är ifrån Egypten. Han var uppvuxen i Egypten, i huvudstaden Cairo för att vara exakt. Senare flyttade han till Göteborg, där han träffade min mamma. Han har fyra syskon, fem med han. Därav tre bröder och en syster. Jag är även väldigt lik min far på många sätt. Ögon, ögonbryn, hudfärg och hår. Min pappa hade mörk bruna ögon, det har även jag. Min pappa var muslim men inte troende på något sätt.

Min bror heter Jonas, 21 år gammal och har levt hela sitt liv i Stockholm. Även han har jag fått mina drag av och det syns mest på ansiktet. Vi har även samma irriterande sätt att välkomna olika saker på, vissa saker är lätta och vissa saker är tunga. Vi kan skratta åt vad som helst och i evigheter. Lång stubin, men blir vi förbannade så rycker det!

Det var allt om min familj, mer än så behöver ni inte veta. :)

I'm back, fuckers

Publicerat: 2010-12-03 / 15:35:52 / Kategoriserat i:
Hejsan!

I'm fucking back. Jag trodde att mitt internet samt tvn skulle vara dött hela dan men det började funka för en stund sen, tjoho! Hoppas det stannar så nu också.. Annars får man väl ringa till comhem.

Ska snart se på en film som jag köpte igår när jag var på Willy;s. Shrek, Forever After (Nu Och För Alltid) heter filmen. Har sett alla andra och dom är roliga, så ser fram emot att se denna. Men ska först se alla trippel avsnitt av Simpsons på tv6 nu!

Sen när det är slut, så kommer "dag 3" av 30-dagars listan. Hörs sen!

3e December 2010 (mobilblogg)

Publicerat: 2010-12-03 / 13:08:27 / Kategoriserat i:
Jahaja, man vaknade klockan 07.00, drack kaffe med en jäkla fart och sen kom det återigen några killar som skulle fixa något i huset,fast denna gången var det tv-antenen. Dom har varit runt i trakten och dom kom hit, fixade och försvann. Jag satte mig ner i fåtöljen, startade datorn och tv. Vad händer?! På tvn står det "söker efter signal", jag flippar ur och testar utan boxen med alla kanaler, samma problem. Jag ser upp mot skärmen och jag ser det värsta som kunde hända: "tjänsten är inte tillgänglig för tillfället". Varför blir det alltid problem när dom varit och fixat något eller håller på och fixa? Vi får väl se när allt funkar igen, hoppas snart! Annars får ni vara utan mina inlägg.. Återkommer senare & då via datorn hoppas jag! :(

Angiie: Day 2 - My First Love

Publicerat: 2010-12-02 / 20:21:33 / Kategoriserat i:
Min första kärlek var nog på fritids, jag var omkring 11-12 år kanske. Jag har alltid varit den blyga tjejen som inte går direkt fram till någon kille utan låter dom komma fram till mig, iallafall under fritids-tiden.

Så jag skrev en lapp ungefär med texten "Hej, vill du bli tillsammans med mig?" så ritade man två fyrkantiga rutor, en för ja och en för nej. Han kryssade i ja och vi blev tillsammans. 2 dagar senare fick jag reda på att han redan var tillsammans med någon som hette Louise och mitt svar blev "Är det sant?! Sa jag fast jag visste det redan”. Dagen efter tog det slut.

Det var allt om min första kärlek, jag kommer inte ihåg så mycket mer. :)

hahahah so funny!

Publicerat: 2010-12-02 / 19:53:44 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

"Ett invandrarpar går ute på en promenad. Tjejen säger till killen: Säg något som får mitt hjärta att dunka fortare. Killen svarar: Din bror är bakom oss..."

va inne på " anagina's " blogg och hittade den här, omg jag doooooooog!
jalla ska in i duschen nu sen ska ja smsa me bebiiiiii!
Seya later!

/EmelieHosnyNyman


- om mig / av EmelieHosnyNyman

Publicerat: 2010-12-02 / 19:39:41 / Kategoriserat i:

Tänkte också börja med den här 30 dagars listan som min syster kör med här på bloggen så börjar väl idag då?!

Jag heter Emelie som säkert alla vet, men kallas även för Ems av mina närmaste. Jag går just nu på sista året i St:martins gymnasium i Sumpan ( sundbyberg ) med inriktning Frisör. Men frisör är inget som jag vill bli i framtiden, min dröm är att jobba antingen som flygvärdinna lr som reseguid " stavning ! . Mina föräldrar är skiljda bor just nu varannan vecka, vilket är pain in the ass. Funderar på att skaffa eget med någon eller maybe mr x, haha! Jag har en lillesyster som heter AnaBanana, HAHA! Hmm, ja det var väl det viktigaste som mig! HAHA


jag när jag var liten bebis, hahaa!


bad update? aa tyvärr -.-

Publicerat: 2010-12-02 / 19:26:31 / Kategoriserat i: Skrivet av Emelie

Hey babes!

omg förlåt för dålig update, men jag har jobbat och så! Nu ska jag väl ta och skriva ett litet inlägg hade jag tänkt då! Vad har ni gjort idag då?! Jag har varit i skolan, "försov" mig första lektionen, chillade hemma hos X och sedan så gick jag till tunnelbanan och åkte till skolan och mötte upp Anna och dom så hade vi bild, håller på att göra en julklapp till min lillesyster, wihoo! Efter det hade vi kundpass och så! Boring att veta kankse, men jag funderar också på att göra en såndär 30-dagars lista! Ska börja skriva lite om mig nu då i ett annat inlägg!

HejHopp!


2 December 2010

Publicerat: 2010-12-02 / 08:52:30 / Kategoriserat i:
Godmorgon. Vaknade kl 8 med huvudvärk!

Jo, det stämmer! Jag har huvudvärk så det skriker om det! Jag tror jag vaknade för jag kände hur huvudet verkligen dunkade! Och jag är anti-att-ta-tablett, men jag gick ut i köket och tänkte ta en och ångrade mig. Jag är knazig, jag vet! But I am what I am.

Idag som sagt - Jag ska slänga saker (eller ställa ner i källaren?!) eftersom det kommer besök och vi har inte fått ordning riktigt. Så ska fixa lite, kanske blir det före -och efterbilder. Speciellt glasbordet i vardags-rummet, just nu har jag allt detta ovanpå det: Julmustburk, ett stort rött ljus (till julafton), parfym, en mugg, en julstjärna som ska slängas och en jullängd. Snyggt va? Haha.. eller kanske inte. Så fix & trix blir det, yey.

Ska man säga grattis åt sina ex? Hmm.. jag vet inte. Men jag gör det ändå - Grattis Z som fyller 20 år.

Glöm inte att idag kommer "dag 2" från 30-dagars listan eftersom jag hatar när dagarna inte hamnar på samma dag, som dag 2 kommer hamna på dag 3, så det kommer ikväll! Håll utkik bara!

Nu ska jag gå till köket och fixa mig en macka och o'boy. Hörs sen!

Day 1 - About Me

Publicerat: 2010-12-02 / 00:58:05 / Kategoriserat i:

Jag är född på Nacka sjukhus, Stockholm den 2 November 1991, kl 05.00. Jag har en bror på 21 år.

Jag har levt hela mitt liv i Stockholm men på olika platser som Östermalm & Södermalm. På Östermalm bodde jag omkring 6-10 år men under 2006 så dog min pappa i hjärnblödning och det var något som tog hårt på mig. Jag blev som ett barn igen och gröp ihop och gömde mig inomhus. Jag förlorade min lust att leva.

Nu 4 år senare så bestämde mamma för att hon vill flytta närmare sina "släktingar" i Göteborg, jag vägrade först med tanke på pappas grav, huset och mina vänner. Men jag gav med och trodde att mamma skulle bli lycklig för en gång skull men jag hade fel. Så flytten tillbaka är bestämd att vi genomgår och jag längtar.

Under 2008 gick jag i IV för jag hade IG i matte på Stadsmissionens Gymnasieskola i Liljeholmen, jag gick första och andra terminen (tror jag) och sen hoppade jag av. Jag kände ingen lust och jag mådde dåligt vissa dagar, från och till. Så jag har bestämt mig för att börja om på nytt eller söka ett lätt jobb när jag väl är tillbaka i Stockholm.

Det var allt om mig. :)


30-dagars lista

Publicerat: 2010-12-02 / 00:54:41 / Kategoriserat i:
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Butiker jag handlar i
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Mitt favoritcafé
Dag 09 – Tio saker ni inte visste om mig
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Det här klarar jag mig inte utan
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Dagens tankar
Dag 14 – Vad är meningen med livet?
Dag 15 – Detta är jag beroende av
Dag 16 – Det mysigaste jag vet
Dag 17 – Min favoritplats
Dag 18 – Mina framtidsplaner
Dag 19 – Det här ångrar jag
Dag 20 – Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Detta attraheras jag av
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Länder jag har varit i
Dag 27 – Min favoritårstid
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min musiksmak
Dag 30 – Den här månaden

It's a start

Publicerat: 2010-12-02 / 00:49:57 / Kategoriserat i:
Well, I haven't done so much today! Jag har bara slappat, chillat och tagit det lugnt. Jag har haft en jäkla huvudvärk och har det fortfarande, aj aj! :( Hatar huvudvärk, speciellt den huvudvärken jag får!

Imorgon ska vi slänga skräp och flytta om i vardagsrummet sen får vi se vad som händer, eventuellt åka och handla in lite mat och godis till jul och kolla lite julklappar. 

Lovade er första dagen idag av 30-dagars listan. Den kommer i nästa inlägg. Hörs snart! :)

Nattens citat

Publicerat: 2010-12-01 / 00:48:43 / Kategoriserat i: Citat

Det är inte Gud som straffar, det är Synden som straffar sig själv.

/
Angiie Khiry El Gahly


RSS 2.0